Lei feriehus i Lyby Strand - Book her

Feriehus i Lyby Strand, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Det rolige og hyggelige ferieområde Lyby Strand ligger på den sydøstlige kysten av Salling ved Limfjorden.

 

Gjestevurderinger fra Lyby Strand

 
 

9 gjester har gitt Lyby Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,33 av 5 stjerner.

 

Eign

Den uspolerte kysten ut for Lyby Strand gir gode betingelser for bading, surfing, fiskeri og seiling. Byen har sin egen anløpsbro, og det finnes flere lystbåthavner i nærheten. Området er preget av deilig natur, gode Limfjordsstrander, kalkminer, hedeområder, blomsterparker, vannland osv. Det er også mange kulturseverdigheter i området, bl.a. herregårder og kirker. I Lyby Strand er det bra mulighet for å spise og kjøpe inn dagligvarer. I Skive, 12 km syd for Lyby Strand, finner De gode kulturelle tilbud, flere spisesteder og rikholdige innkjøpsmuligheter.

 
Hyggelige feriehus i Lyby, direkte ved Limfjordens sandstrand Den deilige sandstranden med badebro, like ved feriehusene i Lyby Strand Ved Lyby Strand finner dere en fin og barnevennlig badestrand Dere kan gå ut i det lave badevannet ved Lyby Strand eller springe i Limfjorden fra badebroen
 

Strande

Stranden ved Lyby er ca. 15 m bred og 1 km lang. Den består mest av sand og småstein. Vannet er rent og stranden er, som de andre Limfjordsstrandene, veldig barnevennlig, da det bare langsomt blir dypt. Om sommeren settes opp en badebro på stranden.

Natur

Rundt Lyby Strand er landskapet veldig variert med fjord, marker, skog og hedeområder. Her finnes et rikt fugleliv, og ofte er det mulig å oppleve seler i fjorden. Ved de naturskjønne områdene Urhøjene og Junget Krat, 20 km nord for Lyby Strand, kan De oppleve en praktfull utsikt over Salling, Fur, Livø, Himmerland og Mors fra områdets høyeste punkt på 56 m.

Aktiviteter

Den rene fjorden gir gode betingelser for surfere. Lystfiskere kan fiske direkte fra kysten eller fra en båt på fjorden. I området finnes det mange, merkede vandreruter. Den nærmeste golfbanen ligger hos Harre Vig Golfklub i Roslev (9 km). Desuten kan De prøve banene hos Skive Golfklub (12 km) eller Hjarbæk Fjord Golf Klubs baner i Skals (41 km).

Severdigheter

Besøk hjemmet til dikteren Jeppe Aakjær 'Jenle' ved Breum. Her kan De bl.a. oppleve dikterens arbeidsværelse og skiftende utstillinger. (10 km) Besøk den vakkert beliggende byen Skive, som er rik på museer og gallerier. Her finnes desuten en sjarmerende lystbåthavn, en koselig gågate med gode innkjøpsmuligheter og flere gode spisesteder. (12 km) Sundsøre Pakhus ved Sundsøre Odde, 18 km nord for Lyby Strand, er et restaurert pakkhus med skiftende utstillinger.

Turer

Når dere holder ferie i feriehus i Lyby Strand, kan dere ta på tur til Mors og Jesperhus. Her kan barn leke i vann- og lekeland, og hele familien se spennende, tropiske dyr i junglezoo, oppleve underholdning på en scene og nyte synet av de mange blomstene i parken (20 km). På øya Fur kan dere nyte den helt særlige stemningen på en øy og det nydelige landskapet som er preget av kyst, bakker, steile kyster, skog og graver i moleire (23 km). I Mønsted Kalkgruber ved Stoholm kan gå dere rundt i de labyrintiske gangene under jorden og oppleve en helt annen verden under jorden (27 km). For å bli i en helt annen verden, kan dere dra til Hjerl Hede Frilandsmuseum og besøke en landsby med dyr, mennesker, hus, butikker og verksteder slik den så ut for rundt 200 år siden (32 km). Lær mer om steinalderen på Stenaldercenter i Ertebølle. Her kan dere se utstillinger om naturen samt funn og rekonstruerte boliger fra steinalderen (37 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lyby Strand

Søk feriehus
 
  •  

   Lyby Strand Feriehus, Lyby Strand

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 32-7011

    
   1 uke fra NOK 2619,-
    
  •  

   Lyby Strand Feriehus, Lyby Strand

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 32-7015

    
   1 uke fra NOK 4567,-