Lei feriehus i Fanø, Nyby - Book her

Feriehus i Fanø, Nyby, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Feriehusene i Nyby er beliggende i et kupert klittområde bak Fanøs deilige badestrender

 

Gjestevurderinger fra Fanø, Nyby

 
 

16 gjester har gitt Fanø, Nyby en gjennomsnittlig vurdering på 4,81 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Feriehusområdet Nyby på Fanø ligger i den naturskjønne Torp Plantage, tett på den brede og mange kilometer lange sandstranden i Rindby. De hyggelige feriehusene ligger i et kupert klittområde, og mange av ferieboligene ligger helt usjenert og med utsikt over området eller havet. Området har et rikt dyreliv, og dere kan ofte se især kaniner, men også fasaner og rådyr rundt feriehusene. Det er fine innkjøpsmuligheter i Nyby, da de lokale supermarkederne er åpne hele året. Bortsett fra den nydelige naturen og den deilige stranden byr Nyby også på Piratgolf - en stor, flott og spennende minigolfbane med pirattema, samt en stor hestegård, der dere kan leie hester og ride ut i naturen med guide eller på egen hånd. Nyby ligger ganske tett på den populære Rindby Strand, der det er mange flere spisesteder og butikker.

 
Feriehusene i Fanø Nyby ligger bak den brede stranden i Rindby Den flotte minigolfbanen hos Pirat Golf i Fanø, Nyby Redningshuset i Fanø, Nyby Den herlige, brede sandstranden i Rindby, ganske tett på feriehusområdet Nyby på Fanø
 

Strande

Når dere holder ferie i et feriehus i Nyby, er dere tett på Fanøs deilige Vesterhavsstrand. Fanø har en av Danmarks beste og mest barnevennlige strender: En 18 km lang, bred, ren og hvit sandstrand med sanddyner som gir le for vinden. Stranden har Blått Flagg, klart vann og en deilig sandbunn. Og dere kan bile på den brede sandstranden i Rindby. På grunn av forskjellen i vannstanden mellom flo og fjære har dere gode sjanser for å finne rav på stranden. Dessuten kan dere vandre, bade, surfe, fly med drage og dyrke diverse andre strandaktiviteter her på ferien deres i Nyby.

Natur

Feriehusene i Nyby er omgitt av den 10 ha store og meget naturskjønne Torp / Melbjergdal Plantage. Området er preget av skog og hedelandskap med lyng, og her kan dere få oppleve et rikt dyreliv. Ofte kommer det fasaner og ville kaniner helt tett på feriehuset. Dessuten kan dere se mange fuglearter her, og langs sandbankene ved kysten kan dere få se seler. Tett på Nyby ligger Fanø Klitplantage, hvor dere kan følge flere merkede vandreruter, lufte hunden i hundeskogen og besøke en herlig skoglekeplass med grillområde. Har dere lyst på å opleve Fanøs egen sandørken, kan dere gå helt opp til den nordlige delen av Vesterhavsstranden. Her finner dere Søren Jessens Sand - et spektakulært område, der Vesterhav og ørken møtes.

Aktiviteter

Tett på feriehusene i Nyby finner dere minigolfbanen Piratgolf, hvor hele familien kan utfordre hverandre i spennende piratomgivelser. Nær minigolfbanen ligger den store hestegården, og her kan dere leie hester og oppleve ferieområdet og naturen på Fanø fra hesterygg – alene eller sammen med en gruppe. Den brede sandstranden i Rindby innbyr til diverse strandaktiviteter, som f.eks. å bade, fly med drage kjøre blowkart- og buggy samt wind- og kitesurfing. Spiller dere golf, kan dere prøve den nydelige seaside golfbanen bak Fanøs første klittrekke i Fanø Bad. Det er ideelt å sykle rundt på Fanø på grunn av øyas nydelige natur og størrelsen på øya. De naturskjønne plantasjene innbyr også til å gå tur. Lystfiskere kan kaste snøren i havet langs Fanøs kyster eller i en Put & Take fiskesjø i Rindby. Hvert år i juni kan dere oppleve en imponerende dragefestival, Fanø International Kite Fliers Meeting, på Rindby Strand. Og i august er det en mindre dragefestival for familier.

Severdigheter

I Nordby, 2 km fra feriehuset deres i Nyby, kan dere besøke Fanø Museum, som er innredet i et beskjedent Fanøhus. Her kan dere se en samling av 200 år gamle møbler, redskaper og andre spennende saker. Nordby byr også på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling, som utstiller skipsmodeller og klesdrakter, samt mange interessante gallerier. Sønderho, 9 km mot sør, har tidligere vært kåret som årets landsby. Den idylliske byen består av nydelige, stråtekte hus og hyggelige stier, som fører dere rundt i museumsbyen. Her finner dere også Hannes Hus, som er et enkelt og nesten intakt Sønderho-hjem fra 1700-tallet, en flott vindmølle samt Fanø Kunstmuseum, som utstiller malerier og akvareller med Fanøs natur som motiv.

Utfluktsmål

På ferien i feriehus på Fanø kan dere besøke Esbjerg og oppleve en aktiv handelsby med et rikt kulturliv. Dere kan blant annet besøke Esbjerg Kunstmuseum, et ravmuseum, et frilandsmuseum samt Fiskeri- og Søfartsmuseet eller handle og spise på restaurant i sentrum av byen. Ta en tur til LEGOLAND, hvor over 50 forlystelser sørger for, at hele familien får fart, spenning og festlige opplevelser! (66 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Fanø, Nyby

Søk feriehus
 
  •  

   Fanø, Nyby Feriehus, Fanø, Nyby

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 28-4220

    
   1 uke fra NOK 7404,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Fanø, Nyby Feriehus, Fanø, Nyby

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   1250 m till vann
   Reg. nr.: 28-2008

    
   1 uke fra NOK 6824,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Fanø, Nyby Feriehus, Fanø, Nyby

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 28-4238

    
   1 uke fra NOK 9795,-
    
  •  

   Fanø, Nyby Feriehus, Fanø, Nyby

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 28-4050

    
   1 uke fra NOK 5352,-
    
  •  

   Fanø, Nyby Feriehus, Fanø, Nyby

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 3   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   1100 m till vann
   Reg. nr.: 28-4240

    
   1 uke fra NOK 3524,-