Lei feriehus i Nr. Vium - Book her

Feriehus i Nr. Vium, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Den hyggelige landsbyen Nr. Vium er omgitt av den deilige, rekreative naturen på Midtjylland.

 

Gjestevurderinger fra Nr. Vium

 
 

4 gjester har gitt Nr. Vium en gjennomsnittlig vurdering på 3,00 av 5 stjerner.

 

Eign

I Nr. Vium får dere vakker natur, fred, ro, frisk luft og massevis med plass til å boltre dere på. Den lille landsbyen ligger omtrent 30 km øst for Ringkøbing Fjord. Nr. Vium er omgitt av nydelige og frodige landskap med åker, naturområder, skog, sjøer og Vorgod Å, som bukter seg forbi landsbyen. Området er et ideelt feriemål for lystfiskere og andre, som nyter å oppholde seg i naturen. Det er mulighet for å handle dagligvarer i området, og 26 kilometer vekk byr Herning på forretninger, fornøyelser, spisesteder og severdigheter (26 km).

 

Strande

Det er ikke noen badestrand ved Nr. Vium, men har dere lyst på å bade, kan dere dra til Ringkøbing Fjord og nyte det lave, stille vannet (30 km). Vesterhavet ligger rundt 40 km mot vest og byr på lange, fine sandstrender med klitter og Blått Flagg.

Natur

Den nydelige Vorgod Å løper rett forbi Nr. Vium, som for øvrig er omgitt av frodig åker, plantager, skog, grønne områder og sjøer. I Bjørnslev Plantage litt sydøst for Nr. Vium kan dere oppleve noen imponerende landskapsformasjoner som ble skapt av is og smeltevann for mange år siden, og følge noen av vandrerutene i det smukke område.

Aktiviteter

Området er ideelt for lystfiskere, som her kan fiske uforstyrret i naturskjønne omgivelser. Vorgod Å inneholder bekkørret, regnbueørret, gjedde og ål. Kulsøen ved Troldhede er åpen for fiskeri på sommerhalvåret, og her er det fine muligheter for å fange en gjedde (4 km sørover). Der finnes også mange Put & Take sjøer i området. Prøv blant annet Højlund Put & Take ved Videbæk (9 km), Stakroge Natur & Fiskepark (16 km) eller Fahlbæk Sø Put & Take ved Skjern (20 km). Golfspillere kan prøve banene i blant annet Ringkøbing, Herning og Ikast. I Herning kan dere benytte en svømmehall eller besøke Baboon City - et aktivitetssenter for hele familien.

Severdigheter

Jyllands Park Zoo ved Havnstrup holder åpent på sommerhalvåret og her kan dere oppleve, kjele med og fôre mer enn 700 dyr fra all verdens land. Dessuten kan dere ride på ponnier eller prøve parkens store rutsjebane, karusellene, minibilene og et tog (11 km). Ved de naturskjønne hedearealer og skogen ned til Karstoft Å finner dere den tidligere herregården Skarrildhus, som i dag er nydelig restaurert og omgitt av en deilig, romantisk rododendronpark med en idyllisk, gammel vannmølle (20 km).

Utfluktsmål

Besøk ’hovedstaden på heden’, den hyggelige byen Herning, som blant annet er kjent som tekstil-, messe- og kulturby. Her finner dere en stripe gallerier, Steen Steensen Blicher Museet, forlystelsessenteret Baboon City samt butikker og spisesteder (26 km). Brunkullsleirene i Søby, som tidligere var med til å forsyne det meste av Danmark med kull, består i dag av 3000 tønder land med enestående natur, brunkullsgraver og et museum, som er innredet i en av de opprinnelige boligene (33 km). Givskud Zoo er en kombinert løvepark og zoo. Her kommer dere helt tett på ville dyr i de naturlige omgivelsene deres (59 km). LEGOLAND® byr på et utall fornøyelser og aktiviteter for hele familien (57 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Nr. Vium

Søk feriehus
 
  •  

   Nr. Vium Feriehus, Nr. Vium

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   45000 m till vann
   Reg. nr.: 24-4351

    
   1 uke fra NOK 2740,-