Lei feriehus i Klegod - Book her

Feriehus i Klegod, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Klegod på den jyske vestkysten byr på en bred sandstrand med sanddyner og skjønne feriehus i klittområdet bak Vesterhavet. Når dere holder ferie i et feriehus i Klegod, bor dere i fredelige omgivelser, men er stadig tett på aktivitetene i Søndervig. Ferieområdet innbyr til aktiviteter i naturen.

 

Gjestevurderinger fra Klegod

 
 

132 gjester har gitt Klegod en gjennomsnittlig vurdering på 4,69 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Den 35 km lange og bare 2,5 km brede landtangen Holmsland Klit, ligger mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og er et praktfullt og rolig ferieområde med imponerende klitter og fredede naturarealer. Ut over naturen byr området dessuten på mange fritidsmuligheter av så vel sportslig som kulturell karakter. Alle former for vannsport kan nytes her, hvor både hav og fjord er innen for rekkevidde. I Klegod er en landhandel, som har åpent hele året. I Søndervig, som ligger ca. 5 km fra Klegod, er det flere handlemuligheter og gode spisesteder.

 
Den brede Vesterhavsstrand med fint, hvitt sand og høye klitter ved Klegod Utsikt over den brede sandstranden fra klittene i Klegod En sommerdag med badegjester på stranden i Klegod Hyggelige feriehus i grønne og kuperte klittlandskaper bak stranden i Klegod
 

Strande

Sandstranden er lang og bred med fint sand og klitter. Stranden innbyr til bading, soling, vann- og strandaktiviteter samt deilige spaserturer.

Natur

Kun få steder i Danmark kan dere oppleve en så særegen natur, med fjord på den ene side og havet på den andre. Så vel i Klegod som på hele strekningen langs Holmsland Klit er det en enestående natur med fredede klittarealer og vann på flere sider.

Aktiviteter

Ringkøbing Fjord er et av de mest kjente områder for windsurfing i Nordeuropa. De store områder med grunt vann gjør det både lett og gøyalt å lære surfing i trygge omgivelser. I Søndervig, ca. 5 km fra Klegod, finnes det en flott 18-hulls golfbane samt et badeland. Det er gode fiskemuligheter fra kysten, på havet og i fiskeparken Klegod Ørredsø.

Severdigheter

Fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord er et fuglemekka hvor tusenvis av trekkfugler kan observeres. Fra det 38 m høye Nr. Lyngvig Fyr, som ligger mellom Hvide Sande og Søndervig, kan dere nyte en fantastisk utsikt over vannet og landskapet.

Utfluktsmål

Den gamle, vakre byen Ringkøbing med sine røde tegltak og gamle brostensbelagte gater, ligger ca. 16 km fra Klegod og er et besøk verd. LEGOLAND, ca. 90 km fra Klegod, er bygd av 50 mio. byggeklosser. Her finnes en mengde aktiviteter å velge mellom for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Møt flere enn 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store arealet.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Klegod

Søk feriehus