Lei feriehus i Lihme - Book her

Feriehus i Lihme, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Lihme er en liten, koselig landsby på den sydvestlige delen av halvøyen Salling, rett ut for øyen Venø.

 

Gjestevurderinger fra Lihme

 
 

17 gjester har gitt Lihme en gjennomsnittlig vurdering på 4,71 av 5 stjerner.

 

Eign

Har De lyst på å holde ferie i fredelige, rolige og skjønne naturomgivelser, så er Lihme på Salling et bra valg. Her finner De deilige strander, vakker, varieret natur, gode forhold for lystfiskere og spennende vandreruter. Det finnes en dagligvarebutikk i Lihme, og det er 20 km til Skive, der De finner flere butikker og spisesteder. Ved kysten uten for Lihme ligger den hyggelige Gyldendal lystbåthavn.

 
Utsikt over stranden og badebroen i feriehusområdet Lihme Lang badebro på stranden i feriehusområdet Lihme Små båter på vannet ut for stranden og feriehusområdet Lihme Velbeliggende feriehus med havutsikt i ferieområdet Lihme
 

Strande

Både nord og syd for Lihme, i Kås Bredning, finnes gode, barnevenlige sandstrender med lavt vann og små bølger. Blaabjerg- Houstrup Strand, som ligger få km mot syd, er en av Sallings deiligste badestrander. På den 3 km lange stranden finner De fint sand, klitter, rent vann og deilig sandbunn. Mot nord, ved Spøttrup, ligger Gyldendal Strand. Også denne stranden har gode forhold, og begge strandene har fått tildelt det Blå Flagget. Ejsingholm Strand, 11 km syd for Lihme, er en fin strand med gode surf-forhold. Her finnes det desuten et surf-senter.

Natur

Sallings naturlandskap byr på mange opplevelser. Nyt f.eks. en spasertur ved Danmarks største og vakreste hedesjø, Flyndersø. Rundt den 8 km lange sjøen finnes lyngarealer, eikekratt, nåletræsplantasjer og et utroligt rikt fugleliv, som kan oppleves på alle tider av året. Dette gjør seg også gjeldende for området rundt Spøttrup Sø, hvor De også kan være heldig å oppleve odder. Ved begge sjøer finnes det merkede ruter, som fører Dem gjennom noen av de vakreste områdene. Ved Spøttrup finner De også Vendal Høj, en ca. 3500 år gammel gravhøy fra bronsealderen. Høyen ligger vakkert i landskapet og fra toppen har De en fantastisk utsikt over Limfjorden, Thyholm og Venøbugt.

Aktiviteter

Ved Ejsingholm, rett nord for Vinderup, gir det lave vannet, de rolige bølgene og den stabile vinnen gode surfbetingelser. Her finnes desuten et surfsenter med surfskole. Salling er kjent for de gode fiskestedene sine, hvad enten De foretrekker kystfiskeri eller fiskeparker. For golfspilleren er det også gode muligheter. Sallings to golfbaner finnes ved Skive Golfklub og Harre Vig Golfklub ved Vile. Der finnes flere merkede og kortlagte sykkel- og vandreruter i omegnen.

Severdigheter

Spøttrup Borg i Spøttrup, ca. 10 km nord for Lihme, er Danmarks best bevarte middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan De se, hvordan mennesker har levet på den barske, flotte middelalderborgen gjennom tidene. Opplev også læge- og krydderurte- og rosenhagen. Det arrangeres desuten aktiviteter, musikk, utstillinger, teater og markedsdager her.

Utfluktsmål

Besøk den flott beliggende by Skive, som er rik på museer og gallerier. Her finnes desuten en sjarmerende lystbåthavn, en hyggelig gågate med gode innkjøpsmuligheter og flere gode spisesteder. (20 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort. (22 km) Daugbjerg Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint av 2 km opplyste mineganger med både store huler og smale ganger. (34 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo, lekeland og vannland. (39 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lihme

Søk feriehus
 
  •  

   Lihme Feriehus, Lihme

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 32-2033

    
   1 uke fra NOK 2877,-
    
  •  

   Lihme Feriehus, Lihme

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 32-2030

    
   1 uke fra NOK 3409,-
    
  •  

   Lihme Feriehus, Lihme

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 32-2038

    
   1 uke fra NOK 3229,-
    
  •  

   Lihme Feriehus, Lihme

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 32-2039

    
   1 uke fra NOK 3309,-
    
  •  

   Lihme Feriehus, Lihme

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   600 m till vann
   Reg. nr.: 32-2037

    
   1 uke fra NOK 2787,-