Lei feriehus i Løgumkloster - Book her

Feriehus i Løgumkloster, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Feriebolig ved Løgumkloster tett på Vadehav og Vesterhav.

 

Gjestevurderinger fra Løgumkloster

 
 

31 gjester har gitt Løgumkloster en gjennomsnittlig vurdering på 4,06 av 5 stjerner.

 

Eign

Løgumkloster er en hyggelig by med masse kultur og historie. Her bor dere tett på et stemningsfylt gammelt bymiljø med et slott og en nydelig klosterkirke. Vesterhavets brede sandstrender er kun en kort kjøretur vekk, og det samme er Rømø. Området byr på mange severdigheter, små hyggelige byer og så er det knapt 20 km til den tyske grensen.

 

Natur

Naturen på den sønderjyske vestkyst er helt enestående og et stort område er lagt ut til Nationalpark Vadehavet. En del av Nationalparken består av vadehav, men rommer også sanddyner, marskområder og strandeng. Her kan dere oppleve et unikt plante- og dyreliv, som nyter godt av Vadehavets store næringsrikdom. Det er mange vandre- og sykkelruter i området, og området er et slaraffenland for fugleentusiaster. Bak dikene i Vadehavet ved Ballum Enge kan dere se gjess, ender, gråhegre, ugler og mange vadefugler. Det imponerende naturfenomenet Sort Sol kan oppleves om våren og på høsten, når flokker av stær danner store svarte formasjoner på himmelen.

Aktiviteter

Dere kan nyte den nydelige naturen langs Brede Å på en kanotur i ådalen fra Løgumkloster til Bredebro. Åen snor seg gjennom det flotte landskapet og turen er avvekslende med både stille vann og steder med sterk strøm. Dere kan leie kanoer hos Vidaa Kano og Løgumkloster Kanoudlejning. Det er mange stier og vandreruter i den flotte dalen mellom Bredebro og Løgumkloster, hvor dere kan gå langs Brede Å. Brede Å er paradis for lystfiskere og den ligger på en topp ti over de beste bekkene til fiske i i Danmark. Det er spesielt havørret og laks, som entusiastiske lystfiskere får på kroken.

Severdigheter

Løgumkloster Kirke ble oppført ca. 1225-1325 som klosterkirke for Cistercienserordenen. Kun en del av sydfløyen er bevart. Vest for kirken ligger slottet, som ble oppført i 1614 som jaktslott for hertugen av Gottorp. Slottet rommer i dag Præstehøjskolen og Folkekirkens Pædagogiske Institut. Sydøst for kirken ligger Løgumkloster Refugium, som ble startet i 1960. Trøjborg Slotsruin var tidligere et slott, som bl.a tilhørte Dronning Margrethe I. Det er gratis å besøke slottsruinen (17 km). Få mer å vite om livet på marsken gjennom tiden på Mølle- og Marskmuseum, som ligger i Danmarks største hollandske mølle (18 km). I Møgeltønder finner dere gamle brosteinsbelagte gater, Schackenborg slott og park og den gamle middelalder- og renessanse slottskirken. En flott, gammel by, som hvert år får besøk av mange turister (17 km).

Utfluktsmål

Besøk den verdensberømte forlystelsesparken LEGOLAND, hvor hele familien kan tilbringe en hyggelig og festlig dag med masse aktiviteter (95 km). Ta til Rømø og nyt den deilige sandstranden og de to hyggelige byene Havneby og Lakolk, der dere finner kaféer, spisesteder og butikker. Dere kommer til Rømø via en 9,2 km lang demning (37 km). I Tønder kan dere oppleve den hyggelige stemningen i Danmarks eldste kjøpstad med brosteinsbelagte gater og gamle hus. Her er det historiske museer, fine butikker og mange gode spisesteder (17 km). Hjemsted Oldtidspark er en jernalderlandsby med arbeidende verksteder, som viser frem datidens håndverk. På museet kan dere se utstillinger om oldtiden og arkeologiske funn fra stedet (20 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Løgumkloster

Søk feriehus
 
  •  

   Løgumkloster Feriehus, Løgumkloster

   10 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   21000 m till vann
   Reg. nr.: 29-7003

    
   1 uke fra NOK 3248,-
    
  •  

   Løgumkloster Feriehus, Løgumkloster

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 5
   Husdyr tillatt : 3   •   21000 m till vann
   Reg. nr.: 29-7002

    
   1 uke fra NOK 2730,-
    
  •  

   Løgumkloster Ferieleilighet i by, Løgumkloster

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   21000 m till vann
   Reg. nr.: 29-7001

    
   1 uke fra NOK 2326,-
    
  •  

   Løgumkloster Ferieleilighet i by, Løgumkloster

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 0
   Husdyr tillatt : no   •   21000 m till vann
   Reg. nr.: 29-7004

    
   1 uke fra NOK 2297,-
    
  •  

   Løgumkloster Landsted, Løgumkloster

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 14   •   Soverom: 5
   Husdyr tillatt : no   •   21000 m till vann
   Reg. nr.: 29-7000

    
   1 uke fra NOK 5723,-
    
  •  

   Løgumkloster Feriehus på landet, Løgumkloster

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   21000 m till vann
   Reg. nr.: 29-5079

    
   1 uke fra NOK 2688,-