Lei feriehus i Ertebølle - Book her

Feriehus i Ertebølle, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Ertebølle ligger i Himmerlands deilige natur, rett ut til Limfjorden.

 

Gjestevurderinger fra Ertebølle

 
 

21 gjester har gitt Ertebølle en gjennomsnittlig vurdering på 4,29 av 5 stjerner.

 

Eign

Lei et feriehus i dette rolige området med vakker natur, frisk luft og god plass. Desuten har geologiske og arkæologiske funn gjennom tiden gitt området stor historisk betydning. Ved Ertebølle finner De en deilig strand, der det er utsikt til øyen Livø. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer nær sommerhusområdet. Flere butikker og spisesteder finner De i de nærliggende byene Løgstør, Farsø og Aars. I et feriehus her kan dere virkelig nyte de vakre omgivelsene og i mange av våre feriehus er hunden din velkommen.

 
Ertebølles deilige Limfjordsstrand foran de høye skrentene i feriehusområdet Badebro på stranden i ferieområdet Ertebølle Høye skrenter bak Limfjordsstranden i Ertebølle Opplev fortiden i Stenaldercentret i Ertebølle
 

Strande

Ertebølle Strand er en deilig strand med veldig klart vann. Stranden er kjennetegnet ved høye, bevoksede klitter/klinter og dypt vann. Pga. det dype og klare vannet er Ertebølle Strand et godt sted å dykke. Her kan man - med litt tålmodighet - være heldig å finne historiske fossiler og forsteninger. En deilig, barnevennlig strand med sandbunn og lavt vann finner De ved Trend, ca. 3 km nord for Ertebølle.

Natur

I Ertebølle kan dere oppleve en vakker natur og med et feriehus som base, kan dere gå på mange gode utflukter i området. Fra Ertebølle Bjerg kan dere nyte den vakre utsikten over Limfjorden. I Trend Skov, som ligger bak landsbyen Trend, finnes den kongelige Jagthytte samt mange, gode vandrestier. Trend Å, som snor seg fra Vester Hornum og ut til Limfjorden, er populær blandt lystfiskere. Urhehøj- og Myrhøj Plantage var tidligere en kulturskog, men er nå en uberørt urskog og et ettertraktet turmål. Hyllebjerg Bakker er et deilig naturlandskap med gode vandrestier. Området er med sjøene og myrene sine et ettertraktet sted for trekkfugler, og et eldorado for ornitologer. Nyt utsikten over Himmerland og Limfjorden fra toppen av bakkene. Fra Rønbjerg, 12 km nord for Ertebølle, kan dere ta med fergen til den lille øyen Livø. Øyen er bilfri og byr på en flott natur med store eikeskoger, flere merkede vandrestier, klinter, et rikholdig dyreliv med bl.a. sel og en helt enestående ro.

Aktiviteter

Feriehusutleie i Ertebølle gir dere et vell av aktiviteter. Ved Gatten nær Farsø ligger en av Nordeuropas største og flotteste golfbaner; Himmerland Golf & Country Club. Det er bra muligheter for lystfiskeren i sjøen Sørup Sø, i bekken Trend Å, i Limfjorden og i Put&Take fiskesjøene i området. Hos Rønbjerg Feriecenter har De adgang til subtropisk badeland og masse av andre aktiviteter for såvel barn som voksne mot betaling. Opplev den deilige naturen på kloss hold langs de mange sykkel- og vandrestier i området. På Limfjorden er det mulig å windsurfe og å seile for motor eller med seil. Desuten er det bowlingbane, innendørs gokart-bane, sveveflyveklubb og 2 seilsportshavner i området.

Severdigheter

Ertebølle-kulturen vitner om bosettelsene rundt Limfjorden i steinalderen for mer enn 6000 år siden. Ved Ertebølle ble den første kjøkkenmøddingen gravet ut i 1890. I Stenaldercentret opplyses om steinaldersamfunnet gjennom spennende utstillinger og arbeidende verksteder. Ved Bjørnsholm Bugt ligger det imponerende tre-fløyede middelalderklostret Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det mulig å oppleve kirkeruinen, urtehagen og plassen med de vakre bygningene. Herregårdsmuseet Hessel ligger på halvøyen Louns ved Hvalpsund. (18 km) Festningsanlegget Aggersborg fra 980 er en av de største ringborgene i Danmark med spor etter 48 langhus. Vikingeborgen ligger veldig strategisk ved Limfjordens smaleste sted. (25 km)

Turer

På øya Fur som ligger ved Trend og Ertebølle, finner dere forskjellige og særpregede landskaper som er preget av flate enger, sjøer, åkrer, bakker, steile kystklinter, skog og graver av moleire. Ta med barna til Jesperhus på Mors. Den imponerende og vakre blomsterparken byr også på aktiviteter som junglezoo, lekeland og vannland (46 km). Ta en tur ned under jorden i Mønsted Kalkgruber ved Stoholm. Her kan dere følge en lang minegang, der 2 km er opplyst. Opplev de store, underjordiske hulene og de smale passasjene samt et lysshow som speiler seg i en av de store sjøene i kalkgruven (52 km). Dere kan også ta tilbake i tiden og besøke den populære severdigheten Hjerl Hede Frilandsmuseum. Her får dere et autentisk innblikk i livet som det foregikk i en landsby for 100-200 år siden. Opplev hus, gårder, verksteder, butikker og husdyr i den sjarmerende landsbyen (63 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Ertebølle

Søk feriehus
 
  •  

   Ertebølle Feriehus, Ertebølle

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   800 m till vann
   Reg. nr.: 35-0066

    
   1 uke fra NOK 3438,-
    
  •  

   Ertebølle Feriehus, Ertebølle

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 35-0045

    
   1 uke fra NOK 3938,-
    
  •  

   Ertebølle Feriehus, Ertebølle

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 35-0068

    
   1 uke fra NOK 3303,-
    
  •  

   Ertebølle Feriehus, Ertebølle

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   900 m till vann
   Reg. nr.: 35-0053

    
   1 uke fra NOK 2820,-
    
  •  

   Ertebølle Feriehus, Ertebølle

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 35-0069

    
   1 uke fra NOK 5273,-
    
  •  

   Ertebølle Feriehus, Ertebølle

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   600 m till vann
   Reg. nr.: 35-0070

    
   1 uke fra NOK 4549,-
    
  •  

   Ertebølle Feriehus, Ertebølle

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   900 m till vann
   Reg. nr.: 35-0071

    
   1 uke fra NOK 2594,-