Lei feriehus i Jegum - Book her

Feriehus i Jegum, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Feriehusområdet Jegum ligger i grønne og ugenerte omgivelser og byr på et fellesområde med klappedyr, lekeplass, ballbaner og grillplasser. Når dere holder ferie i feriehus i Jegum, finner dere aktiviteter for barn i alle aldre, og få kilometer fra Jegum kan dere besøke Vesterhavets innbydende badestrender.

 

Gjestevurderinger fra Jegum

 
 

136 gjester har gitt Jegum en gjennomsnittlig vurdering på 4,26 av 5 stjerner.

 

Eign

Jegum er et rekreativt og barnevennlig område med en vakker natur med masse av severdigheter og utfluktsmål. Fra Jegum er det ca. 6 km til Oksbøl og ca. 12 km til kysten og Vesterhavets vakre strender. I Jegum Ferieby, der hvor feriehuset deres ligger, finner dere en stor lekeplass, minigolfbane, tennis- og ballbaner, klappedyr, landhandel og en kafé. Følg med i aktiviteter og tilbud på facebooksiden til kaféen facebookside. Oksbøl er en by med alle nødvendige fasiliteter, men også en kulturell spennende by. Her er bl.a. ravmuseet, den tyske flyktningkirkegård, og Aal kirke, som er berømt for sine flotte kalkmalerier, er et besøk verd.

 
Feriehusområdet Jegum byr på mange fellesfasiliteter for både barn og voksne Hoppepute, hengekøyer og lekeplass ved kjøpmannen i ferieområdet Jegum Grønne, rekreative omgivelser rundt sjøen i Jegum Feriepark Dere kan benytte et stort fellesområde med bl.a. grillplass og klappedyr i Jegum Feriepark
 

Strande

Vestehavsstrendene Børsmose og Henne Strand ca. 12 km fra Jegum er vakre sandstrender med høye klitter og Blåt Flag. Henne Strand er bilfri, men ved Børmose er det tillatt å kjøre bil helt ned til vannkanten. Imidlertid finnes det bilfrie områder her også. Begge strender er ideelle steder til bading, soling, spille beachvolley eller pétanque, bygge sandslott, gå turer langs stranden og å søke etter rav. Her er også populært å fly med drager.

Natur

Naturen rundt Jegum er et av Danmarks største naturområder med skog og hede. Leier dere et privat feriehus her, kan dere nyte den deilige naturen både inne i landet og på Vestkysten. Den gjenskapte øya Filsø ligger bare få kilometer fra Jegum. Fra fugletårnene, Elipsebroen og demningen som går gjennom sjøen, kan dere nyte utsikten over de naturskjønne omgivelsene. Halvøya Skallingen er fredet og utnevnt til naturvitenskapelig referanseområde. Her kan dere være heldige å få se seler tett på kysten, men også fuglelivet og planteveksten på stedet er enestående.

Aktiviteter

Gode naturopplevelser venter langs de mange sykkelstier og de avmerkede vandreruter i området. Her i Jegum finnes en minigolfbane og 2 tennisbaner. I området er det også sykkel- og hesteutleie og Put & Take fiskevann. For golfspillere er det ca. 14 km til nærmeste golfbane og for de som ønsker det, er det ca. 6 km til badeland. For windsurfere er fjorden i Ringkøbing og havet noe av Europas beste.

Severdigheter

Fugleinteresserte kan besøke Filsø eller fuglereservatet Tipperne som ligger i den sørlige delen av Ringkøbing Fjord. Det lave vannet rundt halvøya gir gode betingelser for massevis av vadefugler, ender og gjess. Når dere holder ferie i et feriehus i Jegum, er det også opplagt å besøke områdets største by Esbjerg. Esbjerg er en hyggelig by med severdigheter for enhver smak (28 km). Når dere er i Esbjerg, kan dere eventuelt ta en avstikker til ferieøya Fanø som bare er 12 minutter vekk. Dere kan også ta på en dagstur inn i landet til LEGOLAND® med festlige forlystelser for store og små (64 km), eller til GIVSKUD ZOO, der dere kan kjøre rundt mellom eksotiske dyr fra hele verden (84 km).

Utfluktsmål

Fuglereservatet Tipperne i den sydlige enden av Ringkøbing Fjord er, sammen med lav vannstand omkring halvøya, rasteplass for tusenvis av vadefugler, ender og gjess. LEGOLAND, ca. 60 km fra Jegum, er bygd av 50 mio. byggeklosser. Her finnes en mengde aktiviteter å velge mellom for hele familien. Givkud er en kombinert løvepark og zoo hvor dere kjører omkring blant ville dyr og kommer tett innpå flodhester og løver. Besøk Esbjerg og opplev kunstmuseet, skulpturen 'Mennesket ved Havet', galleriene osv. Fra Esbjerg kan dere komme til Fanø på 10 min. Med sine gamle, idylliske bymiljøer, og karakteristiske stråtekte hus, sin flotte natur og enestående badestrender er øya bestemt et besøk verd.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

41 Feriehus i Jegum

Søk feriehus