Lei feriehus i Rønbjerg - Book her

Feriehus i Rønbjerg, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Rønbjerg ligger rett ut til den milde Limfjord, i fredfyllt natur med vann, marker og skog.

 

Gjestevurderinger fra Rønbjerg

 
 

8 gjester har gitt Rønbjerg en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusene i Rønbjerg området ligger i veldig rolige omgivelser. I Rønbjerg finner De, bortsett fra fred, ren natur og frisk luft også en hyggelig marina med mye atmosfære, der De bl.a. kan spise og kjøpe fersk fisk. Fra havnen og det meste av området har De utsikt over Limfjorden til øyene Livø og Fur. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og flere butikker finner De i byene Ranum (4 km) og Løgstør (12 km). Mange kunsthåndverkere har bosatt seg her i området, og De kan besøke flere av dem i verkstedene og atelieene deres. Området rundt Rønbjerg byr på mange aktivitetsmuligheter og kulturelle severdigheter for hele familien, men området appelerer også til de, som bare ønsker å holde ferie i fredelige og naturskjønne omgivelser.

 
Den lange Limfjordsstrand med sand og stein i Rønbjerg På den barnevennlige Limfjordsstrand i Rønbjerg Ved Rønbjerg finner dere en god strand med sand og stein Den hyggelige lystbåthavnen ved Limfjorden i Rønbjerg
 

Strande

Det er mulig å bade ut for Rønbjerg, men stranden egner seg best til strandaktiviteter som f.eks. surfing. De nærliggende strandene ved Lendrup (3 km) og Trend (8 km) anbefales som badestrander. Begge disse Limfjordsstrandene er gode, lange og barnevennlige badestrander med små bølger. Bilkjøring er ikke tillatt på disse strandene.

Natur

Det flate området, som omgir Rønbjerg, er preget av marker, skog og Limfjorden. Naturen er fredfyllt og uspolert. I den vakre Trend Skov, som ligger bakom landsbyen Trend, ligger den kongelige Jagthytte og her finnes et utall av gode vandrestier (8 km mot syd). Trend Å, som snor seg fra Vester Hornum og ut til Limfjorden, er populær blandt lystfiskere.

Aktiviteter

Hos Rønbjerg Feriecenter har De adgang til subtropisk badeland, helsesenter og et hav av andre aktiviteter for både barn og voksne mot betaling. Det er gode muligheter for lystfiskeren i Limfjorden (ved Rønbjerg Havn og syd herfor), i bekkene Trend Å og Bjørnsholm Å og i områdets Put & Take fiskesjøer. Området er som skapt til aktiv ferie. Fjorden er ideel for bading, lystseiling, windsurfing og havfiskeri. Det er surfskole i området og det har tidligere blitt holdt Europamesterskaper i surfing her. Det avvekslende landskapet byr på deilige naturopplevelser langs de mange gode vandre- og sykelrutene i området. Desuten er det bowlingbane, innendørs gokart-bane, sveveflyklubb og 2 seilsportshavner i området. For golfspillere er det gode muligheter i området. F.eks. finner De i Gatten Nordeuropas største golfanlegg 'Himmerland Golf & Country Club' med utfordringer for såvel øvede som nybegynnere (26 km).

Severdigheter

Ved Bjørnsholm Bugt, 4 km syd for Rønbjerg, ligger det imponerende trefløyede middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det mulig å oppleve kirkeruinen, krydderurtehagen og plassen med de vakre bygningene. Det vakkert beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og rundt Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljøet. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra en kjøkkenmødding. En rekonstrurert boplass viser hvordan datidens hytter så ut (13 km). Festningsanlegget Aggersborg ved Aggersund fra 980 er en av de største ringborgene i Danmark med spor etter 48 langhus. Vikingeborgen ligger veldig strategisk ved Limfjordens smaleste sted (16 km).

Utfluktsmål

Fra Rønbjerg kan De ta med fergen til den vakre øyen Livø, som er bilfri og veldig naturskjøn. Øyen har et rikt dyreliv, og De kan bl.a. oppleve seler her. Desuten byr øyen på flere gode badestrander og flere merkede vandrestier. Louns Halvøen, 27 km mot syd, er preget av store bakker og kløfter. Her finner De et rikt dyre- og planteliv i den enestående naturen. Den vakre, gjenskapte sjøen Louns Sø har et rikt fugleliv. Herregården Hessel, den eneste bevarte stråtekte herregård i Danmark, ligger også på halvøyen, og her kan De oppleve, hvordan herskab og tjenestefolk levet i gamle dage. Jesperhus Blomsterpark på Limfjords-øyen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og lekeland (55 km). Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en uendelig labyrint av 2 km opplyste mineganger med både store huler og smale ganger. Hver time oppføres et show, hvor lys speiler seg i grubens største sjø (69 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Rønbjerg

Søk feriehus
 
  •  

   Rønbjerg Feriehus, Rønbjerg

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   40 m till vann
   Reg. nr.: 35-9019

    
   1 uke fra NOK 2958,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Rønbjerg Feriehus på landet, Rønbjerg

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   1400 m till vann
   Reg. nr.: 35-9023

    
   1 uke fra NOK 5644,-
    
  •  

   Rønbjerg Ferieleilighet, Rønbjerg

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   40 m till vann
   Reg. nr.: 35-9020

    
   1 uke fra NOK 2958,-