Lei feriehus i Trans - Book her

Feriehus i Trans, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Sommerhusområdet ved Trans ligger ut til Vesterhavet i den deilige, vestjyske natur, ca. 17 km fra Lemvig.

 

Gjestevurderinger fra Trans

 
 

gjester har gitt Trans en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Trans ligger i forlengelse av den lille landsbyen Fjaltring, nord for Nissum Fjord på Jyllands vestkyst. Trans Kirke har en bemerkelsesverdig beliggenhet kun få meter fra Vesterhavets skrenter. Området omkring Trans er fredfylt og naturskjønt. Her er det mange aktivitetsmuligheter og for naturelskere er området ideelt. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Fjaltring, men gode innkjøpsmuligheter finner du i byene Lemvig (17 km), Struer (43 km) og Hostebro (44 km), som dessuten tilbyr aktiviteter, severdigheter og spisesteder.

 
Feriehusene i Trans ligger i grønne omgivelser, rett bak Vesterhavsstranden Den nydelige sandstranden med bølgebrytere i Trans Utsikt over sandstranden i Trans fra de høye klittene De hyggelige feriehusene i Trans ligger rett bak stranden
 

Strande

Mellom Trans og Fjaltring finner du en 5 km lang fin sandstrand med klitter og skrenter, som innbyr til strandaktiviteter. Vannet er flere steder ganske dypt, og det kan forekomme understrøm.

Natur

Naturen bak Trans er preget av skog, hedearealer, elver og myrer. Ut mot vannet er det høye klitter og steile skrenter, og herfra har du en flott utsikt over Vesterhavet og området. Ved de store våtområder omkring den 5 km lange Ferring Sø, som ligger ca. 4 km nord for Trans, er det et stort fugletrekk. Mellom Vesterhavet og Ferring Sø er det kun ca. 1,5 km. Den 6,7 ha store Klosterhede Plantage med skogsarealer, åpne hedearealer og elvedaler ligger ca. 10 km inn i landet.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter fra høydene ved stranden i Fjaltring, i Nissum Fjord samt i områdets Put & Take fiskesjøer. Det er mulighet for å komme på havfiskeri med skøyte. Ved Ferring Sø kan du leie egen båt og seile en tur. På grunn av de høye klinter, som reiser seg nord for Trans, er hanggliding og paragliding meget populære aktiviteter. En av de mest populære vandreturer ''utsiktsruten'' går fra Trans Kirke, langs stranden til Ferring by og videre langs kanten av klinten forbi Bovbjerg Fyr og tilbake til Trans. Det er gode surfmuligheter omkring Trans, både på Vesterhavet og på Nissum Fjord. For golfspillere er det mulighet for å avprøve banene hos Holstebro Golfklub, Holmsland Klit Golfklub i Søndervig, Lemvig Golfklub og Struer Golfklub.

Severdigheter

Trans Kirke fra år 1200 ligger helt ute ved Vesterhavet og er, dels på grunn av sin bemerkelsesverdige beliggenhed, vært et besøk. I utkanten av Fjaltring ligger det kjente kultursenter Tuskær, hvor du bl.a. kan oppleve skiftende utstillinger. I Bovbjerg, 3 km nord for Trans, finner du et rikt kunstnermiljø, et museum, et galleri samt et par forretninger og spisesteder. Det røde 26 m høye Bovbjerg Fyr ligger ved de steile klinter. Fyret er områdets høyeste punkt og herfra er det mulig å se hele 35 km vekk. I Ferring, 4 km mot nord, ligger Jens Søndergaard Museet ytterst på klinten. Her malte kunstneren billeder av området og i særdeleshet havet i ro og opprør. I Vejlby Sommerpark, 14 km mot nord, kan du fiske, leie ridehester, kjøre på frontbikes, spille minigolf og besøke dyrene i parkens kjæledyrszoo.

Turer

Når dere holder ferie i feriehus i Trans, kan dere besøke Thyborøn med interessante severdigheter som Kystcentret Thyborøn og Jyllands Akvariet (30 km). Dere kan også ta på en dagstur til frilandsmuseet Hjerl Hede som består av en intakt og veldig sjarmerende landsby fra gamle dager. Her kan dere oppleve aktivitetsdager og levendegjørelser i forskjellige hus, verksteder og butikker. Et besøk på Hjerl Hede er både lærerikt og hyggelig for hele familien (63 km). Litt lengre vekk ligger Jesperhus som byr på lekeland, junglezoo, tropiske dyr og fugler, duftende blomster og underholdning for hele familien (81 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Trans

Søk feriehus