Lei feriehus in Gistrup - Book her

Feriehus in Gistrup, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Gistrup ligger i veldig naturskjønne og rekreative omgivelser, rett opp imot den deilige skogen Lundby Krat.

 

Gjestevurderinger fra Gistrup

 
 

gjester har gitt Gistrup en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Gistrup ligger rett syd for Limfjorden i den østlige delen av Nordjylland. Den hyggelige byen er omgitt av marker og skog, og området er et ideelt feriemål for naturelskere. Gistrup har en utradisjonell kirke, en kjent golfbane og gode muligheter for innkjøp av dagligvarer, og i Aalborg, 9 km mot vest, finner De et utall av forretninger, spisesteder og severdigheter.

 
Feriehus i den hyggelige skogen bak handelsbyen Gistrup Feriehus i grønne omgivelser i skogen bak Gistrup Utsiktsbenk i skogen i feriehusområdet ved Gistrup Golfspiller på banen ved Ørnehøy Golfklub i Gistrup
 

Strande

Det finnes ikke noen strand direkte ved Gistrup, men den korte avstanden til Kattegat gjør, at det finnes flere gode badestrender i nærheten. Ved Mulbjerge og dalen Stejlgabet er det bygget en mole, som det er mulig å bade fra. Her finner De deilig sandstrand med stille vann. Stranden er bilfri og har Blått Flagg (25 km). Øster Hurup Strand er en kilometerlang, hvit badestrand med lave klitter og Blått Flagg. Stranden er veldig barnevennlig, fordi bølgene er små og vannet blir bare langsomt dypt. Stranden egner seg utover bading, soling og forskjellige strandaktiviteter også bra til windsurfing (39 km).

Natur

Gistrup ligger rett opp til den vakre, idylliske og kuperte naturskogen Lundby Krat. Skogen har et utall av merkede vandrestier og inneholder bl.a. det 104 ha store fredede området Lundby Bakker. Her finnes også et rikt dyreliv. De kan vandre, sykle, ride, lave picnic og gå på soppejakt i den deilige skogen. Området rundt Gistrup er preget av marker og en naturskjøn, avvekslende vegetasjon i det lettere kuperte landskapet. Tett ved Gistrup snor bekken Lindenborg Å seg, som gir mulighet for å fiske og seile i kano.

Aktiviteter

Ørnehøj Golfklubs baner ligger i den vestlige utkanten av Gistrup. Banen er flott og avvekslende med flere gravhøyer, og er omgitt av skog. Det finnes rideskoler både i Gistrup og i den nærliggene byen Klarup. Det er mulighet for å fiske i Limfjorden, i Kattegat og i den nærliggnde bekken Lindenborg Å. Lindenborg Å byr også på mulighet for å seile i kano. Mou Go-Kart Bane arrangerer spennende konkurranser for hele familien. Opplev fart, spenning og få sus i magen på den 600 m lange banen (18 km).

Severdigheter

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og ligger ca. 9 km fra Gistrup. Her finner De flere interessante museer, kulturelle og morsomme severdigheter, gågater, det sjarmerende gamle bysenter, fornøyelsesgaten Jomfru Ane Gade og diverse spisesteder. Aalborg Zoo er en deilig, barnevennlig og grønn hage i flotte omgivelser, der De kommer tett på 800 spennende og truede dyr fra hele verden.

Utfluktsmål

Fra Egense (25 km) kan De ta den 5 min. lange turen med fergen over Limfjorden til Hals, som er en hyggelig ferieby med et livlig og koselig havnemiljø. På torget i Hals er det stillt opp hvaltenner og rygghvirvler fra en Blåhval. Festningen Hals Skanse ligger ved munningen av Limfjorden. Kruttårnet og Tøjhuset er bevart og sistnevnte er innrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk utstilling om hav, fjord, land, by, Hals Skanse, krig og besettelse. På Vildtfarm Nord i Nibe kan De på et 12 tdl. stort areal oppleve dyr og fugler fra den nordlige delen av verden (27 km). I Thingbæk Kalkminer ved Rold Skov er det innrettet et underjordisk skulpturmuseum i de gamle minegangene (35 km). Besøk fornøyelsesparken Fårup Sommerland ved Blokhus på Vestkysten. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter benyttes fritt (48 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Gistrup

Søk feriehus