Lei feriehus i Gjøl - Book her

Feriehus i Gjøl, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Den gamle fiskerbyen Gjøl er en hyggelig, stille og vakkert beliggende by ved Limfjorden, ca. 25 km vest for Aalborg.

 

Gjestevurderinger fra Gjøl

 
 

17 gjester har gitt Gjøl en gjennomsnittlig vurdering på 4,06 av 5 stjerner.

 

Eign

På halvøyen Gjøl er bl.a. lystbåthavnen, kirken og Gjøl Kro verdt et besøk. Selve Gjøl by er blitt kjent for de verdensberømte Gjøl-trollene og fra Hans Kirks roman 'Fiskerne', som ble skrevet på Gjøl Kro. Gjøl er omgitt av uspolert natur, fuglereservater og Limfjorden. Det er muligheter for innkjøp av dagligvarer i Gjøl.

 
Den hyggelige lystbåthavnen i Limfjordsbyen Gjøl Den idylliske Gjøl Kro, som ligger med utsikt over lystbåthavnen og Limfjorden Gjøl byr på en stor og stemningsfull lystbåthavn Båthus og en fin lekeplass til barna på Gjøl Havn
 

Strande

Det er mulig å bade i Limfjorden ved Gjøl Havn, der det er stillet opp en badebro. Foretrekker De å bade i Vesterhavet, ligger den populære badebyen Blokhus 28 km nordvest for Gjøl. Her finner De en av Danmarks deiligste og bredeste sandstrender med blått flagg. Klittene bak stranden søger for, at De altid kan finne en stille 'gryte' til soling. I sommerperioden holder livreddere øye med badegjestene fra tårnene deres. Det er tillatt å ta med bilen på stranden. Det er 29 km til den deilige, brede og mere rolige sandstranden ved Rødhus. Stranden har Blått Flagg og det er tillatt å ta med bilen på stranden. Pga. vinnen og bølgene er det bra surfmuligheter. Opplev den enestående solnedgangen over Vesterhavet fra stranden eller klittene. På alle årstider innbyr stranden desuten til spaserturer i all slaks vær.

Natur

En 3 km lang demning binner sammen Gjøl med Øland, der De bl.a. finner deilige skogområder. Gjøl Bredning er et lavvannet område med et rikt fugleliv. Her kan De oppleve svaner, gjess, forskjellige ender osv., og området har blitt utpekt som fuglebeskyttelsesområde. Det er også mulig å oppleve seler i Limfjorden uten for Gjøl. 2-3 km fra Gjøl ligger Ulvedybet - en inndemmet fjordarm, som også har stor betydning som rasteplass for vannfugler. 24 km fra Gjøl ligger Fosdalen og Langdalen - to store, nord-/sydgående daler, som munner ut i den 66 m høye innlandsskråningen Lien. Her er det mulighet for mange vakre vandreturer.

Aktiviteter

Det er fine surfmuligheter ut for Gjøl, som samtidig er det siste gode surfspot før Kattegat. Det finnes gressarealer ut til vannet og en surfbro. Det er mulighet for å spille golf på banene til Øland Golfklub, ca. 7 km fra Gjøl. Også i Åbybro, ca. 13 km fra Gjøl, finner De en deilig golfbane.

Severdigheter

Opplev den årlige havnefesten på Gjøl, som finner sted sist i august måned. Kokkedal Slot er en idyllisk beliggende trefløyet herregård, som er innrettet som hotel og restaurant. På herregården Oxholm er den tilhørende klosterkirken åpen for publikum.

Utfluktsmål

Aalborg er Nordjyllands 'hovedstad' og ligger ca. 25 km fra Gjøl. Her finner De kunst, kultur, gågater, det sjarmerende gamle bysentret, fornøyelsesgaten Jomfru Ane Gade og diverse spisesteder. Aalborg Zoologiske Have er et barnevennlig dyrerike i flotte omgivelser. Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus ligger ca. 30 km fra Gjøl. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter benyttes fritt. Badebyerne Blokhus, Lønstrup og Løkken, som ligger langs den jyske vestkysten, er alltid verdt et besøk.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Gjøl

Søk feriehus
 
  •  

   Gjøl Feriehus, Gjøl

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 30-0020

    
   1 uke fra NOK 4648,-
    
  •  

   Gjøl Feriehus, Gjøl

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 30-0018

    
   1 uke fra NOK 3105,-
    
  •  

   Gjøl Feriehus, Gjøl

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 30-0005

    
   1 uke fra NOK 3665,-
    
  •  

   Gjøl Feriehus, Gjøl

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   110 m till vann
   Reg. nr.: 30-0008

    
   1 uke fra NOK 3270,-