Lei feriehus i Ribe - Book her

Feriehus i Ribe, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Hold ferie i Danmarks eldste by og opplev den spesielle, autentiske stemningen.

 

Gjestevurderinger fra Ribe

 
 

19 gjester har gitt Ribe en gjennomsnittlig vurdering på 3,79 av 5 stjerner.

 

Eign

Ribe ble grunnlagt i år 710 og er dermed Danmarks eldste by. Den idylliske Ribe Å risler gjennom den sjarmerende, stemningsfulle og historiske byen som har et hyggelig, middelalderlig bysenter med gamle hus, stokkroser, brosteinsbelagte gater og en flott, gammel vannmølle. Ribe byr på butikker, restauranter og et utall av severdigheter, som for eksempel Ribe Domkirke, Ribe Kunstmuseum og Ribe VikingeCenter. Dessuten er det bare 6 km til det enestående Vadehav - en av Danmarks fem nasjonalparker. Ribe er et ideelt ferieområde for naturelskere, lystfiskere, golfspillere og kulturelt interesserte.

 

Strande

Dersom dere gjerne vil bade på de brede, hvite sandstrendene på vestkysten, kan dere ta til Rømøs Lakolk Strand - en av Europas smukkeste og bredeste strender (38 km), til Fanø (30 km til fergen i Esbjerg) eller til Blåvand (66 km).

Natur

Den nydelige Ribe Å går rett gjennom byen, og dere kan både seile på og fiske i elven. Ribe er omgitt av åker, grønne områder, hede- og marsklandskap samt den enestående Nationalpark Vadehavet, som ligger bare 6 km fra byen. Vadehavet er et av verdens viktigste våtområder. Her kan dere blant annet oppleve et utall av vannfugler og Danmarks største bestand av steinkobbe.

Aktiviteter

Ribe Golfbanes smukke anlegg byr på kupert terreng, skog, sjøer, lyng, kløfter og vannløp. Her kan dere spille på en velpleiet 18-hullers bane eller på en 6-hullers Pay & Play bane (8 km). Lystfiskere kan prøve lykken i Ribe Å, ved kysten, på havet eller i en av Put & Take fiskesjøene på eignen - for eksempel Storkesøen midt i Ribe eller i Ribehøj Familiepark nær Føvling (18 km). Dere kan bade i Ribe Svømmebad året rundt. Det er også populært å ride og ta på kanotur i området. Ved å følge noen av Sønderjyllands mange sykkel- og turstier opplever dere det nydelige landskapet på tett hold.

Severdigheter

Den 800 år gamle Ribe Domkirke er smukt utsmykket, og fra kirkens 50 meter høye tårn ’Borgertårnet’ kan dere se ut over det flate marsklandskapet som ligger rundt Ribe. Besøk Vadehavscentret og ta med på en guidet tur til Danmarks nye Nationalpark Vadehavet eller til Mandø. Museet Ribes Vikinger er byens museum for vikingtid og middelalder. Her finner dere også en opplevelseshall, et multimedierom og et middelalder-lekerom. På Ribe Vikingecenter kan dere oppleve, hvordan vikingtidens Ribe er blitt rekonstruert og livaktiggjort.

Utfluktsmål

På Hygum Hjemstavnsgård i Rødding kan dere oppleve årets gang med jordbruk, markarbeid, håndverk og husflid (21 km). Trå inn i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Den store opplevelses- og aktivitetsparken rommer blant annet et museum, en jernaldergård, graver og underjordiske ganger (22 km). Besøk Rømø med Europas bredeste sandstrand samt Vadehavets storslåtte og uforstyrrede natur- og dyreliv (34 km) I LEGOLAND® er det fart, spenning og opplevelse for alle i familien. Parken byr blant annet på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, ville indianere og mye, mye mer (69 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Ribe

Søk feriehus
 
  •  

   Ribe Feriehus på landet, Ribe

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   15000 m till vann
   Reg. nr.: 29-6002

    
   1 uke fra NOK 4734,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Ribe Feriehus, Ribe

    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 5
   Husdyr tillatt : 2   •   5700 m till vann
   Reg. nr.: 29-6004

    
   1 uke fra NOK 6749,-
    
  •  

   Ribe Feriehus, Ribe

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 2   •   Soverom: 0
   Husdyr tillatt : no   •   8500 m till vann
   Reg. nr.: 29-6003

    
   1 uke fra NOK 3181,-
    
  •  

   Ribe Feriehus i by, Ribe

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 2   •   4300 m till vann
   Reg. nr.: 29-6006

    
   1 uke fra NOK 1236,-
    
  •  

   Ribe Feriehus på landet, Ribe

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   7000 m till vann
   Reg. nr.: 29-6000

    
   1 uke fra NOK 2759,-