Lei feriehus i Hvide Sande - Book her

Feriehus i Hvide Sande, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Hvide Sande er en blanding av byliv, fiskerihavn med aktivitet og atmosfære, severdigheter, strand og uspolert natur.

 

Gjestevurderinger fra Hvide Sande

 
 

13 gjester har gitt Hvide Sande en gjennomsnittlig vurdering på 4,54 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Ferieområdet Hvide Sande ligger i et naturskjønt hede- og klittlandskap midt på landtangen Holmsland Klit og midt mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Den livlige og hyggelige handelsbyen har landets 5. største fiskerihavn med et stort sluseanlegg til Vesterhavet og byr derutover på interessante museer, et lysstøperi, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder. På havnen kan De oppleve et utall av fiskeskøyter, aktivitet og atmosfære. Dessuten kan De overvære fiskeauksjoner på havnen tidlig om morgenen eller delta i spesielle turistauksjoner som blir arrangert om sommeren. Med sin natur samt sine severdigheter og aktivitetsmuligheter er Hvide Sande et attraktivt feriemål for hele familien.

 
Opplev stemningen i den livlige fiskerihavnen i Hvide Sande Badegjester nyter sommeren ved siden av moloen på stranden i Hvide Sande Hvide Sande er et surferparadis - her kan dere både surfe på Vesterhavet og på Ringkøbing Fjord Hvide Sandes fiskerihavn er særdeles aktiv året rundt
 

Strande

Den lange, brede sandstranden ved Hvide Sande byr på gode muligheter for å bade, sole seg og dyrke strandaktiviteter. Stranden er avskjermet av klitter med marehalm. Det er gode muligheter for å finne rav på stranden - spesielt etter dager med sterk vind fra vest eller sydvest. Det er også mulig å bade i Ringkøbing Fjord, der vannet er roligere enn i Vesterhavet.

Natur

Den høye klitt Troldebjerg ved slusen i Hvide Sande er dekket av smukk beplantning og har stier til toppen. Herifra kan De nyte den flotte utsikten over havet, innseilingen, sluseområdet og byen. Hvide Sande er foruten Vesterhavet og Ringkøbing Fjord omgitt av store, fredede naturarealer med klitter og hede. Mellom klittene er hedelandskapet preget av lidt spredt skogbevoksning. Tross den barske naturen finner De mange planter og dyr i landskapet. På Tipperhalvøyen i bunnen av Ringkøbing Fjord kan De oppleve et fredet fuglereservat, der fugler fra hele Skandinavia tar opphold på reisene deres mellom vinterkvarter og yngleplasser. Her venter et flott natursceneri på Dem.

Aktiviteter

På stranden i Hvide Sande kan De bade og dyrke strandaktiviteter, og skulle været svikte, kan De benytte byens svømmehall eller et vannland i området. I den nordlige utkanten av Hvide Sande ligger windsurfing-sentret Westwind med egen surfskole, og her kan De bl.a. lære å windsurfe, kitesurfe og padlesurfe. På Surfplads Nord kan dere prøve Danmarks eneste kabeltrukne vannskibane. Fra Hvide Sande kan De, til fots eller på sykkel, følge Naturstien sørover gjennom klitter og sommerhusområder til den sydlige delen av Holmsland Klit. Om sommeren arrangeres det fiskeriauksjoner for turister i Hvide Sande. For lystfiskeren er det gode muligheter i Vesterhavet, i Ringkøbing Fjord og i områdets Put & Take fiskeparker. De kan også ta på havfisketur fra havnen i Hvide Sande. Ved Søndervig kan De spille golf på den spendende, 18-hullers golfbane hos Holmsland Klit Golfklub (12 km). I vinterperioden kan De gå på skøyter på Ringkøbing Fjord og fiske gjennom et hull i isen.

Severdigheter

'Fiskernes Hus - Vestkystakvariet' i Hvide Sande er et kombinert museum og akvarium. Saltvannsakvariene rommer fisk og bunndyr fra Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, og museet forteller gjennom interessante utstillinger historien om fiskens vei fra Vesterhavet til forbrukeren. I det hyggelige lysstøperi 'Hvide Sande Lys' kan De dyppe Deres egne stearinlys. Fra det 38 m høye Nr. Lyngvig Fyr, 6 km nord for Hvide Sande, kan De nyte en fantastisk utsikt over vannet og landskapet. For foten av fyret blir det opplyst om planter og dyr på eignen. Eignsmuseet Abelines Gård, en velbevart strandfutgård fra 1860erne, ligger veldig naturskjønt 7 km sør for Hvide Sande. Her får De et inntrykk av, hvordan man levde på eignen i gamle dager.

Utfluktsmål

Fiske- og Familiepark West i Hee er en lekeplass for hele familien. Her kan De benytte et vannland, kjøre gokart, klappe geiter, hoppe på hoppeputer, kjøre med tog, leke på lekeplassen og fiske i de 3 store fiskesjøene (28 km). Fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord er et fuglemekka - tusenvis av trekkfugler kan observeres her (30 km). I Bork Vikingehavn går De 1000 år tilbake i tiden. Opplev vikingskipene i havnen, vikinggården og utstillingen. Området livaktiggjøres i høysesongen (38 km). Strandingsmuseet 'St. George' i Torsminde gir et innblikk i dagligdagen ombord på de forliste, engelske krigsskipene 'St. George' og 'Defence'. Se de spendende funn, bl.a. kanoner, gullmynter, musikkinstrumenter og våpen (45 km). I Jyllands Park Zoo ved Videbæk kan De oppleve, kjele med og fôre mer enn 700 dyr fra all verdens land (45 km). LEGOLAND - 'Den morsomste lekeplass for hele familien' - byr på riddere i rustning, pirater, barske cowboys, vilde indianere og mye, mye mer (103 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Hvide Sande

Søk feriehus
 
  •  

   Hvide Sande Feriehus i by, Hvide Sande

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 22-5001

    
   1 uke fra NOK 4308,-
    
  •  

   Hvide Sande Ferieleilighet i by, Hvide Sande

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 22-4004

    
   1 uke fra NOK 2385,-
    
  •  

   Hvide Sande Feriehus i by, Hvide Sande

   9 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 22-5000

    
   1 uke fra NOK 2602,-
    
  •  

   Hvide Sande Ferieleilighet, Hvide Sande

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 2   •   Soverom: 0
   Husdyr tillatt : 1   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 22-4013

    
   1 uke fra NOK 4335,-
    
  •  

   Hvide Sande Ferieleilighet, Hvide Sande

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 0
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 22-4015

    
   1 uke fra NOK 2906,-