Lei feriehus in Skærbæk - Book her

Feriehus in Skærbæk, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Her kan dere nyte ferien i deilig natur ved Vadehav og Vesterhav.

 

Gjestevurderinger fra Skærbæk

 
 

23 gjester har gitt Skærbæk en gjennomsnittlig vurdering på 3,74 av 5 stjerner.

 

Eign

Skærbæk er en livlig by med atmosfære, og har museer, severdigheter, aktiviteter, grønne områder, mange spisesteder og gode innkjøpsmuligheter. Byen ligger ved Jyllands sydvestkyst - direkte ved den 10 km lange demningen, som fører over til Rømø. Skærbæk er omgitt av det enestående Vadehav, våtområder med et rikt fugleliv, marker, plantasjer og små, hyggelige lokalsamfunn. Mange severdigheter, unik natur og de mange aktivitetsmuligheter gjør dette område til en ideell feriedestinasjon for fugleentusiaster, lystfiskere, naturelskere og barnefamilier.

 
Feriehus i grønne omgivelser i sentrum av Skærbæk Feriehusene i Skærbæk ligger ut til grønne omgivelser Spisested og aktivitetssenter ved feriehusene i Skærbæk Lekeplass på et stort gressareal ved feriehusene i Skærbæk
 

Strande

Skærbæk ligger helt ut mot det fuglerike Vadehav med strandenger, og 19 km herfra ligger en av Europas skjønneste badestrender - den 15 km lange Lakolk Strand på vestsiden av Rømø. Her kan dere kjøre med bil helt ned til strandkanten. Det fins også bilfrie områder. Den barnevennelige og stenfrie sandstranden har grunt vann, sandbunn, klitter og Blått Flagg. Det usedvanlige ved stranden er, at den er meget bred - mellom 1,5 og 6 km - hvilket innbyr til diverse strandaktiviteter. Petanque, kittebuggykjøring, drageflyvning og windsurfing er meget populære aktiviteter her. Det er stor forskjell på flo og fjære, og 2 ganger i døgnet skifter vannstanden markant, vær derfor forsiktig med å parkere bilen for nær vannet. 25 km mot syd fins en sandbadestrand ved Emmerlev Kiev. Her er stranden barnevennlig med grunt vann. Herfra har dere en fantastisk utsikt over Vadehavet og øyene Sild og Rømø.

Natur

Skærbæk er omgitt av naturskjønne områder som Vadehavet med marsk, strandenger, store våtområder og et rikt fugleliv, samt en frodig natur bak kysten med hedelandskap, skog, plantasjer, sjøer, elver, dyrket jord og dyr som gresser. Det særpregete naturlandskap med marsken og Vadehavet fins ikke andre steder i verden. Opplev marsken til fots eller på sykkel og bli fascinert av den barske, men utrolig fugle- og dyrerike natur. Dere kan også av og til se sel, i de vestligste deler av Vadehavet. Bak Vadehavets diker, umiddelbart syd for Skærbæk, ligger Ballum Enge, og her kan dere se svaner, gjess og viper. Dessuten kan dere hver vår og høst være heldige å oppleve det uforglemmelige fenomen 'sort sol'. En million stær samles kort før solnedgang, og utfører et drama på himmelen, ifølge lokalsamfunnet. På Rømø, på den andre siden av den 10 km lange demning, fins hedeområder, klittplantasjer, en enestående, bred sandbadestrand, samt et rikt dyreliv.

Aktiviteter

På den 920 m lange, utendørsbane i Skærbæk Gokart Center kan dere utfordre hverandre og oppleve fart og spenning. Skærbæk Fritidscenter har et bowlingsenter, skytebaner, lekerom, ballbaner, samt en svømmehall med bl.a. vannrutsjebane, vipper, varmtvannsbassenger og sauna. Fra Naturcenter Tønnisgård på Rømø arrangeres det mange guidede turer året rundt. Det fins flere naturskjønne golfbaner i Sønderjylland, bl.a. i Arrild (17 km), Ribe (22 km), Toftlund (24 km) og Tønder (27 km), som byr på utfordringer for både nybegynnere og øvede. Skærbæks beliggenhet ved Vadehavet, elver og sjøer gir gode betingelser for lystfiskere. På Rømø innbyr den brede Lakolk Strand til aktiviteter, som bading, soling, ballspill, surfing, drageflyvning, kitebuggykjøring, samt vandre- og rideturer. Dessuten kan dere prøve å gå på havbunnen og finne spennende ting, som tidevannet har brakt med seg.

Severdigheter

Skærbæk Museum er et omegnshistorisk museum, som er innredet i en tidligere kjøpmannsgård fra 1909. Her illustreres egnens kultur og historie. Galerie Erz er etablert i en gammel skogforvalterbolig på hovedveien og viser skiftende utstillinger av malerier, tegninger og foto. Beveg dere inn i jernalderens verden i temaparken Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Senteret rommer et museum, en jernaldergård, graver og underjordiske ganger. Her kan dere se hvordan man levde i jernalderen (2 km). Opplev de gamle Trøjborg slottsruiner ved Bredebro, hvor tidligere eiere spøker om natten, ifølge ryktene (12). Besøk Rømø med Europas bredeste sandstrand, deilig badevann, sjarmerende, stråtekte Rømøgårder, hyggelig øy-stemning og mange severdigheter, som f.eks. Rømø Mini Museum, Naturcenter Tønnisgård, Nationalmuseet Kommandørgården og Rømø Sommerland (15 km). Besøk kulturbyen Løgumkloster med det spennende kloster, som ble oppført av munker i 1100-tallet (18 km).

Utfluktsmål

Lek viking for en dag på Lustrupholm VikingeCenter i Danmarks eldste by Ribe, og møt bl.a. vikingtidens smeder, buemakere, vevere og kokker, og se deres familier og hjem (22 km). I Tønder kan dere oppleve den hyggelige stemningen i Danmarks eldste kjøpstad med interessante, historiske museer og mange gode spisesteder (27 km). Højer Mølle- og Marskmuseum har til huse i Danmarks største hollandske mølle og viser en utstilling om springflo og livet i marsken (30 km). Den gamle middelalder- og renessanse slottskirken i Møgeltønder (30 km) og slottsparken omkring Schackenborg er også verd et besøk. LEGOLAND 'Den artigste lekeplass for hele familien' byr på 50 aktiviteter, fart, spenning, riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (90 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Skærbæk

Søk feriehus