Lei feriehus i Hjarbæk - Book her

Feriehus i Hjarbæk, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Hjarbæk er et rolig og hyggelig sommerhusområde med deilig natur og mange aktivitetsmuligheter.

 

Gjestevurderinger fra Hjarbæk

 
 

16 gjester har gitt Hjarbæk en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 

Eign

Den gamle og stemningsfyllte landsbyen Hjarbæk ligger i naturskjønne omgivelser ved Hjarbæk Fjord i det sydvestlige Himmerland, og har sin egen havn og marina. På havnen finnes en hyggelig kro. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i byen. Bare 13 km fra Hjarbæk ligger domkirkebyen Viborg med diverse severdigheter, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

 
Hjarbæk byr på en fin, liten sandstrand ved Hjarbæk Fjord Barn graver i sandet på den lille sandstranden ved Hjarbæk Den hyggelige lystbåthavnen i Hjarbæk er samlingspunktet i byen Mange feriehus i Hjarbæk er høyt beliggende og har fin utsikt over Hjarbæk Fjord
 

Strande

Den 10 m brede stranden ved Hjarbæk består mest av sand, og bunnen er av både sand og stein. Vannet er veldig fersk her, da stranden ligger langt fra det åpne havet. Det er mulig å surfe her.

Natur

En variert natur med skog, marker, fjord, vakre daler og store våtområder omgir Hjarbæk. Området har et rikt dyreliv. Hjarbæk Fjord er både viltreservat og fuglebeskyttelsesområde. I den naturskjønne skogen, Hald Ege, rett syd for Viborg, venter deilige naturopplevelser langs de mange vandrestiene.

Aktiviteter

Bare få km fra Hjarbæk ligger det vakre Hjarbæk Fjord Golf Center, der golfspillere kan slå seg løs. Området innbyr med den skiftende naturen sin til vandre- og sykkelturer. Bl.a. finnes det ved herregården Taarupgaard 2 vandrestier, hvorifra De har storslått utsikt over den vakre Hjarbæk Fjord. Det er veldig populært å paraglide fra toppen av skråningen bak badestranden. Det er gode fiskemuligheter hele veien langs kysten ved Hjarbæk.

Severdigheter

Lynderupgård ved Hjarbæk Fjord er landets eldste og største herregård i bindingsverk. Det utraditionelle ved bindingsverket er, at det er grønt. Herregården er omgitt av en vollgrav. Herregården Taarupgaard mellem Knudby og Kvols er også verdt et besøk. Ved herregården og fra de omkringliggende stiene er det en flott utsikt over fjorden. (5 km) Virksundhøjene ved Lovns Bredning er de flottest plaserte gravhøyene i området. Gravhøyene er fra den tidlige bronsealder.

Utfluktsmål

Besøk Viborg med bl.a. nordens største granittkirke, Viborg Domkirke, et rikt kunst- og kulturliv, mange interessante museer, en hyggelig gågate og mange spisesteder. (13 km) Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint av 2 km opplyste mineganger med både store huler og smale ganger. (21 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort. (43 km) Verdenskortet ved Klejtrup Sø i Hobro er hele verden i miniutgave med sjøer, floder, bjergkjeder og de fleste landes flagg. Verdenskortet er bygget ved kanten av sjøen som et atlas, som er slått opp. (45 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og lekeland. (49 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Hjarbæk

Søk feriehus
 
  •  

   Hjarbæk Feriehus, Hjarbæk

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 34-3007

    
   1 uke fra NOK 4127,-
    
  •  

   Hjarbæk Feriehus, Hjarbæk

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   700 m till vann
   Reg. nr.: 34-3014

    
   1 uke fra NOK 3716,-
    
  •  

   Hjarbæk Feriehus, Hjarbæk

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 34-2528

    
   1 uke fra NOK 3241,-
    
  •  

   Hjarbæk Feriehus, Hjarbæk

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 34-3009

    
   1 uke fra NOK 2729,-