Lei feriehus i Gatten - Book her

Feriehus i Gatten, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Hold ferie i det rolige og naturskjønne Limfjordsland som innbyr til aktiviteter og avslapping

 

Gjestevurderinger fra Gatten

 
 

1 gjester har gitt Gatten en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Gatten er beliggende i et fredelig naturområde med eng, skog, sjøer og golfbaner. Området er opplagt til aktiv ferie, da det er mulig å spille golf, bowle, fiske, vandre, sykle, seile og nyte naturen innen for en radius av få kilometer fra Gatten. Gatten ligger mellom Løgstør (15 km) og Års (13 km), og mot vest er det 16 km til Limfjordsbadestranden ved Trend. Området er kjent for Himmerland Golf & Country Club som bl.a. byr på 3 utfordrende, 18-hullers baner. Det er fine innkjøpsmuligheter samt spisesteder i de nærliggende byene Løgstør, Års og Farsø.

 
Sjørup Sjø ved Gatten er omgitt av skog, grønne områder og feriehus I Gatten kan dere besøke Himmerland Golf Klub Den store golfturneringen Made in Denmark avholdes hvert år i Gatten Sjørup Sjø i Gatten innbyr til seilas og fiskeri
 

Strande

Det er mulig å bade i noen av de små sjøene på eignen, og 16 km borte kan dere benytte dere av Limfjordsstranden ved Trend som er en god, lang og barnevennlig badestrand med små bølger. Fra stranden er det utsikt til øyen Livø. Bilkjøring er ikke tillatt på stranden. Her er det gode muligheter for windsurfing. Ønsker dere å bade fra Vesterhavets deilige sandstrender med bølger og sanddyner skal dere kjøre 35 km mot nord.

Natur

Gatten er omgitt av grønne landskaper med lett kuperte marker, småskog, bekker og sjøer. Sjørup Sjø er 20 ha. stor og ligger nydelig, tett på Gatten. Her kan dere vandre eller fiske. I den mindre Øjesø, likeledes tett på Gatten, kan dere bade.

Aktiviteter

Bare 1 km fra Gatten sentrum ligger den berømte Himmerland Golf & Country Club med 3 utfordrende, 18-hullers baner, driving range, putting green og shortgame area. Himmerland Bowling & Sport Center ved golfbanene byr på bl.a. bowlingbaner av internasjonal klasse, squashbaner, pool, lekerom, spillemaskiner, en stor kafé og en koselig bar. Lystfiskere kan kaste ut snøren i bekkene og sjøene på eignen, bl.a. Sjørup Sø, samt i Limfjorden. Derutover kan dere besøke Put & Take sjøen Søttrup Fiskesø som byr på en deilig, 7.000 m2 stor, 9 m dyp sjø med klart vann samt en barnesjø på 700 m2 (3 km sør for Gatten). Dere kan windsurfe og seile med motor eller seil på Limfjorden. Dessuten er det innendørs gokart-bane, sveveflyklubb og 2 seilsportshavner i området. Hos Rønbjerg Feriecenter har dere adgang til subtropisk badeland og massevis av andre aktiviteter for såvel barn som voksne mot betaling (16 km).

Severdigheter

Ved Bjørnsholm Bugt, ved Trend, finner dere det imponerende, 3-fløyede middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det mulig å oppleve kirkeruinen, krydderurthagen og plassen med de nydelige bygningene (13 km). Festningsanlegget Aggersborg fra 980 er en av de største ringborgene i Danmark med spor etter 48 langhus. Vikingborgen ligger veldig strategisk ved Limfjordens smaleste sted (17 km). Mange steder i området kan dere besøke de lokale kunsthåndverkere, se dem arbeide på verkstedene deres og beundre verkene deres.

Turer

Ertebølle-kulturen vitner om bosettelsene rundt Limfjorden i steinalderen for flere tusen år siden. Ved Ertebølle ble den første kjøkkenmødding utgravet i 1890. På Stenaldercentret i Ertebølle kan dere lære mer om steinaldersamfunnet (22 km). Fra Rønbjerg (16 km) kan dere ta med fergen til den nydelige øya Livø som er bilfri og meget naturskjønn. Her kan dere oppleve et rikt dyreliv langs de mange merkede turstiene. På øya Fur som ligger ut for Trend og Ertebølle (16 km), finner dere naturskjønne og særpregede landskaper som er preget av kyster, enger, sjøer, skog og utgravinger i moleire. Herregården Hessel ligger på Louns-halvøya og er et interessant turmål. Her kan dere få en rundvisning på herregården og delta i aktiviteter (31 km). Bli i fortiden og opplev frilandsmuseet Hjerl Hede, der dere får et godt innblikk i det daglige livet for mer enn 100 år siden. Merk stemningen mellom gamle hus, hager, gårder, åkrer, verksteder og staller (75 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Gatten

Søk feriehus
 
  •  

   Gatten Feriehus, Gatten

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2  
   Reg. nr.: 36-0003

    
   1 uke fra NOK 3050,-