Lei feriehus i Haurvig - Book her

Feriehus i Haurvig, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Når dere holder ferie i Haurvig på Vestkysten, er dere omgitt av vakker natur, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Feriehusene i Haurvig ligger i det kuperte klittområdet mellom stranden og fjorden. Feriehusutleie er meget populært i Haurvig på grunn av de mange aktivitetsmulighetene for hele familien.

 

Gjestevurderinger fra Haurvig

 
 

85 gjester har gitt Haurvig en gjennomsnittlig vurdering på 4,44 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Haurvig ligger på landtangen Holmsland Klit, som skiller Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Et rekreativt og hyggelig feriemål for hele familien. Ved landeveien i Haurvig kan dere se et av de gamle sjømerker, som hjalp sjøfolk og fiskere på 1800-tallet. Dette sjømerket, som er av tre, er plassert på en høy klitt ut mot havet. Dessuten er Haurvig kjent for sin gamle redningsstasjon, kirken som ligger flott til, Abelines Gård, og ''Vinterleje Havn'' - en liten hyggelig fjordhavn. I Årgab, ca. 3 km nord for Haurvig, finner dere et badeland, tennisbaner, minigolf, Put & Take fiskesjø og en landhandel. Nord for Haurvig, ca. 8 km, ligger den livlige og hyggelige byen Hvide Sande. Her er museer, fiskerihavn, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

 
I Haurvig finner dere en bred sandstrand med høye klitter Haurvigs lille havn ved Ringkøbing Fjord - på den andre siden av Holmsland Klit Sti til stranden gjennom det grønne klittområdet i Haurvig En sommerdag med badegjester på den brede sandstranden i Haurvig
 

Strande

Stranden ved Haurvig er en bred og fin sandstrand med høye klitter. Det er også sandbunn i havet. Her kan dere bade, sole dere, spille ball, gå langs stranden, samle skjell og kanskje rav, samt nyte den praktfulle solnedgangen over Vesterhavet. Det er også mulig å bade i Ringkøbing Fjord, her er vannet roligere enn i Vesterhavet.

Natur

Haurvig er et lett kupert klitt-/naturområde med forskjellige beplantninger. Området er omgitt av havet, stranden og klitter på den ene side og fjorden med rørskog og frodige strandenger på den andre.

Aktiviteter

Ringkøbing Fjord er et av de mest kjente områder for windsurfing i Nordeuropa. De store og grunne vannområder gjør det lett og gøyalt å lære surfing i trygge omgivelser. Det leies ut ridehester i området. For lystfiskeren er det gode muligheter så vel i havet, fjorden eller i Put & Take fiskesjø nær Årgab. Det arrangeres også havfisketurer fra Hvide Sande. Området har et forgrenet nett av natur -og sykkelstier, så her er gode muligheter for naturopplevelser. Bl.a. går sykkelruten 'National 1' rett bak klittene.

Severdigheter

Den hvitkalkede Haurvig Kirke, med rødt tegltak fra 1869, ligger vakkert ned mot fjorden i et åpent naturlandskap. Den historiske Haurvig Redningsstation er fra 1860. Egnsmuseet Abelines Gård, er en strandfogdgård fra 1860-årene, som ligger tett ved Haurvig. Fra klittene ved Abelines Gård er det en flott utsikt over landskapet, havet og Ringkøbing Fjord. Midt på landtangen Holmsland Klit ligger Hvide Sande. Den er Danmarks 5. største fiskerihavn. I byen opplever dere en blanding av livlig aktivitet og rolig sjarm. I Hvide Sande arrangeres det dessuten fiskeauksjon for turister.

Utfluktsmål

Fuglereservatet Tipperne i bunnen av Ringkøbing Fjord er et fuglemekka - tusenvis av trekkfugler kan observeres her. Den gamle, vakre byen Ringkøbing med sine røde tegltak og gamle brostensbelagte gater, ligger ca. 30 km fra Haurvig og er klart et besøk verd. LEGOLAND, ca. 100 km fra Haurvig, er bygd av 50 mio. byggeklosser. Her finnes en mengde aktiviteter å velge mellom for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Møt flere enn 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store arealet.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

17 Feriehus i Haurvig

Søk feriehus