Lei feriehus i Foldingbro - Book her

Feriehus i Foldingbro, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Når dere holder ferie i den hyggelige landsbyen Foldingbro er dere omgitt av nydelig natur.

 

Gjestevurderinger fra Foldingbro

 
 

5 gjester har gitt Foldingbro en gjennomsnittlig vurdering på 4,20 av 5 stjerner.

 

Eign

Foldingbro ligger i flott og frodig natur - i hjertet av det sydlige Jylland. Dette ferieområdet er ideelt for lystfiskere og naturelskere, da det byr på gode muligheter for å vandre, fiske, ro kano og spille golf. Foldingbro byr dessuten på kunsthåndverk og mulighet for å handle dagligvarer. Foldingbro ligger tett på byer som Rødding (11 km), Vejen (13 km), Ribe (20 km) og Esbjerg (50 km) og avstanden til butikker, spisesteder, severdigheter og fornøyelser er kort.

 

Strande

Dersom dere gjerne vil bade på Vestkystens brede, hvite sandstrender, kan dere ta til Lakolk Strand på Rømø - en av Europas nydeligste og bredeste strender (53 km), til Fanø (50 km til fergen i Esbjerg) eller til Blåvand (77 km).

Natur

Foldingbro er omgitt av fredelig og skjønn natur. Den 50 kilometer lange Kongeå, som starter ved Andst Bro øst for Vejen og slutter ved Vadehavet, snor seg rett forbi byen. Kongeåen er en av Danmarks vakreste vannløpsstrekninger. Åtte Bjerge er et idyllisk, bakket naturområde, som løfter seg over Kongeåen. Her finner dere et veldig variert plante- og dyreliv samt gode, merkete og veldig flotte turstier. Fra utsiktspunktet ’Flaghøjen’ som ligger 59 meter over havet, kan dere nyte utsikten over den uspolerte naturen (2 km). 27 kilometer fra Foldingbro kan dere oppleve det enestående Vadehav - en av Danmarks fem nasjonalparker.

Aktiviteter

Lystfiskere har ideelle betingelser i Foldingbro og kan fiske i både Foldingbro Lystfiskersø - en stor Put & Take fiskesjø i naturskjønne omgivelser - og i Kongeåen som byr på fortreffelige fiskemuligheter fra april til november. Fiskekort til fiske i elven kan dere kjøpe i Foldingbro. Dere kan også leie en kano og ta en tur på elven. Golfspillere kan prøve banene hos Holsted Golfklub (14 km), Vejen Golfklub i Læborg (18 km), Royal Oak Golf Club i Jels (19 km) eller Kaj Lykke Golfklub ved Bramming (34 km). Hver fredag året rundt kan dere oppleve et stort kremmermarked i Brørup (5 km).

Severdigheter

Foldingbros største severdighet er den vakre og fredfylte naturen rundt landsbyen. Eignsmuseet i Sønderskov er innredet i autentiske omgivelser på renessanseherregården Sønderskovgård. Det kulturhistoriske museet utstiller oldtidsfunn fra eignen og har skiftende utstillinger (4 km). Safari Zoo Park i Lintrup er en hyggelig zoo med over 100 dyrearter. Her kan dere hilse på dyrene, benytte lekeplasser og piknikområde, og ta med på en jeepsafari i parken (6 km). Enghave Familie- og Naturpark er en stor, rekreativ opplevelsespark med blant annet esler, kenguruer, lamaer, geiter, dådyr og fugler. Dere kan dessuten benytte parkens grillområde, lekeplass, sjørøverskip, indianerleir, utsiktstårn og petanquebane (10 km).

Utfluktsmål

Vejen Kunstmuseum inneholder en lang rekke verker til den lokale billedhugger og keramiker Niels Hansen Jacobsen (13 km). Besøk Ribe - Danmarks eldste by fra 710. Den stemningsfulle domkirkebyen byr på mange severdigheter og et hyggelig middelaldersentrum med brosteinsbelagte gater og gamle hus (20 km). På Ribe Vikingecenter kan dere oppleve, hvordan vikingtidens Ribe er rekonstruert og livaktiggjort. Besøk Vadehavscentret i Vester Vedsted og ta med på en guidet tur til Danmarks nye Nasjonalpark Vadehavet eller til Mandø (30 km). LEGOLAND® er bygget av 50 millioner byggeklosser. Her finner dere festlige aktiviteter for hele familien. Opplev blant annet sjørøverne i Piratland, en tur i Frog Hopper i Miniland samt Byggemand Bob og vennene hans (49 km). Givskud Zoo er en kombinert løvepark og zoo. På det 60 ha store området kan dere møte mer enn 1000 dyr fra hele verden (80 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Foldingbro

Søk feriehus