Lei feriehus i Øsløs - Book her

Feriehus i Øsløs, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Øsløs - Ferie midt i et fugleparadis

 

Gjestevurderinger fra Øsløs

 
 

3 gjester har gitt Øsløs en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Hvis dere er fugleelskere, er Øsløs et av de mest passende feriemål i Danmark for dere. Øsløs er omgitt av nydelig natur i Limfjordsområdet og like i nærheten av fuglereservatet Vejlerne og Bulbjerg. Men Øsløs byr også på badeferie. Feriehuset deres ligger bare 1250 meter fra vannet. Dere bestemmer selv, om dere vil kaste dere ut i det lave, milde vannet i Limfjorden straks eller bade 20 km lengre vestover i de skummende bølgene i Vesterhavet. I Øsløs er det også fine muligheter for lystfiskere og golfspillere. Den nærmeste golfplassen ligger bare 18 km borte. Dagligvarer kan kjøpes tett på hos Bygholm Camping, og det er veldig fine muligheter for innkjøp i de nærmeste større byene Fjerritslev (17 km) og Thisted (26 km). Hvis dere har lyst på å ta på tur en dag, kan dere bile gjennom det idylliske Limfjordsland og etter en god times kjøring komme til noen av Jyllands mest spennende attraksjoner - f.eks. Aalborg Zoo.

 
Barn på Limfjordsstranden i ferieområdet Øsløs Fin badestrand ved feriehusene i Øsløs Barn på stranden i Limfjordsområdet Øsløs Feriehus i skogkanten bak Limfjordsstranden i Øsløs
 

Strande

Hvis dere gjerne vil bade i Limfjorden, finner dere en deilig badestrand bare noen få hundre meter fra feriehuset og ca. 4 km derfra ligger den barnevennlige Amtoft Strand. Dersom dere gjerne vil bade i Vesterhavet, kan f.eks. Lild Strand (20 km) anbefales. Denne stranden med få stein har klart badevann og sandbunn.

Natur

Ferieområdet er perfekt for fugleelskere: Feriehuset deres ligger like i nærheten av Vejlerne (7 km), Europas største fuglereservat, og Bulbjerg, Danmarks eneste fugleklippe, ligger bare 20 km vekk. Bulbjerg er en 47 m høy kalkklint som strekker seg utover fra det flate kystlandskapet. Her hekker krykkje på de stupe skråningene, og herifra er det en fantastisk utsikt over hav og landskap. Det nydelige, rekreative området Østerild Plantage ligger bare 12 km fra feriehuset deres. På denne plantasjen som også rommer den opprinnelige skogen og en hundeskog, har dere mulighet for å følge utallige merkede ruter på 2, 8 og 6 km.

Aktiviteter

Det er gode muligheter for lystfiskeri i Limfjorden samt i sjøene og bekkene på eignen. Dessuten kan Gøttrup Fiskepark (12 km), en av Danmarks største og flotteste Put & Take fiskeparker, anbefales. Her setter man daglig ut ørret på 0,8 til 10 kg, og rundt sjøen er det bord og benker, shelters og en grill. Hvis dere gjerne vil spille golf, kan dere enten besøke Jammerbugtens Golfklub (18 km) eller Vigsø Bugt Golf (24 km). Jammerbugtens Golfklub byr på en spennende, 'naturlig' 18-hullers golfbane med mange utfordringer, og 9-hullers golfbanen Vigsø Bugt Golf (Pay & Play) ligger direkte ut til Vesterhavet i et innbydende klittlandskap med lyng og strandrug. En deilig spasertur gjennom Østerild Plantage (12 km) kan også anbefales. Her finner dere noen av de mange gravhøyer i Thy fra bronsealderen.

Severdigheter

Tett på feriehuset deres ligger barndomshjemmet til forfatteren Johan Skjoldborg. På dette museet har man forsøkt å innrede rommene slik som de beskrives i selvbiografien 'Min Mindebog' til Skjoldborg. 10 km fra feriehuset deres finner dere Tømmerby Vikingegravplads. Gravplassen er fra ca. år 800 og består av bortimot hundre gravhøyer og et utall bautastein. Hvis dere er interessert i kunst, er Øsløs det riktige ferieområdet for dere. Kirsten Kjær's Museum (12 km) er et privat kunstmuseum som er innredet i et gammelt, renovert husmannssted. Her finner dere en stor samling malerier og tegninger av Kirsten Kjær (1893-1985), spesielt portretter. På gaten finner dere keramikeren Claus Jørgensen som arbeider med steintøy og porselen og fremstiller bruksting og større elegante unika-arbeider.

Utfluktsmål

I Han Herred Naturcenter i Fjerritslev (17 km) får dere innblikk i naturen på eignen rundt feriehuset deres. Eignen er preget av Limfjorden, Vesterhavskysten, det enestående fuglelivet i fuglereservatet Vejlerne og klitthedene. I Fjerritslev finner dere dessuten Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet står stadig som hadde bryggekarene nettopp forlatt det, med de mer enn 100 år gamle bryggkjeler, gjærkar og øltønner. I Jesperhus Blomsterpark er det ikke bare blomstene som blomstrer opp, men også barna. Leke-, pirat- og cowboyland lokker med mange morsomme aktiviteter som f.eks. den nye 4D-kinoen (62 km). Ta også en tur til middelalderbyen Aalborg, der dere bl.a. kan besøke Aalborg Zoo - vær med når løvene fôres, se en orangutang dypt i øynene, se på isbjørnene og besøk klappedyrene, f.eks. geitene (67 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Øsløs

Søk feriehus
 
  •  

   Øsløs Feriehus, Øsløs

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 30-1013

    
   1 uke fra NOK 2197,-
    
  •  

   Øsløs Ferieleilighet, Øsløs

    

   Soveplasser: 3   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 30-1010

    
   1 uke fra NOK 3114,-
    
  •  

   Øsløs Ferieleilighet, Øsløs

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 3   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 30-1014

    
   1 uke fra NOK 2930,-