Lei feriehus i Sdr. Felding - Book her

Feriehus i Sdr. Felding, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

I Sdr. Felding er dere omgitt av nydelige hedelandskap, sjøer, elver og skog.

 

Gjestevurderinger fra Sdr. Felding

 
 

3 gjester har gitt Sdr. Felding en gjennomsnittlig vurdering på 4,67 av 5 stjerner.

 

Eign

Sdr. Felding er en liten, hyggelig by på den vestjyske hede. Den ligger tett på større byer som Skjern, Brande og Herning, og cirka 30 km fra Ringkøbing Fjord. I Sdr. Felding er dere omgitt av bakker og hedearealer, skog, sjøer og den idylliske Skjern elva. Dette området er ideelt for lystfiskere og naturelskere. Og samtidig ligger Sdr. Felding tett på større byer, severdigheter og fornøyelser for hele familien. For eksempel ligger LEGOLAND® og Givskud Zoo bare rundt 40 km fra feriehuset deres, og 50 km vekk kan dere bade i Vesterhavet. Man kan handle dagligvarer i Sdr. Felding. I Herning, 30 km mot nord, er det kafeer, restauranter og gode shoppingmuligheter.

 
Fisker ved Skjern Å, som snor seg gjennom landskapet rundt Sdr. Felding Skjern Å ved Sdr. Felding er populær blant lystfiskere Vakre nøkkeroser i en av de mange sjøene rundt Sdr. Felding Stor fiskesjø i naturskjønne omgivelser ved ferieområdet Sdr. Felding
 

Strande

Den nærmeste badestranden finner dere ved Ringkøbing Fjord, 30 km fra Sdr. Felding. Her kan dere bade og windsurfe i det stille, grunne vannet. Har dere lyst på å bade fra Vesterhavets brede sandstrender med klitter, ligger Søndervig og Nymindegab omkring 50 km lengre vekk.

Natur

Sdr. Felding er omgitt av bakkede landskap, skog og smukke, lyngkledde hedearealer. Skjern elva renner rett forbi Sdr. Felding, og på grunn av elva er landskapet veldig frodig. De mange sjøene, vannløp og elver på eignen gjør Sdr. Felding veldig attraktiv for lystfiskere og naturelskere. 9 km nord for Sdr. Felding ligger den nydelige sjøen Kulsøen som både er et rekreativt skogområde med bålplass og naturstier og et naturreservat med et rikholdig fugleliv. Nær Skarrild, 9 km mot nordøst, ligger Birkebæk Plantage som med sine mange skogstier og gode utsiktspunkter er et opplagt turmål. Ved dette skogområdet kan dere dessuten oppleve de tre bronsealderhøyene Hjortsballehøjene. 10 km mot vest finner dere Borris Hede - et variert naturområde med plantager, lyngarealer og Omme Å-dalen. Her er det et utall med sjeldne planter, et rikholdig dyreliv samt 14 gravhøyer 5 milestein. Rett øst for Hoven, 12 km mot syd, kan dere se en koloni med gråhegrer.

Aktiviteter

Det er særdeles fine muligheter for fiske i Skjern elva som dog er fredet i tiden fra 1. oktober til 1. april hvert år. Elva er omgitt av nydelig, vekslende og uforstyrret natur som dere kan nyte mens dere fisker. Det er også mulig å fiske i bekkene og sjøene i området og i Put & Take fiskesjøer. Området innbyr til friluftsaktiviteter, og dere kan vandre og sykle i naturen, ro kano på Skjernelva, spille golf og lære å surfe på Ringkøbing Fjord. I Herning kan dere gå i svømmehall eller i Baboon City - et leke- og aktivitetssenter for hele familien.

Severdigheter

Opplev folkeminner og krigshistorie på Skarrild-Karstoft museum og lokalarkiv (9 km). Ved de naturskjønne hedearealer og skogen ned til Karstoft Å finner dere den tidligere herregården Skarrildhus som i dag er nydelig restaurert og omgitt av en deilig, romantisk park. På stedet finnes dessuten en rododendronpark og en idyllisk, gammel vannmølle (9 km). På Hoven Landsbymuseum kan dere se utstillinger om den vestjyske natur og om, hvordan det fattige samfunnet på heden har utviklet seg til en velfungerende landsby (13 km). Ved Hoven ligger også det imponerende Heimdal Gods.

Utfluktsmål

På eignsmuseet Rækker Møllegård ved Skjern kan dere se en samling gamle bruksting, et 200 år gammelt stuehus og en minnestue for Søren Kierkegaard-slekten (20 km). I messe- og kulturbyen Herning finner dere en lang rekke gallerier, Steen Steensen Blicher Museet, forlystelsessentret Baboon City, butikker og spisesteder (27 km). I Jyllands Park Zoo (Haunstrup Dyrepark) ved Videbæk kan dere oppleve, kjele med og fôre over 700 dyr fra all verdens land (30 km). LEGOLAND® byr på fart, spenning og festlige opplevelser for hele familien! Opplev Star Wars® figurer, riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye mer (40 km). I Givskud Zoo kan dere kjøre gjennom et safariområde i egen bil eller i en safaribuss og komme helt tett på dyrene fra Afrika, Nord-Amerika og Sør-Amerika (48 km). Tipperne er et fredet fuglereservat på Tipperhalvøya i bunnen av Ringkøbing Fjord. Her tar fugler fra hele Skandinavia opphold på deres tur mellom vinterkvarter og yngleplass (50 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sdr. Felding

Søk feriehus
 
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Sdr. Felding Ferieleilighet på landet, Sdr. Felding

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   25000 m till vann
   Reg. nr.: 24-4201

    
   1 uke fra NOK 4583,-