Lei feriehus i Lendrup - Book her

Feriehus i Lendrup, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Lendrup ligger rett ut til den milde Limfjord, i fredfyllt natur med vann, marker og skog.

 

Gjestevurderinger fra Lendrup

 
 

28 gjester har gitt Lendrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,61 av 5 stjerner.

 

Eign

Feriehusene i Lendrup ligger i meget rolige omgivelser. Her kan dere nyte fredfylt natur, stille vann ved Limfjorden og en hyggelig atmosfære. Lendrup ligger kun 3 km fra Løgstør (ad Kanalvejen), som er en fantastisk by med et skjønt havnemiljø og lekre restauranter. Her kan dere bl.a. delta i en årlig Muslingefestival, begivenheten Kanaljazz og mange andre arrangementer.. Dere kan handle dagligvarer i området samt i de nærliggende byene Løgstør og Ranum. I Rønbjerg kan dere oppleve en hyggelig og sjarmerende marina, der dere både kan spise og kjøpe friskfanget fisk med hjem. Fra havnen og det meste av området har dere utsikt over Limfjorden til øyene Livø og Fur. Feriehusområdet Lendrup byr på mange aktivitetsmuligheter og kulturelle severdigheter for hele familien, men området appellerer også til de, som bare gjerne vil holde ferie i fredelige og naturskjønne omgivelser.

 
Feriehusene i Lendrup ligger rett bak Limfjordens kyst Feriehusområdet i Lendrup ved Limfjorden Dere kan seile og bade fra Limfjordsstranden i Lendrup Utsikt mot sør fra sommerhusområdet i Lendrup
 

Strande

De nærliggende strandene ved Lendrup anbefales som badestrander. Disse Limfjordsstrandene er gode, lange og barnevennlige badestrander med små bølger. Bilkjøring er ikke tillatt på disse strandene. Det er mulig å bade ut for Rønbjerg, men stranden egner seg best til strandaktiviteter som f.eks. surfing.

Natur

Det flate området, som omgir Lendrup, er preget av marker, skog og Limfjorden. Naturen er fredfyllt og uspolert. I den vakre Trend Skov, som ligger bakom landsbyen Trend, ligger den kongelige Jagthytte og her finnes et utall av gode vandrestier (11 km mot syd). Trend Å, som snor seg fra Vester Hornum og ut til Limfjorden, er populær blandt lystfiskere.

Aktiviteter

Hos Danparcs Rønbjerg har De adgang til subtropisk badeland, helsesenter og et hav av andre aktiviteter for både barn og voksne mot betaling. Det er gode muligheter for lystfiskeren i Limfjorden (ved Rønbjerg Havn og syd herfor), i bekkene Trend Å og Bjørnsholm Å og i områdets Put & Take fiskesjøer. Området er som skapt til aktiv ferie. Fjorden er ideel for bading, lystseiling, windsurfing og havfiskeri. Det er surfskole i området og det har tidligere blitt holdt Europamesterskaper i surfing her. Det avvekslende landskapet byr på deilige naturopplevelser langs de mange gode vandre- og sykelrutene i området. Desuten er det bowlingbane, innendørs gokart-bane, sveveflyklubb og 2 seilsportshavner i området. For golfspillere er det gode muligheter i området. F.eks. finner De i Gatten Nordeuropas største golfanlegg 'Himmerland Golf & Country Club' med utfordringer for såvel øvede som nybegynnere (25 km).

Severdigheter

Bare 3 km fra Lendrup ligger Løgstør som byr på en sjarmerende havn, et hyggelig byliv med spisesteder og handlemuligheter. Hver sommer kan dere delta i en berømt muslingfestival med musikk og aktiviteter i byen. Rett bak fjorden i Løgstør er det en kanal, og her ligger Limfjordsmuseet som forteller om Limfjordens kulturhistorie. Her kan dere utforske livet i Limfjorden, røre sjøstjerner, fisk og krabber, være med på morsomme aktiviteter og se de gamle Limfjordsfartøyene som ligger i kanalen. Få kilometer nord for Løgstør ligger Vikingborgen Aggersborg, Danmarks største ringborg som ble bygget av Harald Blåtann. Ved Bjørnsholm Bukt ligger det imponerende 3-lengede middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157. Her kan dere se kirkeruinen, krydderurtehagen og plassen med de flotte bygningene. Det vakkert beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og rundt Ertebølle for 6-7000 år siden. Dere kan bl.a. se steinalderfunn fra en kjøkkenmødding (22 km).

Utfluktsmål

Fra Rønbjerg kan De ta med fergen til den vakre øyen Livø, som er bilfri og veldig naturskjøn. Øyen har et rikt dyreliv, og De kan bl.a. oppleve seler her. Desuten byr øyen på flere gode badestrander og flere merkede vandrestier. Louns Halvøen, 30 km mot syd, er preget av store bakker og kløfter. Her finner De et rikt dyre- og planteliv i den enestående naturen. Den vakre, gjenskapte sjøen Louns Sø har et rikt fugleliv. Herregården Hessel, den eneste bevarte stråtekte herregård i Danmark, ligger også på halvøyen, og her kan De oppleve, hvordan herskab og tjenestefolk levet i gamle dage. Jesperhus Blomsterpark på Limfjords-øyen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og lekeland (60 km). Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en uendelig labyrint av 2 km opplyste mineganger med både store huler og smale ganger. Hver time oppføres et show, hvor lys speiler seg i grubens største sjø (74 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lendrup

Søk feriehus
 
  •  

   Lendrup Feriehus, Lendrup

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 35-2015

    
   1 uke fra NOK 6122,-
    
  •  

   Lendrup Feriehus, Lendrup

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   80 m till vann
   Reg. nr.: 35-2013

    
   1 uke fra NOK 4326,-
    
  •  

   Lendrup Feriehus, Lendrup

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 35-2016

    
   1 uke fra NOK 4229,-
    
  •  

   Lendrup Feriehus, Lendrup

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 35-2008

    
   1 uke fra NOK 4891,-
    
  •  

   Lendrup Feriehus, Lendrup

   10 Omtaler


    

   Soveplasser: 11   •   Soverom: 5
   Husdyr tillatt : 1   •   600 m till vann
   Reg. nr.: 35-2014

    
   1 uke fra NOK 5260,-