Lei feriehus i Gjellerodde - Book her

Feriehus i Gjellerodde, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Gjellerodde er et skjønt og rolig ferieområde i et interessant og variert landskap.

 

Gjestevurderinger fra Gjellerodde

 
 

23 gjester har gitt Gjellerodde en gjennomsnittlig vurdering på 4,57 av 5 stjerner.

 

Eign

Gjellerodde ligger på en liten odde i bunnen av Nissum Bredning, ved den lune Limfjorden. Alle sommerhusene i området ligger tett ved vannet, og fra en stor del av disse er det utsikt over fjorden. Det er anledning til å kjøpe dagligvarer i Gjellerodde, samt nyte et måltid på et spisested. Ved fjorden, 5 km syd for Gjellerodde, ligger byen Lemvig. Her finner dere et aktivt handelsliv, små kaféer og gode restauranter samt en driftig fiskerihavn. Strandpromenaden mellom Gjellerodde og Lemvig innbyr til aftenturer langs vannet.

 
Feriehusene i Gjellerodde ligger på en bakke og mange har god utsikt over havet og stranden Adgang til den deilige sandstranden med grunt og barnevennlig vann ved feriehusområdet i Gjellerodde I Gjellerodde kan dere bade fra stranden eller fra den lange badebroen Utsikt fra feriehusområdet over lekeområdet og stranden i Gjellerodde
 

Strande

Den deilige badestranden ved Gjellerodde er rolig og barnevennlig. Vannet er rent og stranden har Blåt Flag. Bukten egner seg godt til windsurfing og seiling. Den nærmeste vesterhavsstrand er Vejlby Klit Strand - en veldig fin sandstrand med klitter og mange groper som gir le for vinden. Det finnes også innimellom små områder med sten. Vær oppmerksom på, at det blir fort brådypt her. Det er ikke tillatt at kjøre bil på stranden.

Natur

Det er mange avmerkede vandreturer i den storslåtte og varierte natur i og omkring Gjellerodde og Lemvig. En av disse er 'Planetstien', som er en modell av solsystemet i målestokken 1:1 milliard. Turen er på 12 km og fører gjennom Lemvigs Lystanlæg og langs stranden, hvor det også er et rikt fugle- og planteliv. Landskapet ved Gjellerodde er lavt og flatt, og det er preget av heder med lyng. Mot nord er det også små plantasjer med furutrær. Det finnes også en rekke små strandsjøer her. Den ca. 60 ha store Gjeller Sø er et naturvitenskapelig interessant område med en velutviklet bunnvegetasjon. Området er også et EU-beskyttet fugleområde.

Aktiviteter

Området byr på mange muligheter for aktivitet, så som paragliding, drageflyging, windsurfing, lystfiske i havet og i Put & Take fiskesjøer, svømning, ridning, beachvolley, bowling og golf. Sykler kan leies i området. Golfbanen ved Gjellerodde ligger naturskjønt til, like ut til fjorden. Bukten er et av Danmarks allerbeste områder for seilere og surfere. Om sommeren kan dere ta en tur rundt i fjorden fra Lemvig.

Severdigheter

Hjemstavnsgården Gjellergård ligger på Planetstiens rute. Den restaurerte bygningen representerer den vestjyske fiskerbondens byggestil. Den gamle del av gården er innrettet som museum og i løpet av sommeren arrangeres det bl.a. arbeidende verksteder her. Besøk evt. noen av områdets mange kunsthåndverkere i atelierene deres.

Utfluktsmål

Lemvig byr på mange kulturelle severdigheter, bl.a. flere museer, samt gode handlemuligheter og spisesteder. På Lemvig Havn, som primært er en fiskerihavn, foregår det hver morgen offentlig fiskeauksjon. I Thyborøn, 24 km fra Gjellerodde, ligger Jylland Akvariet, hvor dere kan klappe en hai på hodet og holde en krabbe i hånden, Kystcentret, som er et spennende opplevelses- og formidlingssenter for hele familien samt Sneglehuset, et hus dekorert med millioner av skjell både innvendig og utvendig. Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort (54 km). Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøya Mors er Nordens største blomsterpark med jungelzoo og lekeland (82 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Gjellerodde

Søk feriehus
 
  •  

   Gjellerodde Feriehus, Gjellerodde

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 20-1556

    
   1 uke fra NOK 8994,-
    
  •  

   Gjellerodde Feriehus, Gjellerodde

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   95 m till vann
   Reg. nr.: 20-1569

    
   1 uke fra NOK 5385,-
    
  •  

   Gjellerodde Feriehus, Gjellerodde

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   330 m till vann
   Reg. nr.: 20-1567

    
   1 uke fra NOK 4559,-
    
  •  

   Gjellerodde Feriehus, Gjellerodde

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 20-1559

    
   1 uke fra NOK 6175,-
    
  •  

   Gjellerodde Feriehus på landet, Gjellerodde

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   525 m till vann
   Reg. nr.: 20-1999

    
   1 uke fra NOK 2873,-
    
  •  

   Gjellerodde Feriehus, Gjellerodde

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   750 m till vann
   Reg. nr.: 20-1570

    
   1 uke fra NOK 3445,-