Lei feriehus i Sunds - Book her

Feriehus i Sunds, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Midt i Jyllands flate hedelandskap ligger byen ved sjøen med samme navnet; Sunds.

 

Gjestevurderinger fra Sunds

 
 

8 gjester har gitt Sunds en gjennomsnittlig vurdering på 3,75 av 5 stjerner.

 

Eign

Sunds ligger midt i Danmark ved Sunds Sø, som er et veldig populært lystfiskerområde. Den rene sjøen egner seg dessuten også til bading og seiling. Sommerhusene i området ligger i rekreative omgivelser rundt sjøen. Det er innkjøpsmuligheter og flere spisesteder i Sunds. 10 km syd for Sunds ligger Herning med allverdens aktivitetstilbud for alle i familien.

 
Utsikt over Sunds Sø og feriehusene, som omkranser sjøen Badebro og strand med rødt sand ved Sunds Sø og feriehusområdet Sunds Grønt, rekreativt område ved Sunds Sø Velbeliggende feriehus med utsikt over Sunds Sø
 

Strande

Det er mulighet for å bade i Sunds Sø. Her er det sandbunn, vannet er rent og det er badebroer til rådighet. Den nærmeste Vestkyststranden er Houvig, som ligger ca. 65 km vest for Sunds. Her finnes sandstrand med klitter. Men det kan forekomme områder med stein. Det er ikke tillatt å kjøre bil på stranden.

Natur

Sunds er omgitt av flatt hedelandskap. Sunds Sø er landets største hedesjø på 128 ha, og den er omgitt av en ca. 5 km lang sti, som De kan sykle eller gå på. Det er et rikt fugleliv ved sjøen, som dessuten er veldig rikholdig på fisk. Linnebjerg Bakke er en 74 m høy, fredet bakke, som er dekket med lyng og trær. Det er gode muligheter for traveturer i den tilhørende plantasjen. Det finnes et utall av sjøer, plantasjer, skog, myr, hede-, lyng- og naturområder rundt Sunds, som gir Dem gode muligheter for deilige naturopplevelser.

Aktiviteter

Det er særdeles gode fiskemuligheter i Sunds Sø. Da området rundt Sunds er flatt, er det et attraktivt område å sykle i. Det er dessuten gode muligheter for å spille golf på en av de 5 golfbanene, som området kan by på, og å fiske i Put&Take-sjøer, vandre i den deilige Midt- og Vestjyske naturen og seile med kano på Storeåen.

Severdigheter

Sunds Kirke er fra 1897 og i kirkeskipet finnes det en modell av skoleskipet 'København'. Herregården Herningsholm er Hernings eldste bygning og er omgitt av voller og graver. Bygningen inneholder et museum, som forteller om den jyske heden og Steen Steensen Blicher. Området er generelt rikt på kirker, klostre, museer, gallerier, monumenter og hage- og parkanlegg.

Utfluktsmål

Besøk den hyggelige byen Herning, som bl.a. er kjent som tekstil-, messe- og kulturby. Her finner De bl.a. en hel rekke av gallerier, Steen Steensen Blicher Museet og Brunkulsmuseet i Søby, gode shoppemuligheter og forskjellige spisesteder. I Jyllands Park Zoo ved Videbæk kan De møte over 700 dyr og fugler fra allverdens land og barna kan gi dem mat (32 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort (42 km). Løveparken i Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Møt mer enn 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store arealet (57 km). LEGOLAND, ca. 68 km fra Sunds, er bygget av 50 mio. byggeklosser. Her finnes massevis av aktivitetsmuligheter for hele familien (68 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sunds

Søk feriehus
 
  •  

   Sunds Feriehus, Sunds

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   20 m till vann
   Reg. nr.: 24-4610

    
   1 uke fra NOK 4990,-
    
  •  

   Sunds Feriehus, Sunds

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 24-4608

    
   1 uke fra NOK 3041,-