Lei feriehus i Lyngs - Book her

Feriehus i Lyngs, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Lyngs ligger i et naturskjønt område på den vestligste delen av Thyholm i Limfjorden.

 

Gjestevurderinger fra Lyngs

 
 

14 gjester har gitt Lyngs en gjennomsnittlig vurdering på 3,14 av 5 stjerner.

 

Eign

Det lille, fredelige og hyggelige ferieområdet ved Lyngs er omgitt av vann - mot syd Nissum Bredning og mot nord Skibsted Fjord. Med vannet som bakgrunn kan De næsten overalt i området oppleve flotte utsikter. På Thyholm er luften frisk og naturen er ren. Her kan De fiske, vandre, sykle eller bare slappe av i de rolige omgivelsene. I Thyholms kirker og museer kan De lære mere om det tidligere fisker- og bondesamfunnet på stedet. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Lyngs. Herifra er det 5 km til Hvidbjerg, som byr på flere spisesteder og gode innkjøpsmuligheter, og 24 km til Struer, der De finner butikker, restauranter, severdigheter og Limfjordens største lystbåthavn.

 
Stranden ut for feriehusområdet Lyngs ved Limfjorden Kysten ut for feriehusene i ferieområdet Lyng Feriehus i grønne omgivelser i Lyngs Lyngs Mølle i sentrum av ferieområdet Lyngs
 

Strande

Stranden 'Lyngs Drag' er en deilig Limfjordsstrand med grovt sand, litt stein og rent vann. Vannet er lavt, og det gjør stranden veldig barnevennlig. Ønsker De å bade ved Vesterhavets brede hvite sandstrender, så ligger Agger Tange Strand bare 24 km fra Lyngs. Den hvite sandstranden har Blått Flagg. Stranden er omkring 100 meter bred og består av sand og stein. Vannet er klart, og bunnen er av sand og stein. Det er gode bade- og oppholdsmuligheter i ly av de mange høfdene. Men det blir fort dypt, og ofte kan det være bølger og stærk strøm.

Natur

Lyngs er omgitt av marker og grønne, rekreative naturområder. Med vannet som bakgrunn er det en flott utsikt overalt, hvor man ferdes. Området har et rikt fugleliv. 2 km nord for Lyngs ligger Munkholm Odde - et stort, fredet areal med strandeng og et meget rikt og allsidig fugleliv. Hvidbjerg Plantage er et 40 ha stort lavt plantasjeområde med lau- og nåletrær (5 km). Ydby Hede er et flott naturområde med et utall av vandre- og sykelstier, beliggende ca. 7 km vest for Lyngs. Ved Odby, 9 km sydvest for Lyngs, finner De en imponerende og markant kystklint, som strekker seg langt mot nord. 13 km nord for Lyngs ligger det vakre området Dover Odde og Dover Plantage. Den nærliggende Lodbjerg Klitplantage er et 1050 ha stort område med skog, sjøer og hede- og klitarealer. På Venø kan De oppleve en vakker og veldig vekslende natur. Her finnes det et sjeldent rikt fugle- og dyreliv, og øyen er især kjent for de mange enestående sommerfugleartene sine (27 km).

Aktiviteter

Den deilige og avvekslende naturen innbyr til vandre- og sykelturer i det fri. Det er gode fiskemuligheter mange steder langs Thyholms kyster og i bekkene og sjøene i området. Det er også mulig å leie båt flere steder på Thyholm, og evt. fiske på fjorden. Golfspillere kan prøve banen hos Struer Golfklub. Klubben byr både på en vakker, lett kupert 18-hullers sea-side bane og en 9-hullers Pay & Play bane (24 km).

Severdigheter

En hollandsk vindmølle fra 1867 er i dag Lyngs´vartegn. Møllen har en særpreget klokkestabb og er åpen for publikum på hverdager. Oldtidskirkegården på Ydby Hede er Danmarks største samling av kjempehøyer (7 km). Ved 'Den hellige Kilde' ved byen Helligkilde kan De oppleve en kilde, der store mengder kalt, klart vann spruter opp av jorden året rundt (9 km). Den vakkert beliggende herregården Hindsels kan De se utefra på den nordøstlige delen av Thyholm (9 km). En demning går fra Thyholm til øyen Jegindø, hvor stranden Jegind Tap, en lang, smal odde med fine bademuligheter og særpreget natur, er verdt et besøk (9 km - til demningen) Thyholm Egnsmuseum i Søndbjerg er et lite museum, som er innrettet i en gammel apotekergård. Her fortelles det om egnens kultur og historie (13 km). Limfjordscentret i Doverodde er en 150 år gammel, meget velbevart kjøpmannsgård. Få et autentisk inntrykk av kjøpmannsgårdens rolle i gamle dager. På 2. etasje i bygningen er det skiftende utstillinger (13 km).

Utfluktsmål

Opplev gravkammeret i jettestuen Lundehøj ved Heltborg, som stammer helt tilbake til bondesteinalderen (14 km). I Kutter- og Bunkermuseet ved Oddesund vitner store bunkersanlegg og en utstilling om besettelsen under 2. verdenskrig (14 km). Besøk Struer med Limfjordens største lystbåthavn, hyggelig byliv og flere gallerier og severdigheter. Det kulturhistoriske museum Struer Museum er innrettet i byens eldste bygning, Torngård, og her kan De bl.a. oppleve en gammel bondestue, en flaskeskips-utstilling og en oldtids-utstilling (24 km). I Thyborøn ligger Jyllands Akvariet, der De kan klappe en hai på hodet og holde en krabbe i hånden, Kystcentret, som er et spennende opplevelses- og formidlingssenter, og Sneglehuset; et hus, som er pyntet med millioner av skjell både innvendig og utvendig (33 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med fargerike blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. vakre tropefugler og pirat-, leke- og vannland (39 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lyngs

Søk feriehus
 
  •  

   Lyngs Feriehus, Lyngs

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 31-0018

    
   1 uke fra NOK 2638,-
    
  •  

   Lyngs Ferieleilighet på landet, Lyngs

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 31-0024

    
   1 uke fra NOK 2786,-
    
  •  

   Lyngs Feriehus, Lyngs

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 31-0025

    
   1 uke fra NOK 3819,-
    
  •  

   Lyngs Feriehus, Lyngs

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 12   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 31-0020

    
   1 uke fra NOK 4793,-
    
  •  

   Lyngs Feriehus på landet, Lyngs

    

   Soveplasser: 16   •   Soverom: 6
   Husdyr tillatt : 2   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 31-0021

    
   1 uke fra NOK 6641,-
    
  •  

   Lyngs Feriehus på landet, Lyngs

    

   Soveplasser: 14   •   Soverom: 5
   Husdyr tillatt : 2   •   3000 m till vann
   Reg. nr.: 31-0023

    
   1 uke fra NOK 4793,-