Lei feriehus i Klitgaard - Book her

Feriehus i Klitgaard, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Det hyggelige feriehusområdet ved Klitgaard Fiskerleje ligger i fredelige og sjarmerende omgivelser ved Limfjorden.

 

Gjestevurderinger fra Klitgaard

 
 

gjester har gitt Klitgaard en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Klitgaard er et stille og hyggelig feriehusområde som ligger på den sørlige kanten på Limfjorden - mellom Nibe og Nørholm. Området har eksistert i mange år, og de høye, skjermende og beskyttende trærne stammer fra den gang, da området ble etablert. Her kan dere nyte den friske havbrisen, stillheten, vinden i trærne og fuglesang. Feriehusområdet er omgitt av Limfjorden, små, krokete gater, kornmarker og beitende kyr på markene med Limfjorden i bakgrunnen. Dersom dere går ned til fjorden på kvelden, kan dere nyte den nydelige solnedgangen som farger både himmel og fjord oransje. 6 km lengre vekk ligger den nærmeste byen, Nibe, som byr på butikker, spisesteder og en hyggelig lystbåthavn. 17 km vekk ligger Aalborgs City Syd med butikker og storsentrer, og det er 20 km til sentrum av Aalborg, hvor dere finner gågater, butikker, restauranter, severdigheter og kulturelle tilbud.

 

Strande

Kysten ut for Klitgaard er preget av stein og grov sand. Vannet er rent, men passer bedre til fiskeri og seiling enn til bading. Har dere lyst på å bade på Vesterhavets sandstrender med klitter, kan dere ta til de nydelige strendene ved Torup, Kollerup, Slettestrand og Tranum (ca. 50 km) eller den populære badebyen Blokhus, der dere kan nyte den brede stranden og det brusende havet (67 km).

Natur

Klitgaard er omgitt av den blå Limfjord, flate gress- og kornmarker, bakker og skogområder, og nesten overalt kan dere nyte utsikten over fjorden og helt til demningen på Gjøl. Ca. 18 km fra Klitgaard kan dere oppleve De Himmerlandske Heder ved St. Ajstrup. Det store, nydelige hedeområdet byr bl.a. på Kyø dalen - et naturområde med steile bakker med lyng og einebær, vannhuller, myr og Vidkær Å.

Aktiviteter

Det stille vannet i Limfjorden oppfordrer til lystfiskeri og seiling. Langs de hyggelige veiene og stiene rundt Klitgaard kan dere oppleve idylliske naturomgivelser - til bens eller på sykkel. Bare 7 km fra Klitgaard finner dere Aalborg Golfklubs smukke, kuperte bane med 27 huller, sjøer og skog, og gjester er alltid velkomne.

Severdigheter

På Vildtfarm Nord, på veien mot Nibe, kan dere oppleve dyr som f.eks. vaskebjørn, frilandsgriser, dådyr, skotsk høylandskveg, esler, gjess og påfugler. Dyrene oppholder seg utendørs, og det gir dere mulighet for å følge den naturlige adferden deres (3 km). Besøk Nibe, som byr på en stemningsfull havn, kafeer, butikker og Nibe Bryghus, hvor dere kan nyte friskbrygget spesialøl (6 km). I Vokslev Kalkgrav kan dere se spor av dyreliv for millioner av år siden eller kanskje være heldig å finne et forsteinet sjøpinnsvin (9 km). Den smukke St. Restrup Herregaard rommer bl.a. en butikk med brukskunst og en vinkjeller som kan besøkes hver lørdag (10 km).

Utfluktsmål

I Nordjyllands hovedstad Aalborg finner dere det nye, spennende Utzon-hus, en flott havnefront, interessante museer og gallerier, kulturelle og underholdende severdigheter, gågater, et sjarmerende gammelt bysenter, forlystelsesgaten Jomfru Ane Gade og ulike spisesteder. Aalborg Zoologiske Have er en deilig, barnevennlig og grønn oase i flotte omgivelser, hvor dere kommer tett på 800 spennende og truede dyr fra hele verden (20 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Klitgaard

Søk feriehus