Lei feriehus i Vester Husby - Book her

Feriehus i Vester Husby, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Feriehusene i Vester Husby ligger i et flott klittlandskap med sjøer og plantasjer, rett bak Vesterhavets brede strand. Når dere holder ferie i et feriehus i Vester Husby, bor dere midt i naturen og allikevel tett på områdets severdigheter og feriebyen Søndervig.

 

Gjestevurderinger fra Vester Husby

 
 

82 gjester har gitt Vester Husby en gjennomsnittlig vurdering på 4,41 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Sommerhusområdet Vester Husby er et spesielt område med en karakteristisk byggestil. Alle hus er bygd av sten og med stråtak på store tomter. Sommerhusene ligger omkring den naturskjønne Husby Klitplantage med gamle trær og et utbygd stisystem, som fører direkte til det store klittområdet og havet. Området ligger litt inne i landet med høyst 2 km til Vesterhavet mot vest og ca. 3 km til Nissum Fjord mot nord. Landsbyen Husby inneholder en gammel kampestenskirke og i Vedersø Klit finner dere restaurant, kafé og landhandel.

 
Vester Husby byr på en nydelig sandstrand med høye klitter og frodig natur bak kysten Den brede sandstranden med veldig høye klitter i Vester Husby Hyggelig skogsjø med liten sandstrand bak Vesterhavsstranden i Vester Husby Feriehusene i Vester Husby ligger på det kuperte klittområdet og i skogen bak stranden
 

Strande

Vester Husby har fin sandstrand med Blåt Flag og høye, fredede klitter. Det er kun tillatt å ferdes i klittene og på stranden til fots.

Natur

Her finnes noe av den vakreste natur langs den jyske vestkyst. Stranden og klittene er fredet. Husby Klitplantage, som ligger bak de høye strandklitter, har en meget variert natur med bl.a. eik-, bøk-, furu- og grantrær. Langs de avmerkede vandrestier venter enestående naturopplevelser. Et par km øst for Husby ligger Husby Sø og Nørre Sø, som er de eneste ferskvannssjøer i området. Her finnes et rikt fugleliv.

Aktiviteter

Området omkring Vester Husby med klittplantasjen, stranden, fjorden og sjøene er ideelt for vandreturer. I Husby er det anledning til å leie sykler og spille tennis. For lystfiskeren er der gode muligheter i havet, fjorden og i de omkringliggende elver.

Severdigheter

I nærområdet finnes flere gallerier og brukskunstbutikker.

Utfluktsmål

Den gamle, vakre byen Ringkøbing med sine røde tegltak og gamle brostensbelagte gater, ligger ca. 25 km fra Vester Husby og er et besøk verd. Handelsbyen Holstebro ligger 25 km vekk og har mange spennende spesialforretninger og gode innkjøpsmuligheter i det bilfrie sentrum. Byen byr også på mye kunst og kultur, hyggelige kaféer og et vakkert å-miljø. Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vester Husby

Søk feriehus