Lei feriehus i Sjelborg - Book her

Feriehus i Sjelborg, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Sjælborg ligger naturskønt ved det stille vand i Ho Bugt, 13 km fra Esbjerg og 25 km fra Vesterhavet.

 

Gjestevurderinger fra Sjelborg

 
 

4 gjester har gitt Sjelborg en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 

Egn

Et sommerhusopphold i Sjælborg tilbyr en høyst variert ferie. Området ligger i en fantastisk natur, samtidig nær havnebyen Esbjerg. Det er butikker i Hjerting, 3 km fra Sjælborg. I Blåvand, ca. 25 km fra Sjælborg er det et utall av aktiviteter å velge mellom - 24 timer i døgnet - samt gode butikker og mange spisesteder.

 

Strande

Sjælborg ligger like ved en rolig og barnevennlig strand i Ho Bugt. Ønsker dere å oppleve de fantastiske brede, hvite sandstrender ved Vesterhavet, er det ca. 25 km til både sandstranden på Skallingen og til Blåvands vesterhavsstrand. Skallingen har en vakker hvit sandstrand. Fra parkeringsplassene til Skallingen Strand venter en lengre gåtur gjennom et naturskjønt område til Skalling Ende, herfra er det utsikt mot Fanø og Esbjerg. Blåvand er omgitt av en bred, hvit sandstrand som strekker seg så langt øyet rekker. Det er ikke tillatt å kjøre bil på stranden. Et paradis for alle som elsker vann, strand, sol, vind og vannsport.

Natur

Naturen omkring Ho Bugt er svært allsidig. I området finnes åpne vidder med engstrekninger og skogområder. Ho Klitplantage, mellom Ho og Blåvand, er et stort fredet klitt- og hedelandskap med vandrestier som er avmerket og utsiktspunkter. Herfra er det en storslått utsikt over klittlandskapet og halvøya Skallingen, som er fredet og utnevnt til naturvitenskapelig referanseområde. Her er det anledning til, å komme helt ut på spissen til fots og oppleve selene boltre seg i dype renner og tidevannet. Fuglelivet og planteveksten på stedet er helt enestående. Mange trekkfugler benytter Skallingen som hvile- og spiseområde, og de kan studeres fra observasjonspostene på stedet. Plantasjene bak Blåvand har i dag et av landets største bestand av kronvilt.

Aktiviteter

Området frister med gode naturopplevelser; gåturer langs kysten fra Ho Bugt, sykkelturer til evt. Skallingen, seilturer i Ho Bugt med den lille øya Langli og det rike fugleliv osv. Det er gode muligheter for lystfiskere langs kysten eller i en av områdets Put & Take fiskeparker. Prøv f.eks. Ho Fiskesø eller Broeng Fiskepark. I Ho finnes en førsteklasses 18-hulls golfbane, ellers finnes det golfbaner i f.eks. Esbjerg, Blåvand og Varde. På Ho Feriecenter er det bowlingbaner.

Severdigheter

Besøk Esbjerg og opplev f.eks. kunstmuseet, skulpturen ''''Mennesket ved Havet'''', galleriene, de mange spennende butikker og gode spisesteder. (13 km) På Esbjergs Fiskeri- og Søfartsmuseum kan dere oppleve fargerike fisker og farlige haier i de store akvariene. I Esbjerg Havn tilbys en hyggelig havnerundfart. På Ravmuseet eller Blåvandshuk Egnsmuseum i Oksbøl, kan dere se imponerende historiske kunsthåndverk. Aal kirke i Oksbøl fra 1100-tallet er berømt for kalkmaleriene sine. En tysk flyktningkirkegård er ligger rett utenfor Oksbøl. (13 km)

Utfluktsmål

Fra Esbjerg Havn kan dere ta på en dagstur til den sjarmerende øya Fanø. Her kan dere se nydelig natur, gamle bymiljøer og deilig badestrand. Dersom dere er interessert i fugler, kan dere besøke den gjenetablerte Fuglsø bak Henne Strand eller fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord. En annen mulighet er å ta på tur inn i landet til de familievennlige severdighetene LEGOLAND® eller GIVSKUD ZOO.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sjelborg

Søk feriehus