Lei feriehus på Fanø

Fanø er den nordligste øy i Vadehavet, og her kan dere slappe av i nydelig natur med hede, klitter og skog. Fanøs små, hyggelige byer, naturen og de korte avstandene på øya gir perfekte rammer for deilig ferie ved Vadehavet.

Fanøs brede, hvite sandstrand er 15 km lang og strekker seg fra øyas nordspiss til sydspissen. Stranden er omdreiningpunkt for masse aktiviteter hele året. Her leves livet med soling, lek, strandseilas og drageflying. Fanøs strand er også kjent for å være et godt sted å finne rav.

Gjestevurderinger fra Fanø:
 
 
1003 gjester har gitt Fanø en gjennomsnittlig vurdering på 4,58 av 5 stjerner.
 
youtube

Seil med ferge til feriehuset

Turen til feriehuset på Fanø starter med en liten, hyggelig seiltur fra Esbjerg Havn, som kun tar 12 minutter. FanøFærgen seiler i rutefart fra Esbjerg til Nordby på Fanø flere ganger i timen og det meste av døgnet. Det er ikke mulig å reservere plass på FanøFærgen, men hvis dere ikke når fergen, skal dere ikke vente lenge, før den neste fergen seiler til Fanø. Prisen på overfarten med FanøFærgen avhenger av, om dere skal ha med bilen eller om dere er til fots eller på sykkel.

Nyt Fanøs brede strand, når dere holder ferie på øya i Vesterhavet

Severdigheter og aktiviteter på Fanø

Leier dere feriehus på Fanø, så har dere hele øyas severdigheter og opplevelser innen for rekkevidde. Fanø er en sjarmerende og overskuelig liten øy med sine 56 km2. Fanø er 16 km lang, så uansett, hvor på øya, dere leier feriehus, bor dere tett på den neste by eller naturopplevelse. Øya er rik på kulturhistorie og har tidligere hatt en sterk sjøfartstradisjon, hvor sjømennene hentet inspirasjon fra fremmede land med hjem til Fanø, hvilket avspeiler seg i øyas musikk, dans og folkedrakter, som dere kan oppleve på festivalene Fanikkerdage og Sønderhodagen. Når dere kommer med FanøFergen til Fanø, kan dere allerede fra sjøsiden se Nordby med nydelige, gamle hus fra 1800-tallet samt veier og streder, som ikke har endret seg på flere hundre år. Dere kan tilbringe en deilig dag med shopping og besøke et av Nordbys spisesteder. Ta en tur til Sønderho, når dere leier feriehus på Fanø og gå en tur gjennom den idylliske og hyggelige byen. De gamle, stråtekte husene stammer fra 1700-tallet og 1800-tallet og Sønderho har tidligere blitt kåret som Danmarks vakreste landsby.
Fanø har alltid tiltrukket kunstnere, som har blitt inspirert av lyset, livet og naturen på øya. Ta rundt på øya, når dere bor i feriehus og gå på oppdagelse i galleriene og på de åpne verkstedene, der dere får et innblikk i kunstnernes arbeidsprosesser. Her har dere rik leilighet til å finne et stykke helt unikt kunsthåndverk fra Fanø til hjemmet.

Ta til feriehus og opplev stemningen på Fanø

Ta på festival og bo i feriehus

Vil dere holde ferie i feriehus på Fanø, så kan dere planlegge ferien etter en av de mange festivalene som holdes på Fanø. Lei et feriehus, når det er akkurat deres favorittfestival. Godtfolk Festival, Fanø Rocker og Fanø Free Folk Festival har hver sitt særpreg, men felles er musikken og gjestemusikere fra inn- og utland. Dersom dere elsker å strikke, så er den store, internasjonale strikkefestivalen i september et absolutt must. En annen stor internasjonal festival, som trekker til mange mennesker til Fanø, er Fanø Dragefestival. Her kan dere nyte det imponerende synet av tusenvis av drager i alle former og farger, som svever over Fanø Strand i juni. Vil dere oppleve en mer barnevennlig utgave, så holdes Fanø Familie Dragefestival i august. Her er det fokus på barn og det er masse aktiviteter i barnehøyde.

Feriehus midt Fanøs natur

Når dere holder ferie på Fanø, er dere omgitt av natur. Ofte kan dere få se rådyr, fasaner og harer rett uten for vinduet i feriehuset eller når dere sitter på terrassen og drikker morgenkaffen. Kanskje er dere enda så heldige å få se noen av de ville kaninene på Fanø, når dere holder ferie i feriehus på øya. Her kan dere oppleve et rikt fugleliv på Fanø, hvilket i høy grad skyldes at øya ligger midt i Vadehavet. Her finner fuglene et overflødighetshorn av næring og det er mange rasteplasser som trekkfugler og vannfugler har glede av. På Fanø har dere derfor mulighet for å se et stort antall ulike fuglearter, som dere normalt ikke ville kunne se i Danmark. De store flokkene, som består av tusenvis av fugler, er et fascinerende syn. Ennå en naturopplevelse, som ikke må glippe, når dere holder ferie i feriehus på Fanø, er selene. Dere har ideelle muligheter for å oppleve seler i deres naturlige element, når dere besøker Fanø. Store flokker med seler holder til på sandbankene ut for Fanøs kyster. Dere kan ta på tur til fots til sandbankene med en naturveileder eller ta på selsafari med skip og få en rundtur i havet rundt Fanø.

Bo i feriehus og slapp av i den nydelige naturen på Fanø

Hund i feriehus

Skal hunden med på ferie i feriehus, da er det greit å leie et feriehus på Fanø, der man kan ha med hunden. Ingen grunn til å la andre passe hunden i ferien, for den vil nyte å holde ferie i feriehus akkurat som resten av familien. Fanøs skjønne natur gir dere mulighet for å gå deilige turer med hunden. Det er mange stisystemer i feriehusområdene på Fanø, hvor dere kan lufte hunden, når dere har den med i feriehus. Dere kan også ta en tur i hundeskogen på Fanø, hvor dere kan slippe løs hunden, så den kan gå på oppdagelse og virkelig få lov til å boltre seg. Hundeskogen på Fanø er hegnet og ligger i Fanø Klitplantage. Dere kan velge å leie et feriehus, der tomten eller terrassen er hegnet inn, så dere kan slappe av sammen med hunden og ikke skal holde øye med den hele tiden. Leier dere feriehus, hvor hunder er tillatt, så er det visse regler, som dere skal være oppmerksomme på.

Feriehus og ferieleiligheter på Fanø

Når dere leier feriehus på Fanø, kan dere velge mellom mange ulike typer feriehus og ferieleiligheter. Hos Sol og Strand Feriehusudleining kan dere leie ferieleiligheter i Fanø Bad, den historiske badebyen som har tiltrukket badegjester i over 100 år. Fanø Bad ligger på Fanøs vestside, helt ut til den brede sandstranden. Leier dere en ferieleilighet i Fanø Bad, er Vesterhavet rett uten for døren. Velger dere å leie en ferieleilighet i Fanø Bad Feriecenter, så har dere samtidig adgang til mange felles fasiliteter, så som svømmebasseng, bordtennis, vaskeri og lekeområder til barn både ute og inne. Ferieleilighetene er individuelt og hyggelig innredet, og dere kan velge, om dere vil leie en ferieleilighet med havutsikt og balkong.

Sand mellom tærne og blå himmel - ferie på Fanø er fantastisk

Svømmebasseng i feriehus eller ferieleilighet

Hvis været ikke viser seg fra sin beste side, kan det være en god idé å leie et feriehus med svømmebasseng eller en ferieleilighet, hvor dere har adgang til et felles svømmebasseng. Et feriehus med svømmebasseng gir dere mulighet for å svømme, leke og plaske i vann, selv om regnen pøser ned. Vannet er altid lunt, og dere har privatliv og kan ta en svømmetur, når dere har lyst. Spesielt barn er henrykte over å kunne leke i et svømmebasseng på ferien i feriehus eller i ferieleilighet, og det er mange timers gøy og underholdning i et svømmebasseng for de større barna. Det er litt ekstra forbrukskostnader i forbindelse med et svømmebasseng og det skal dere ta med i overveielsene, før dere leier et feriehus med svømmebasseng.

Luksusferiehus på Fanø

For mange hører litt luksus med til ferien. Skjem dere bort med et luksusferiehus på Fanø, og skru opp for den eksklusive feriestemningen. I et luksusferiehus kan dere virkelig slappe av og ha kvalitetstid sammen. Luksusferiehus er ofte store og romslige, så det er plass til hele familien. Ofte er det også ekstra wellnessutstyr i luksusferiehusene i form av sauna, spabad og svømmebasseng. Det kan også være hyggestunder foran en vedovn eller en flott havutsikt, som gjør et feriehus til et luksusferiehus. Er dere mange, som reiser sammen, kan det være en god idé å leie et luksusferiehus med aktivitetsrom, hvor dere f.eks. kan spille bordfotball, dart og biljard. Det behøver ikke å være dyrere å leie et luksusferiehus enn et alminnelig feriehus. Hvis dere leier et luksusferiehus uten for høysesongen, så passer prisen til de flestes pengepung.

La et luksusferiehus danne rammen om familieferien på Fanø

Sommerferie i et privat feriehus

Det er mange fordeler ved å leie et privat feriehus i ferien. Uansett om dere velger et privat luksusferiehus, et privat feriehus eller privat ferieleilighet med svømmebasseng eller et privat feriehus, hvor dere kan ha med hunden, så er dere sikret plass og privatliv. Private feriehus er en av de mest populær formene for overnatting i ferien og det er det en god grunn til. Private feriehus er hjemslige og hyggelige å bo i, og de ligger ofte midt i Danmarks deilige natur, tett på havet. Et privat feriehus er derfor ideelt til å holde en avslappende ferie i, og spesielt barnefamilier nyter plassen og utendørsarealene i et privat feriehus, hvor det er mulighet for å leke og utfolde seg. Feriehusutleie er vanlig på Fanø, og derfor kan dere lett finne et passende feriehus til ferien deres i Vadehavet. Et privat feriehus er innredet etter eierens smak, som forhåpentlig også passer dere. Private feriehus har derfor ofte en stor, sydvendt terrasse, hvor dere kan spise frokost, sole dere og grille om kvelden. Grill er ikke fast utstyr i et privat feriehus, så det kan være en god idé å ta med egen grill eller kjøpe en engangsgrill, når dere holder ferie i et privat feriehus på Fanø. 
Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand

 

1 uke fra NOK 4582

 
6 Soveplasser, 3 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand

 

1 uke fra NOK 8582

 
8 Soveplasser, 4 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand

 

1 uke fra NOK 4860

 
6 Soveplasser, 3 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand

 

1 uke fra NOK 5026

 
6 Soveplasser, 3 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand

 

1 uke fra NOK 6873

 
6 Soveplasser, 3 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand

 

1 uke fra NOK 6210

 
6 Soveplasser, 3 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø Bad

 

1 uke fra NOK 8018

 
6 Soveplasser, 3 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand

 

1 uke fra NOK 8066

 
8 Soveplasser, 4 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø Bad

 

1 uke fra NOK 5024

 
6 Soveplasser, 3 Soverom

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Fanø, Rindby Strand

 

1 uke fra NOK 6196

 
6 Soveplasser, 3 Soverom

Vis flere feriehus