Lei feriehus i Ringkøbing - Book her

Feriehus i Ringkøbing, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Ringkøbing er en vakker, gammel kjøpstad med røde tegltak og brosteinsbelakte gater og ligger ut til Ringkøbing Fjord.

 

Gjestevurderinger fra Ringkøbing

 
 

gjester har gitt Ringkøbing en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Den idylliske by har en gammel, flott renovert bysentrum og en vakker, velbevart kirke. Store deler av 'det gamle Ringkøbing' fremstår i sin oprinnelige form. Byen byr på gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og severdigheter. Omgivelsene er preget av den milde Ringkøbing Fjord, det mere barske Vesterhav og vakre naturområder og fra Ringkøbing er det aldri langt til fritidsaktiviteter og severdigheter.

 

Strande

Ved Ringkøbing finner du en deilig badestrand med badebro og Blått Flagg. Vannet er lavt, bølgene er små, det er sandbunn og ingen strøm. Derfor er stranden meget barnevennlig. Det er dessuten også riktig gode muligheter for å surfe på fjorden. Ønsker du å bade ved Vesterhavets deilige, lange og brede sandstrender, ligger Søndervig kun 9 km herfra. Her har stranden fint, hvit sand, klitter og Blått Flagg. Stranden byr på gode muligheter for lange spaserturer i den friske luft eller for solbaning i en klittgryte.

Natur

Ringkøbing er omgitt av fjordlandskaper, marker, elve-daler og heder. Langs fjorden kan du følge en sti til fots eller på sykkel og oppleve den deilige natur på nært hold. Ved Stadil Fjord kan du oppleve det åpne vestjyske landskap med dets helt fantastiske fugleliv (9 km). Bak Ringkøbing ligger den naturskjønne Hover Å-dal med sitt varierede landskap, bronsealderhøyder og mange, små stier. Naturen på landtangen Holmsland Klit er et storslått landskap med høye klitter og hede - et av de mest avvekslende områder på Vestkysten. Den 118 ha store, fredede Dejbjerg Hede, ca. 20 km mot sør, har en helt usedvanlig flott natur med kupert terreng, skogsarealer og hedestrekninger. Her finnes det flere imponerende gravhøyder. Fra de høyeste punkter i området er det flott utsikt over Ringkøbing Fjord. 'Tipperne' er et fredet fuglereservat på Tipperhalvøya i bunnen av Ringkøbing Fjord. Fugler fra hele Skandinavia tar opphold her på deres reiser melleo vinterkvarter og yngleplasser (55 km).

Aktiviteter

Ringkøbing Fjord er et av de meste kjente seilbrett-områder i Nordeuropa. De store lavvannede områder gjør det både lett og morsomt å lære å seile i trygge omgivelser. I Ringkøbing kan du spille tennis, bowle og benytte en svømmehall. Området er dessuten velegnet til gå-, sykkel- og rideturer. Lystfiskere har gode muligheter, da det kan fiskes i Ringkøbing Fjord, i Vesterhavet samt i områdets Put & Take fiskeparker. Mejlbygård Lystfiskeri og Stampevejens Put & Take i Ringkøbing samt Høvring Sø i No er de nærmeste fiskesjøer. Området byr også på gode muligheter for golfspillere. Banene ligger tett her, og de nærmeste er banene hos Holmsland Klit Golfklub ved Søndervig (9 km) Dejbjerg Golf Klub (21 km). Beach Bowl i Søndervig har aktiviteter for hele familien, bl.a. bowlingbaner, poolbord, lekeland, restaurang og engelsk pub. Søndervig har også et deilig vannland med bl.a. grotter, børnebasseng, tyrkisk bad, spa, solarier og sauna (9 km).

Severdigheter

I Ringkøbing finner du flere gallerier, pottemakerier, lysstøperier og andre arbeidende værksteder, hvor du kan følge produksjonen. Ringkjøbing Museum er et arkeologisk og byhistorisk museum, hvis samling bl.a. omfatter en utstilling om polarforskeren Mylius Eriksen. Fiske- og Familiepark West i Hee er en lekeplads for hele familien. Her kan du benytte et vannland, kjøre gokart, klappe geiter, hoppe på hoppeputer, kjøre med tog, leke på lekeplassen og fiske i de 3 store fiskesjøer (8 km). I Søndervig kan du oppleve et 'Rock & Roll Museum' med bl.a. en Elvis Presley samling. Smedenes Hus i Lem er et spennende museum, som med skiftende utstillinger og arrangemenger viser byens industrihistorie (13 km). Den gamle, velbevarte vannmølle i Bundsbæk ligger ved den fredede Bjørnemose. Møllen og bygninger er i dag restaurerte og du har mulighet for å oppleve, hvordan man tidligere malte korn, og hvordan man bakte brød i den gamle steinovn (19 km).

Utfluktsmål

Dejbjerg Jernalder er et jernaldermuseum med rekonstruksjoner, utstillinger og levendegjørelse av jernalderfamilier, håndverk og aktiviteter (21 km). Hvide Sande er Danmarks 5. største fiskerihavn. Fiskernes Hus i Hvide Sande er et samtidsmuseum, der bl.a. forteller historien om fiskens vei fra Vesterhavet til forbrukeren (21 km). På Dansk Veteranfly Museum ved Stavning, kan du oppleve Danmarks største samling av det danskfremstilte KZ-fly (25 km). Egnsmuseet Abelines Gård ved Haurvig er innrettet i en strandfogdgård fra 1860 tallet (30 km). Strandingsmuseet 'St. George' i Torsminde gir et innblilkk i dagligdagen ombord på de forliste, engelske krigsskip 'St. George' og 'Defence'. Se de spennende funn, bl.a. kanoner, gullmynter, musikkinstrumenter og våpen (42 km). I Bork Vikingehavn går du 1000 år tilbake i tiden. Opplev vikingeskipene i havnen, vikingegården og utstillingen. Området levendegjøres i høysesongen (47 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Ringkøbing

Søk feriehus