Lei feriehus i Skalstrup - Book her

Feriehus i Skalstrup, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Det rolige og hyggelige ferieområdet Skalstrup ligger i det vakre Vestjylland på østsiden av Nissum Fjord.

 

Gjestevurderinger fra Skalstrup

 
 

17 gjester har gitt Skalstrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,35 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Skalstrup er et fredelig og avslappet sted med vakker og variert natur, samt badestrand. For naturelskere og lystfiskere er det et ideelt feriested. I byen Vemb, som ligger ca. 8 km fra Skalstrup, kan dere kjøpe daglig- og spesialvarer. Handelsbyen Holstebro ligger ca. 28 km mot øst fra Skalstrup.

 

Strande

Det finnes flere små, barnevennlige sandstrender med grunt vann ved Nissum Fjord, både i og omkring Skalstrup. Prøv evt. også Danmarks brede, hvite sandstrender ved Vesterhavet, som ligger ca. 15 km fra Skalstrup. Ved bl.a. Fjaltring mot nord finner dere en god vesterhavsstrand med klitter og fint sand. Det er god anledning for windsurfing både i Nissum Fjord og ved Vesterhavet.

Natur

Landskapet omkring Skalstrup er svært variert med fjorder, elver, sjøer, hedeplantasjer og frodige skogsarealer. Med grunt vann er Nissum Fjord et viktig ynglested for vadefugler og flere steder langs Nissum Fjord kan dere oppleve reservater med et utrolig rikt fugle- og planteliv, disse er fredet. Klosterhede Plantage er Danmarks største skog som er beplantet. Skogen ligger syd for Lemvig og inneholder flere minner fra 2. Verdenskrig, bl.a. flyplasser og bunkers, en stor lekeplass og mange gå-, sykkel- og ridestier. Husby Klitplantage, som ligger bak de høye strandklitter ved Husby, sydvest for Skalstrup, har en høyst variert natur med bl.a. eike-, bøk-, furu- og grantrær. Langs vandrestiene, som er avmerket, venter enestående naturopplevelser. I nærheten av Husby ligger Husby Sø og Nørre Sø, som er de eneste ferskvannssjøer i området. Her finnes et rikt fugleliv.

Aktiviteter

I området omkring Skalstrup er det mange gode sykkel- og vandreruter. For lystfiskere er det gode muligheter for napp enten i fjorden eller i områdets sjøer og elver. Dessuten finnes det to Put & Take fiskeparker som ligger i flotte omgivelser; en nær Vemb og en i Bøvlingbjerg. Windsurfere kan surfe både på den rolige Nissum Fjord og på Vesterhavets bølger. En av landets beste golfbaner finner dere ved Holstebro Golfklub, ca. 15 min kjøring fra Skalstrup. Hvis ikke været er godt nok til å ligge på stranden, kan dere besøke Holstebro Badeland, som tilbyr mange spennende fasiliteter for hele familien.

Severdigheter

Opplev kunstnere som arbeider i de forskjellige verksteder i området omkring Bøvlingbjerg, 11 km nord for Skalstrup, her bor flere kunstnere. Se f.eks. hvordan smykker og keramikk blir til. Få km syd for Vemb finner dere områdets eneste bevarte herregård Nørre Wosborg, som i dag fungerer som et museum. Herregården er over 700 år gammel og ligger omgitt av en vollgrav. Både herregården og dens park er et besøk verd.

Turer

Når dere holder ferie i feriehus i Skalstrup, kan dere ta på en tur til handelsbyen Holstebro som byr på butikker, spisesteder, spennende kunst og et hyggelig miljø rundt vannløpet (28 km). Ta også familien med tilbake i tiden og besøk Hjerl Hede Frilandsmuseum. Her kan dere se, hvordan folk levde i gamle dager og arbeidet i husene og på verkstedene, på gårdene og på marken. En besøk her er en lærerik og hyggelig opplevelse for alle i familien (45 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Skalstrup

Søk feriehus
 
  •  

   Skalstrup Feriehus, Skalstrup

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 20-9029

    
   1 uke fra NOK 3502,-
    
  •  

   Skalstrup Feriehus, Skalstrup

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 20-9026

    
   1 uke fra NOK 2873,-
    
  •  

   Skalstrup Feriehus på landet, Skalstrup

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 20-9031

    
   1 uke fra NOK 2831,-
    
  •  

   Skalstrup Feriehus, Skalstrup

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 14   •   Soverom: 5
   Husdyr tillatt : 2   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 20-9032

    
   1 uke fra NOK 7862,-