Lei feriehus i Thorsted - Book her

Feriehus i Thorsted, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Thorsted ligger midt i Vestjyllands skjønne natur.

 

Gjestevurderinger fra Thorsted

 
 

4 gjester har gitt Thorsted en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Den lille landsby Thorsted er omgitt av åker og hede- og plantasjeområder, og er et ideelt feriemål for naturelskere. Fra Thorsted er det cirka 20 km til både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Beliggenheten til Thorsted gjør det mulig for dere å bo i rolige og naturskjønne omgivelser, og stadig være tett på hav, fjord, større byer og områdets severdigheter. Det finnes mulighet for innkjøp av dagligvarer i Thorsted. Har dere lyst på å besøke større byer, er det 20 km til Ringkøbing, 29 til Holstebro og 48 til Herning.

 

Strande

Det er ikke noen strand ved Thorsted, men 20 km vekk kan dere velge mellom Vesterhavets brusende bølger og lange sandstrender og det rolige vannet i Ringkøbing Fjord. De nærmeste Vesterhavsstrendene er Vester Husby, Vedersø Klit og Søndervig som alle har fint sand, høye klitter og Blått Flagg.

Natur

Thorsted er omgitt av åkre og hede- og plantasjeområder. Rett sør for Thorsted kan dere gå tur i den naturskjønne Hoverdal Plantage. Mot nord ligger Klovsig Plantage, Fejsø-Thorsted Plantage, Stråsø Plantage og Ulfborg-Stråsø Plantage. Alle disse nydelige naturområdene har mange merkede vandreruter av ulike lengder. Rundt Nissum Fjord som er et viktig yngleområde for trekkfugler, finner dere mange viltreservater og fredede fugleområder. På den ubebodde øya Fjandø, i bunnen på Nissum Fjord, kan dere se sauene beite. Et par km bak vesterhavskysten ligger Husby Sø og Nørre Sø. Som de eneste i området er disse sjøene ferskvannssjøer og har et rikt fugleliv.

Aktiviteter

I Spjald FritidsCenter kan dere blant annet svømme i svømmehallen (12 km), og i Ulfborg Svømmecenter finner dere aktiviteter for hele familien, blant annet en 40 meter lang vannrutsjebane, stupebrett, sauna og solarium (12 km). De mange hede- og plantasjeområdene rundt Thorsted er ideelle til vandre-, sykkel- og rideturer. Det er mulig å leie ridehester i området. Lystfiskere har fine betingelser her, da det er mulig å fiske i områdets vannløp, i Put & Take fiskesjøer, i fjordene og på havet. Området er rikt på golfbaner, og golfspillere kan blant annet prøve banene hos Holstebro Golfklub ved Vemb (21 km), Trehøje Golfklub i Vildbjerg (24 km) og Dejbjerg Golfklub ved Skjern (34 km).

Severdigheter

Strandgården i Ulfborg er en gammel, fredet klittgård, og her kan dere se en samling med gamle landbruks- og fiskeredskaper som er over 100 år gamle (12 km). På Vedersø Egnsmuseum kan dere blant annet se en minnestue for Kaj Munk (19 km).

Utfluktsmål

20 km mot nord ligger områdets eneste bevarte herregård Nørre Vosborg som i dag fungerer som museum. Herregården er mer enn 700 år gammel og er omgitt av en vollgrav. Både herregården og den tilhørende parken er verdt et besøk. Besøk den gamle, sjarmerende kjøpstad Ringkøbing som byr på en hyggelig havn, smale, brosteinsbelagte gater, velbevarte hus og fine shoppemuligheter (22 km). Jyllands Park Zoo ved Videbæk er en hyggelig dyrepark med over 700 dyr og fugler fra hele verden, et lite barnetivoli og en stor lekeplass med Danmarks største hoppepute. Dere kan også kjøre med tog, seile eller ride på ponnier her. Dere kan ta med egen mat eller kjøpe det på stedet (25 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et levende museum for hele familien. Her kan dere se, hvordan livet på landet foregikk for rundt 150 år siden (48 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Thorsted

Søk feriehus
 
  •  

   Thorsted Feriehus, Thorsted

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   10000 m till vann
   Reg. nr.: 21-3006

    
   1 uke fra NOK 3432,-