Lei feriehus i Hvalpsund - Book her

Feriehus i Hvalpsund, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Ferieområdet Hvalpsund ligger rett ut til Limfjorden og byr på deilig strand med utsikt til Salling, en aktiv lystbåthavn og mange deilige feriehus. Feriehusene i Hvalpsund er omgitt av skog og grønne områder. Hvalpsund er en ideell feriedestinasjon for den aktive familien.

 

Gjestevurderinger fra Hvalpsund

 
 

14 gjester har gitt Hvalpsund en gjennomsnittlig vurdering på 4,21 av 5 stjerner.

 

Eign

Hvalpsund er det perfekte utgangspunktet for en aktiv ferie, uansett om De er interessert i surfing, golf, lystfiskeri eller vandre- og sykkelturer i den varierte naturen. I byen finnes innkjøpsmuligheter, en deilig lystbåthavn, et fergeleie, der fergen seiler til Sundsøre på Salling, og en historisk kro med utsikt over Limfjorden.

 
Sandstranden i Hvalpsund byr på badebro, palmer og utsikt til Salling Den fine sandstranden med palmer i Hvalpsund Den stemningsfulle lystbåthavnen i Hvalpsund ligger tett på badestranden Den skogkledde kyststrekningen ved feriehusområdet i Hvalpsund
 

Strande

Vannet rundt Hvalpsund er stille og barnevennlig, og det er Blått Flagg både på stranden og ved lystbåthavnen. Det finnes en badebro rett ved siden av fergeleiet.

Natur

Hvalpsund ligger på Louns Halvøen, som er preget av store bakker og kløfter. Denne enestående naturen byr på et rikt dyre- og planteliv. Den vakre, gjenskapte sjøen Louns Sø har et rikt fugleliv. Navn Sø er totaltfredet og ligger vakkert omgitt av myr og hede ved Gatten. I Uhrehøj Plantage finnes flere fredede gravhøyer. Herifra er det storslått utsikt over landskapet og til dels over Limfjorden. Hyllebjerg Bakker er et naturskjønt og kupert hede- og skogområde ved Hyllebjerg.

Aktiviteter

Området er som skapt til aktiv ferie. Fjorden er ideel til bading, lystseilas, surfing og havfiskeri. Det avvekslende landskapet byr på deilige naturopplevelser langs de mange gode vandre- og sykkelruter i området. Det finnes flere besøksgårder i området, der De kan oppleve dyrelivet på en gård. Det er også mulig å leie hester i området. I Gatten finnes Nordeuropas største golfanlegg; Himmerland Golf & Country Club, med utfordringer for både øvede og nybegynnere. Limfjorden og de mange sjøer, bekker og Put&Take-sjøer i området byr på virkelig bra muligheter for lystfiskeren.

Severdigheter

Området rundt Hvalpsund har alltid inspirert og tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndverkere. Opplev kunstnerne i verkstedene og atelieene deres. Steinanlegget i Myrhøj oppstod i bronsealderen og består av en steinrekke på 154 m. Herregården Hessel, den eneste bevarte stråtekte herregården i Danmark, ligger på den fredede Lounshalvø ved Hvalpsund. Her kan De oppleve, hvordan herskab og tjenestefolk levde i gamle dager. Det flott beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og rundt Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljøet. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra en kjøkkenmødding. En rekonstrurert boplass viser hvordan datidens hytter så ut. (17 km)

Utfluktsmål

På øyen Fur finner De forskjellige og spesielle landskaper, som er preget av flate enger, sjøer, marker, bakker, stupe kystskrenter, skog og molergraver. (21 km) Besøk den vakkert beliggende byen Skive, som er rik på museer og gallerier. Her finnes desuten en sjarmerende lystbåthavn, en hyggelig gågate med gode innkjøpsmuligheter og flere gode spisesteder. (25 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og lekeland. (28 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort. (46 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Hvalpsund

Søk feriehus
 
  •  

   Hvalpsund Feriehus, Hvalpsund

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   700 m till vann
   Reg. nr.: 34-6063

    
   1 uke fra NOK 5398,-
    
  •  

   Hvalpsund Feriehus, Hvalpsund

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   800 m till vann
   Reg. nr.: 34-6069

    
   1 uke fra NOK 3114,-
    
  •  

   Hvalpsund Feriehus, Hvalpsund

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 34-6068

    
   1 uke fra NOK 3567,-
    
  •  

   Hvalpsund Feriehus, Hvalpsund

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 34-6067

    
   1 uke fra NOK 4898,-