Lei feriehus i Kvie Sø - Book her

Feriehus i Kvie Sø, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Hold ferie i et feriehus ved Kvie Sø og nyt roen i de grønne omgivelser

 

Gjestevurderinger fra Kvie Sø

 
 

8 gjester har gitt Kvie Sø en gjennomsnittlig vurdering på 4,38 av 5 stjerner.

 

Eign

Feriehusene ved Kvie Sø er beliggende i et fredelig og grønt område, rett ved badesjøen. Kvie Sø ligger inne i landet, tett på Ansager, i den sydvestlige del av Jylland, og ca. 45 km fra Vesterhavet. Her kan  dere følge en hyggelig sti hele veien rundt sjøen, 3,5 km, slappe av på benkene ved sjøen og nyte de flotte utsiktene eller ta en dukkert i sjøen.  Dere kan også spise en pannekake på restauranten, som ligger rett ut til sjøen. Ved restauranten kan dere også benytte en stor lekeplass med bl.a. et sjørøverskip. 
Kvie Sø er et ideelt feriested for de, som søker fred, ro og hygge i naturskjønne omgivelser. Har dere med barn, så kan de besøke LEGOLAND, som ligger bare 25 km fra feriehuset. Dere kan handle i Ansager, 3 km mot sør, eller i den litt større handelsbyen Grindsted, 15 km mot øst.

 
Flytebro på Kvie Sø - en av Danmarks reneste sjøer - i feriehusområdet Kvie Sjø Klart badevann i Kvie Sø som er omgitt av feriehus og nydelig skog Feriehus i grønne omgivelser bak den idylliske Kvie Sø Stor lekeplass og en påfugl ved Pandekagehuset og bredden til Kvie Sø
 

Strande

Når dere holder ferie i feriehus i Kvie Sø, har dere 45 km til Vesterhavets strender ved f.eks. Vejers og Henne. Men dere kan også bade i Kvie Sø, som har sandbunn og lavt, rent og grunt badevann. På sjøen kan dere benytte en fin badeplattform, som er plassert midt ute på sjøen.  Det lave vannet i Kvie Sø gjør den til et meget barnevennlig badested. 

Natur

Kvie Sø er en fredet, rund ferskvannssjø, som er skapt av kildevann. Sjøen er ikke forbundet med vannløp, så den har sitt helt eget økosystem. Sjøen er en såkaldt lobelisjø, som betyr, at det er en næringsfattig hedesjø. Fredningen av sjøen betyr blant annet, at dere ikke får lov å fiske i sjøen. Feriehusene er omgitt av skog, sandslette og andre grønne områder. Dere kan følge en natursti på 2,3 km rundt i området eller ta stien, som går rundt om sjøen, på 3,5 km. Underveis på gåturen kan dere kanskje være heldige å se påfugler, som holder til i området.  

Aktiviteter

Det grønne området rundt feriehusene og Kvie Sø innbyr til gå- og sykkelturer i de vakre omgivelsene. Lystfiskere finner også gode muligheter i området, dog ikke i den fredede Kvie Sø, men blant annet i Ansager Å og Varde Å, der dere kan fange ørret og laks, samt i en rekke Put and Take fiskesjøer nær Kvie Sø.  
Bekkene i området er også veldig passende til å ro kano.  
Golfspillere kan prøve adskillige golfbaner på dette området. Den nærmeste er Gyttegård Golf Klub mellom Grindsted og Billund, men de nærliggende banene hos Varde Golfklub og Skærbæk Mølle Golfklub er også verdt et besøk.  

Severdigheter

Den største severdigheten nær feriehusene i ferieområdet Kvie Sø er naturen og den deilige badesjøen.
En kort kjøretur tar dere til handelsbyen Grindsted, som byr på brosteinsbelagte gater, hyggelige spisesteder, et lokalhistorisk museum i byens eldste hus, en kino, en svømmehall og kultursentret MAGION (15 km).

Utfluktsmål

LEGOLAND byr på mer enn 50 forlystelser samt fart, action, moro og hygge for hele familien. Her kan barn i alle aldre få en festlig og uforglemmelig dag. De minste kan boltre seg i Miniland, og de litt større kan more seg i f.eks. Pirate Land, Adventure Land eller Ninjago World. Over alt i parken finner dere spisesteder og områder med benker, hvor dere kan hvile føttene (25 km).
GIVSKUD ZOO er en spennende dyrepark, hvor dere kan komme helt tett på dyrene med safaribussen eller i egen bil. Dyrene lever i flokker på store anlegg. Mange av parkens dyr er truet i naturen og noen er veldig sjeldne. Gled dere til å møte de flotte dyrene på kloss hold og lære mer om dem (45 km). 

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Kvie Sø

Søk feriehus
 
  •  

   Kvie Sø Feriehus, Kvie Sø

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1  
   Reg. nr.: 25-3001

    
   1 uke fra NOK 3672,-
    
  •  

   Kvie Sø Feriehus, Kvie Sø

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   50000 m till vann
   Reg. nr.: 25-3003

    
   1 uke fra NOK 2873,-
    
  •  

   Kvie Sø Feriehus, Kvie Sø

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   50000 m till vann
   Reg. nr.: 25-3002

    
   1 uke fra NOK 2749,-