Lei feriehus i Fjand - Book her

Feriehus i Fjand, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Når dere holder ferie i et feriehus i Fjand, bor dere mellom Vesterhavet og Nissum Fjord. Feriehusene ligger i rolige og grønne omgivelser, tett på en liten jollehavn med fellesfasiliteter og en bred badestrand med høye sanddyner. Da Fjand er et meget familievennlig område, er feriehusutleie populært her.

 

Gjestevurderinger fra Fjand

 
 

24 gjester har gitt Fjand en gjennomsnittlig vurdering på 4,67 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Fjand er omgitt av hav, fjord, hede og skog. I dette varierte og naturskjønne området er det rike muligheter for fritidsaktiviteter. Fra Fjand er det en flott utsikt over hele Nissum Fjord og Fjandø, som ligger i fjorden, rett ut for fastlandet. Fjandø er lagt ut som fuglereservat og det er ikke tillatt å ferdes på øya i sommerhalvåret. Området ved Nissum Fjord har et rikt dyre- og fugleliv. Besøk evt. en av de sjarmerende gårdbutikker omkring Fjand. Dessuten er det ravsalg, gallerier og brukskunstforretning i området.

 
Deilig sandstrand med bunkere ved Fjand Adgang til stranden i Fjand gjennom de høye klittene Utsikt over den brede sandstranden fra klittene i Fjand Feriehusene i Fjand ligger i grønne omgivelser, rett bak Vesterhavets klitter
 

Strande

Fjand har en hvit sandstrand med klitter som gir le for vinden og Blåt Flag. Stranden innbyr til bading, soling, spaserturer og diverse aktiviteter. Drageflyging er især en populær aktivitet her.

Natur

Innenfor gåavstand finnes både Vesterhavet med den vakre sandstranden og klittene, Nissum Fjord med Fjandø, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter. Sommerhusene ligger i et lett kupert område med hede og skog. Litt syd for Fjand ligger Husby Klitplantage, her finner dere bl.a. Danmarks vestligste bøkeskog. Plantasjen er et ideelt sted å sykle eller gå i, og her finnes mange avmerkede ruter.

Aktiviteter

I området finnes en skoglekeplass og minigolfbane. Det er gode muligheter for windsurfing. For lystfiskeren er det anledning til å fiske i fjorden, havet, elver som i fiskesjøen Fjand Fiskepark. Det finnes flere gode sykkel- og vandreruter i området. Stranden er også alltid, uansett årstid, ideell for fotturer.

Severdigheter

På den store herregård Nr. Wosborg fra middelalderen kan dere oppleve dagliglivet på en dansk bondegård. Strandingsmuseet i Thorsminde gir et innblikk i dagligdagen ombord på de engelske krigsskip 'St. George' og 'Defence'.

Turer

Besøk den hyggelige kjøpstad Ringkøbing med torg, bindingsverkshus og en sjarmerende lystbåthavn (33 km). På Ringkøbing Museum kan dere se funn fra en jernalderboplass i Fjand. Handelsbyen Holstebro ligger 38 km vekk og byr på butikker, spisesteder, et hyggelig miljø ved vannløpet og masse kunst og kultur. Dere kan for eksempel se den berømte bronseskulpturen "Kvinde på Kærre" foran Det Gamle Rådhus. Rundt regnet 65 km fra Fjand kan dere besøke en av de berømteste severdigheter på Jylland; frilandsmuseet Hjerl Hede. På Hjerl Hede kan dere gå rundt i en sjarmerende landsby mellom hus, verksteder, hager og staller, og oppleve, hvordan livet gikk for seg her for 200 år siden. Og litt lengre vekk , på Limfjordsøya Mors, kan dere besøke en blomsterpark, junglezoo, lekeland og forlystelser for hele familien i parken Jesperhus (100 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Fjand

Søk feriehus
 
  •  

   Fjand Feriehus, Fjand

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 20-8056

    
   1 uke fra NOK 4544,-
    
  •  

   Fjand Feriehus, Fjand

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 20-8070

    
   1 uke fra NOK 2878,-
    
  •  

   Fjand Feriehus, Fjand

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   525 m till vann
   Reg. nr.: 21-3010

    
   1 uke fra NOK 4304,-
    
  •  

   Fjand Feriehus, Fjand

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   25 m till vann
   Reg. nr.: 20-8063

    
   1 uke fra NOK 3443,-
    
  •  

   Fjand Feriehus, Fjand

    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   1300 m till vann
   Reg. nr.: 20-8104

    
   1 uke fra NOK 5663,-
    
  •  

   Fjand Feriehus, Fjand

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 20-8102

    
   1 uke fra NOK 2895,-