Lei feriehus i Skaven Strand - Book her

Feriehus i Skaven Strand, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Ferieområdet Skaven Strand ligger på den østlige siden av Ringkøbing Fjord og byr på en deilig, barnevennlig strand, en stor, sjarmerende havn og feriehus for enhver smak. Feriehusområdet er omgitt av vakker natur og innbyr til familiehygge og aktiviteter, som f.eks. surfing.

 

Gjestevurderinger fra Skaven Strand

 
 

143 gjester har gitt Skaven Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,27 av 5 stjerner.

 

Eign

Skaven Strand har en liten, sjarmerende lystbåt- og fiskehavn, og her kan dere kjøpe fersk fisk hver dag. Nyt atmosfæren i den lille havnen, her finnes også en restaurant med utsyn over vannet. Utsikten over fjorden er utrolig vakker og variert alt etter værforholdene. Det er en butikk og et par spisesteder i Skaven Strand Omkring Skaven Strand kan dere oppleve den ekte vestjyske natur, som er både vill, stille og uberørt, langs stiene i området.

 
Den hyggelige havnen ved stranden og feriehusene i Skaven Strand I Skaven Strand finner dere en deilig sandstrand med små klitter Ved Skaven Strand ligger Skaven Havn med både lystseilere og fiskebåter På området mellom havnen og stranden i Skaven Strand kan dere nyte utsikten til surferne fra benkene
 

Strande

Skaven Strand er en sandstrand. Selv om stranden ikke er så bred som ved Vestkysten, er det mulig å bade langs hele fjorden. Vannet er grunt og den er derfor meget barnevennlig. Biler er ikke tillatt på stranden. Fjorden egner seg godt til windsurfing, og mesterskap for denne sportsgrenen har tidligere vært arrangert her. Ca. 25 km fra Skaven Strand ligger Vesterhavet og bl.a. Nymindegab Strand med sine lange, fine sandstrender, klitter og Blåt Flag.

Natur

Ved Skaven Strand kan dere nyte den ville og uberørte jyske natur langs fjorden eller langs en natursti, som fører hele veien til Bork Havn. Strandbredden nedenfor Skaven Strand er en sandstrand, men ellers finnes det siv, kratt og rørvekst langs kysten, som tiltrekker fuglene og gir et rikt fugleliv. Litt nord for Skaven Strand ligger Dejbjerg, som har en helt usedvanlig skjønn natur. Dejbjergs er et kupert terreng preget av skogarealer og heder. Fra de høyeste punkter i området er der utsikt over Ringkøbing Fjord. Skjern Å og Skjern Enge har et enestående fugleliv. Skjern Å er Danmarks mest vannrike, med mange sving og bukninger. Ved munningen av Skjern Å finnes det et fugletårn med utsikt over å-deltaet. Her er der fred, ro og idyll. Fuglesang og vindsus er det eneste som dere kan høre. Tipperne er et fredet fuglereservat, som ligger på Tipperhalvøya i bunnen av Ringkøbing Fjord. Fugler fra hele Skandinavia har sin rasteplass her på sin reise mellom vinterkvarter og yngleplasser.

Aktiviteter

Her kan dere få noen deilige naturopplevelser langs de mange sykkel- og vandrestier. Nyt f.eks. stillheten og den uberørte natur på stien mellom Skaven Strand og Fahlen. Ringkøbing Fjord er et av de mest kjente områder for windsurfing i Nordeuropa. Skaven Strand er særdeles velegnet for windsurfing, og det har tidligere vært arrangert mesterskap her i den sportsgrenen. De store områder med grunt vann gjør det både lett og gøyalt å lære surfing i trygge omgivelser. Utstyr til surfing kan leies ved windsurferskolen i Bork Havn. Dette område er ideelt for lystfiskere, som kan fiske i Ringkøbing Fjord, samt i områdets elver og sjøer.

Severdigheter

I Bork Vikingehavn går dere 1000 år tilbake i tiden. Opplev vikingskipene i havnen, vikinggården og utstillingen. Området levendegjøres i høysesongen. På museet 'Fahl Kro' vises hvert år en ny utstilling med naturkunst av forskjellige kunstnere. Bundsbæk Mølle er en av Vestjyllands få bevarte vannmøller. Her finner dere dessuten en smie og et bakeri. Skjern Vindmølle er en av landets få fungerende vindmøller, hvor korn males til mel. I jernalderlandsbyen Dejbjerg Jernalder kan dere følge jernalderfolket i deres daglige gjøremål. I den tilhørende utstilling fortelles om livet i Vestjylland i jernalderen. I Hattemagerhuse i Tarm kan dere oppleve dagliglivet i et landarbeiderhus omkring år 1900. Gåsemandens Gård er et opprinnelig, nennsomt renovert hedelandbruk fra 1789.

Utfluktsmål

Den gamle, vakre byen Ringkøbing med sine røde tegltak og gamle brostensbelagte gater, ligger ca. 40 km fra Skaven Strand og er et besøk verd. LEGOLAND, ca. 65 km fra Skaven Strand, er bygd av 50 mio. byggeklosser. Her finnes en mengde aktiviteter å velge mellom for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Møt flere enn 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store arealet. Besøk Esbjerg og opplev kunstmuseet, Fiskeri- og sjøfartsmuseet, skulpturen 'Mennesket ved Havet', galleriene osv. Fra Esbjerg kan dere komme til Fanø på 10 min. Øya er med sine gamle, idylliske bymiljøer og karakteristiske, stråtekte hus, sin flotte natur og enestående badestrender absolutt et besøk verd.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

35 Feriehus i Skaven Strand

Søk feriehus