Lei feriehus i Amtoft - Book her

Feriehus i Amtoft, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Amtoft er en liten, koselig landsby, som ligger i Amtoft Vig ved Limfjorden.

 

Gjestevurderinger fra Amtoft

 
 

20 gjester har gitt Amtoft en gjennomsnittlig vurdering på 4,15 av 5 stjerner.

 

Eign

Amtoft er omgitt av Limfjorden, fuglereservatet Vejlerne og fredelige naturområder med skog, og er på grunn av beliggenheten sin det ideelle feriestedet for spesielt fugle- og naturelskere. Byen har en god strand og en hyggelig lystbåthavn, der det bl.a. finnes bord, benker, grillplass og en kolonialbutikk. Det er 24 km til Thisted og 25 km til Fjerritslev, og i begge byer finner De gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

 
Sjarmerende lystbåthavn ved siden av stranden og feriehusområdet i Amtoft Nydelig badestrand ved feriehusene i Amtoft Sandstrand med små bukter og lavt badevann i feriehusområdet Amtoft Den hyggelige lystbåthavnen i ferieområdet Amtoft
 

Strande

Det er en virkelig god Limfjords-badestrand med grovt sand og stein ved Amtoft. Det finnes desuten en badebro på stedet. Vil De bade i Vesterhavet, ligger kysten og Lild Strand 19 km fra Amtoft. Her er stranden omkring 50 meter bred og 30 km lang. Stranden er en sandstrand med enkelte stein, badevannet er klart og så er det sandbunn.

Natur

Amtoft ligger rett ved Vejlerne, som er Nordeuropas største reservat for ville fugler, og her i våtområdet kan De fra en av de merkede rutene eller fra de mange utsiktstårnene følge med i fuglelivet. Ved Vestkysten, rett nord for Amtoft, ligger Danmarks eneste fuglefjell; den 47 m høye kalkklinten Bulbjerg. Klinten er bebodd av havfugler, og herifra er det en enestående utsikt over hele Jammerbugten. I Lild Klitplantage finnes 7 merkede vandreruter i den varierte naturen. Det er også tillatt å sykle på grusveiene overalt på plantagen.

Aktiviteter

Det er bra muligheter for lystfiskere i fjorden og sjøene og bekkene i området. Det finnes flere golfbaner i området, og de 2 nærmeste ligger i Fjerritslev og Thisted. Ved kysten ut for Amtoft er det også gode betingelser for windsurfere.

Severdigheter

I den hyggelige landsbyen Øsløs, 4 km øst for Amtoft, kan De oppleve de velbevarte bondeskipperhusene fra 1800-tallet, blandt annet forfatteren Johan Skjoldborgs barndomshjem, som i dag er innrettet til museum. På feltstasjonen i Lynge, 9 km øst for Amtoft, er det innrettet et mindre naturmuseum.

Utfluktsmål

Besøk evt. Hanstholm Fyr og bunkermuseet i Hanstholm, som forteller om 2. verdenskrig. (27 km) Det vakkert beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og rundt Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljøet. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra en kjøkkenmødding. En rekonstrurert boplass viser hvordan datidens hytter så ut. (56 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er nordens største blomsterpark med junglezoo og lekeland. (59 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir gjort levende. (98 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Amtoft

Søk feriehus
 
  •  

   Amtoft Feriehus, Amtoft

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 30-2022

    
   1 uke fra NOK 3895,-
    
  •  

   Amtoft Feriehus, Amtoft

   10 Omtaler


    

   Soveplasser: 12   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 30-2023

    
   1 uke fra NOK 4521,-
    
  •  

   Amtoft Feriehus, Amtoft

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 30-2026

    
   1 uke fra NOK 3631,-
    
  •  

   Amtoft Feriehus i by, Amtoft

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 30-2028

    
   1 uke fra NOK 4498,-
    
  •  

   Amtoft Feriehus, Amtoft

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 30-2001

    
   1 uke fra NOK 2846,-