Lei feriehus i Vilslev - Book her

Feriehus i Vilslev, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Den hyggelige og kulturhistoriske landsbyen Vilslev i Sønderjylland er omgitt av malerisk bakkelandskap.

 

Gjestevurderinger fra Vilslev

 
 

gjester har gitt Vilslev en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Vilslev er en idyllisk, gammel landsby i Sønderjylland, som har klart å bevare sin sjarm og mange av de opprinnelige bygningene. Blant annet har byen en nydelig tufsteinskirke som ligger malerisk og dramatisk på kanten av marsken, en imponerende prestegård i senklassisk stil og mange andre, spesielle og velholdte gårder og bygninger. Kongeåen snor seg gjennom Vilslev som ligger 4 km fra Vadehavskysten, 8 km nord for Ribe og 22 km syd for Esbjerg. Vest for Vilslev ligger det lille høydedraget Herredsbjerget (8 m.o.h.), og her har man funnet bebyggelser og graver fra jernalderen. Dere kan handle inn dagligvarer i Vilslev.

 

Strande

Vadehavet ligger ut for Vilslev og er ikke velegnet til å bade i, men har dere lyst på å oppleve store, brede, hvite sandstrender på vestkysten, så ta en tur til Rømø, hvor Lakolk Strand, en av de flotteste og bredeste sandstrande i Europa ligger (49 km).

Natur

Den vakre Kongeå snor sig gjennom Vilslev, og naturen rundt landsbyen preges av grønne, naturskjønne bakke- og marsklandskap og sandet hedeslette. Ved Jedsted Mølle er Kongeåen omgitt av skog med et rikt fugleliv. Mellom Vilslev og Vadehavet ligger det et 2 km bredt og veldig flatt område med marsk- og hedelandskap.

Aktiviteter

Det naturskjønne bakkelandet innbyr til vandre- og sykkelturer. Lystfiskere kan prøve lykke i Kongeåen ved Jedsted Mølle (2 km), på kysten, på havet eller i en av Put & Take fiskesjøene på eignen. Golfspillere kan eventuelt forsøke seg på Ribe Golf Klubs 18-hullers bane (16 km) eller prøve Myrtuebanen og Marbækbanen hos Esbjerg Golf Klub (37 km).

Severdigheter

Besøk Ribe, Danmarks eldste by, som med sine gamle, nydelige kulisser skaper en sjarmerende stemning. Bortsett fra stemningsfullt byliv byr Ribe blant annet på Ribe Domkirke, Museet Ribes Vikinger, Ribe VikingeCenter, Ribe Kunstmuseum og Minidyrehaven Ribelund (8 km). I Safari Zoo Park ved Lindtrup kan dere få oppleve alligatorer, krypdyr, aper og fugler i blomstrende omgivelser (22 km). I hovedstaden til Vestjylland, Esbjerg, finner dere et levende handels- og kulturliv samt et utall av museet og severdigheter, f.eks. Esbjerg Kunstmuseum og Fiskeri- og Søfartsmuseet (22 km). Fra Esbjerg kan dere seile til Fanø på 10 min. Med sine gamle, idylliske bymiljøer med karakteristiske hus med stråtak, flott natur og enestående badestrender er øya helt sikkert verdt et besøk.

Utfluktsmål

Ta en tur inn i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Senteret rommer bl.a. et museum, en jernaldergård, gravsteder og underjordiske ganger (32 km). Besøk Rømø med Europas bredeste sandstrand med deilig badevann og Vadehavets storslåtte og uforstyrrede natur- og dyreliv (45 km). LEGOLAND er bygget av 50 mill. byggeklosser. Mer enn 50 aktiviteter sørger for fart, spending og opplevelser! ’Den morsomste lekeplass for hele familien’ byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (66 km). Løveparken i Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Møt over 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store arealet (86 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vilslev

Søk feriehus