Lei feriehus in Toftlund - Book her

Feriehus in Toftlund, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Toftlund er et ideelt utgangspunkt til golfferie i naturskjønne omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Toftlund

 
 

gjester har gitt Toftlund en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Den lille provinsbyen Toftlund ligger i nydelige naturomgivelser midt i Sønderjylland. Byen byr bl.a. på et flott golfanlegg med mange baner, et friluftsbad, tennisbaner og andre sportsanlegg samt et musikkhus, en kino, spisesteder og en gågate med utallige butikker. Et stisystem fører dere gjennom byen og rett nord for byen ligger den innbydende Toftlund Skog. I kort kjøreavstand kan dere besøke historiske severdigheter samt forlystelser for hele familien. De større handelsbyene som f.eks. Ribe, Aabenraa, Haderslev og Tønder ligger i en radius på ca. 30 km herifra. Både Tyskland og den deilige Vesterhavsøya Rømø ligger ca. 40 km fra Toftlund.

 

Strande

Det er ikke noen strand ved Toftlund, men byen har til gjengjell et nydelig friluftsbad. 40 km vest for Toftlund ligger Skandinavias bredeste sandstrand: Lakolk Strand på Rømø. Den 15 km lange, barnevennlige, fine og helt steinfri sandstranden har grunt vann, sandbunn, klitter og Blått Flagg. Det usedvanlige ved stranden er, at den er veldig bred - mellom 1,5 og 6 km - og det innbyr til forskjellige strandaktiviteter. F.eks. er kitebuggykjøring, petanque, drageflyvning og windsurfing veldig populære aktiviteter her. Man kan kjøre bil helt ned til strandkanten. Men på stranden finnes også bilfri områder og områder for windsurfere. I sommerperioden holder en livredder oppsyn med badegjestene. Det er stor forskjell på flo og fjære, og 2 ganger i døgnet skifter vannstanden markant. Så vær forsiktig med å parkere bilen for tett på vannet.

Natur

Toftlund Skov ligger rett nord for byen og dekker et område på ca. 5 mål. Skogen inneholder bl.a. et utall av stier og en hundeskog. Dessuten er Toftlund preget av en vekslende natur med marker, eng, myr, sjøer og bekker. Ca. 27 km mot vest kan dere oppleve Vadehavets marsk, strandeng, store våtområder og et rikholdig fugleliv samt den frodige naturen bak kysten med hedelandskap, skog, plantasjer, sjøer, bekker, åkerjord og beitende dyr. Det spesielle naturlandskapet med marsken og Vadehavet finnes ikke andre steder i verden. Her blir dere bergtatt av den barske, men utrolig fugle- og dyrerike naturen. Ofte kan dere være heldig å se seler som oppholder seg i de vestligste delene av Vadehavet.

Aktiviteter

Golfbanen Bruntlandbanen ligger i Toftlund og byr på en smukk, kupert, 18-hullers bane med smale fairways og mange sjøer. Bortsett fra det finnes det en Pay & Play parkbane med gamle trær, sjøer, bekker, bunkers samt 2 par-4 og 7 par-3 huller på stedet, og her kan alle spille. Skogen i den nordlige utkanten til Toftlund innbyr til deilige vandreturer. Diverse sportsanlegg med f.eks. ball- og petanquebaner er til rådighet i byen. Dessuten finner dere et ridesenter i utkanten av byen. Fritidsfiskere kan fiske i Put & Take sjøen Arrild Fiskesø eller i bekkene på eignen. Motorsportsinteresserte kan besøke både en gokart bane og et speedway senter i Vojens (ca. 19 km). Skærbæk har også en gokart bane (24 km).

Severdigheter

Lek vikinger for en dag i Vikingecenteret i Ribe, Danmarks eldste by (26 km). Her kan dere bl.a. møte smeder, vevere og kokker fra vikingtiden og besøke husene deres. Besøk Gram Slott som i dag rommer et museum for naturhistorie og geologi (11 km), eller Aabenraa Slott som er omgitt av vann og trær (31 km). Den gamle byen Aabenraa strekker seg helt ned til fjorden, og her kan dere oppleve havnen, stranden, den flotte gågaten med markeder, den gamle bydelen og naturligvis Aabenraa Slott.

Utfluktsmål

Opplev Rømø med Europas bredeste sandstrand, deilig badevann, sjarmerende, stråtekte Rømøgårder, hyggelig øystemning og mange severdigheter, som f.eks. Rømø Mini Museum, Naturcenter Tønnisgård, Nasjonalmuseet Kommandørgården, Rømø Sommerland og Danmarks Mekaniske Dukkemuseum (36 km). Handelsbyen Haderslev har en hyggelig gågate, mange grønne områder, som f.eks. Damparken, en gammel bydel med nennsomt renoverte hus og samlinger samt en vakker domkirke. Haderslev museum og Sønderjyllands Arkæologiske Museum er bestemt verdt et besøk (32 km). LEGOLAND er bygget av 50 mill. byggeklosser. Over 50 aktiviteter sørger for fart, spenning og oplevelser! 'Den morsomste lekeplassen for hele familien' byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (78 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Toftlund

Søk feriehus