Lei feriehus i Hostrup - Book her

Feriehus i Hostrup, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Hostrup på Salling er et hyggelig og familievennlig ferieområde ved god badestrand.

 

Gjestevurderinger fra Hostrup

 
 

3 gjester har gitt Hostrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,67 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet Hostrup ligger på Sallings sydkyst i Limfjorden, ut mot Venø Bugt og Kås Bredning, og tett på Vinderup. Hostrup er omgitt av rolig og uspolert natur. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Lihme og Lem, begge 4 km fra Hostrup, eller i Skive, som ligger 21 km mot øst. Det finnes en restaurant i Gyldendal Havn, 2 km mot nord. Her har De mulighet for å slappe av, være aktiv i naturen og holde ferie i fredelige og naturskjønne omgivelser, tett ved fjord, fugleområder, herregårder, en borg og andre interessante, kulturelle severdigheter.

 
Badebro og benker på badestranden og det klare badevannet i Hostrup Feriehus i grønne omgivelser bak stranden i Hostrup Badebro på stranden i feriehusområdet Hostrup Utsiktsbenk på stranden i ferieområdet Hostrup
 

Strande

Hostrup Strand består av sand og stein. Vannet er lavt, rent og klart, og det gjør stranden barnevennlig. 2 km opp langs kysten ligger Gyldendal Strand, som er 15 m bred og 1 km lang. Her finner De en fin sandstrand med lavt, rent vann og Blått Flagg. Flere steder langs kysten er det stillt opp badebroer, som gjør det mulig å stube i vannet. Ejsingholm Strand, 6 km mot syd, er også en fin strand med gode surf-forhold. Her finnes desuten et surf-center.

Natur

Fra Hostrup er det bare 5 km til fuglereservatet Geddal Enge. Den naturfredede halvøyen Kås ligger 8 km mot nord, og her kan De bl.a. oppleve en naturskog, en gresshede med 18 gravhøyer, et eikekratt og Herregården Kås. Det er adgang til halvøyen fra syd, og det anbefales å spasere rundt om halvøyen langs stranden. Ved Spøttrup finner De Vendal Høj, en ca. 3500 år gammel gravhøy fra bronsealderen. Høyen ligger vakkert i landskapet og fra toppen har De en fantastisk utsikt over Limfjorden, Thyholm og Venøbugt (10 km). Sallings naturlandskap byr på mange opplevelser. Nyt f.eks. en gåtur ved Danmarks største og vakreste hedesjø, Flyndersø, 18 km mot sydøst. Rundt den 8 km lange sjøen finnes lyngarealer, eikekratt, nåletræsplantasjer og et utrolig rikt fugleliv, som kan oppleves på alle årstider. Dette gør seg også gjeldende i området rundt Spøttrup Sø, der De også kan være heldig å oppleve odderen. Ved begge sjøer finnes merkede ruter, som fører Dem gjennom noen av de vakreste områdene.

Aktiviteter

Salling er kjent for de gode fiskestedene sine, og her er det mulig å fiske i fjorden, i bekken ved Sdr. Lem vig og i områdets fiskeparker. Ved Ejsingholm, 6 km nord for Hostrup, gir det lave vannet, de rolige bølgene og den stabile vinnen bra surfbetingelser. Her finnes desuten et surfsenter med surfskole. Betingelsene ved fjorden er desuten ideelle for seiling og anden vannsport. For golfspilleren er det også gode muligheter. Salling kan by på golfbaner ved (Skive Golfklub (21 km) og Harre Vig Golfklub ved Vile (35 km). Det finnes flere merkede og kortlagte sykkel- og vandreruter i omegnen.

Attraksjoner

I Hostrup kan dere nyte synet av den gamle herregården Hostrup Hovedgård som ligger rett ned mot Limfjorden, omgitt av åker og grønne områder. Fra Lihme (4 km) kan dere ta en seiltur på Limfjorden med en veteranferge og nyte en seiltur på vannet med flott utsikt inn over land. Ta med familien til Hjerl Hede Frilandsmuseum, hvor alle aldre kan hygge seg i de autentiske omgivelsene. Nyt synet av de velholdte, rustikke bygningene i landsbyen og følg livets gang som det follet seg ut for 100-200 år siden (13 km). Spøttrup Borg i er en av de mest velbevarte middelalderborgene i Danmark. På Spøttrup Borgmuseum kan dere se, hvordan mennesker har levet på den barske og flotte middelalderborgen gjennom tiden (14 km).

Utfluktsmål

Besøk den vakkert beliggende by Skive, som er rik på museer og gallerier. Her finnes desuten en sjarmerende lystbåthavn, en hyggelig gågate med gode innkjøpsmuligheter og flere gode spisesteder (21 km). Daugbjerg Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint av 2 km opplyste mineganger med både store huler og smale ganger (36 km). Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo, lekeland og vannland (39 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Hostrup

Søk feriehus