Lei feriehus i Lundø - Book her

Feriehus i Lundø, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

På Lundø finner De frisk og ren natur, et rikt fugleliv og masse vann.

 

Gjestevurderinger fra Lundø

 
 

gjester har gitt Lundø en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Halvøyen Lundø er en smal og flat tange i det sydøstlige hjørnet av Limfjorden. Halvøyen slutter i en lang odde med et rikt fugleliv. På Lundø kan De stadig oppleve gamle, kalkede bygninger og valmete stråtak. Halvøyen er et ideelt feriested for de, som gjerne vil surfe, fiske eller nyte naturen og fugle-/dyrelivet på stedet. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Lundø. I Skive, 15 km sydvest for Lundø, finner De gode kulturelle tilbud, flere spisesteder og mange innkjøpsmuligheter.

 
Båtbro på stranden i feriehusområdet Lundø Deilig sandstrand i feriehusområdet Lundø Badebro ved de grønne områdene bak stranden i Lundø Feriehus i skogomgivelser i ferieområdet Lundø
 

Strande

Det er strand på begge sider av halvøyen, og den er ca. 20 m bred og 10 km lang i alt. Den består av sand og små stein og vannet er klart. Vannet bliver bare langsomt dypt, og stranden er derfor veldig barnevennlig. Det finnes også badebro for de, som gjerne vil stupe i vannet.

Natur

Det finnes flere små plantasjer med nåletrær på Lundø. Halvøyen ender i et kilometerlangt steinrev 'Jelse Odde', som det er mulig å gå på ved lavvann og dermed oppleve Limfjordens kyster fra sjøsiden. Den ytterste delen av odden er bebodd av rastende fugler, og ofte er det mulig å se seler her. Fra odden er det utsikt over Limfjordens mange viker og bukter, bl.a. Salling, Astrup Vig og Lovns. Mot øst grenser Lundø opp mot et stort EU-fuglebeskyttelsesområde med bl.a. vannfugler, svaner og ænder.

Aktiviteter

Det er gode surfbetingelser på fjorden. Lystfiskere kan fiske direkte fra kysten eller fra en båt på fjorden. Som golfspillere har De gode muligheter i området, der De bl.a. kan prøve banene i Skive Golfklub (15 km), Hjarbæk Fjord Golf Klub i Skals (23 km) eller Harre Vig Golfklub i Roslev (31 km). Deilige opplevelser venter i den enestående naturen mellem Lovens Bredning og Skive Fjord.

Severdigheter

Besøk den vakkert beliggende by Skive, som er rik på museer og gallerier. Her finnes desuten en sjarmerende lystbåthavn, en hyggelig gågate med gode innkjøpsmuligheter og flere gode spisesteder. (15 km) Det gamle herresetet Stårupgaard og klostret Ørslev kloster er også verdt et besøk.

Turer

Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en underjordisk labyrint med 2 km mineganger med store huler og smale passasjer (25 km). Besøk hjemmet til dikteren Jeppe Aakjær, Jenle, ved Breum. Her kan dere se dikterens arbeidsværelse og se skiftende utstillinger (29 km). Besøk en landsby fra gamle dager og opplev, når frilandsmuseet Hjerl Hede blir levendegjort. Hus, gårder, åkrer, butikker og verksteder oser av liv og aktivitet og et besøk her er en lærerik opplevelse for hele familien (37 km). Stenaldercentret i Ertebølle viser en utstilling om naturen og steinalderfolket på egnen for flere tusen år siden. I sommerperioden kan dere skyte med pil og bue og pil, seile i stammebåt og mye mer (43 km). På Mors kan dere besøke Jesperhus som rommer duftende blomsterhager, underholdning for hele familien, lekeland og tropiske dyr i en junglezoo (43 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lundø

Søk feriehus