Lei feriehus i Bredebro - Book her

Feriehus i Bredebro, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Hold ferie i feriehus eller ferieleilighet i Bredebro

 

Gjestevurderinger fra Bredebro

 
 

9 gjester har gitt Bredebro en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Leier dere ferieleilighet eller feriehus i Bredebro, så er dere omgitt av nydelig natur i et enestående landskap, som både byder på marsk, hede og Vadehavet. Vesterhavets brede sandstrender er kun en kort køretur vekk, og det samme er Rømø. Området rundt Bredebro byr på mange severdigheter, små hyggelige byer og så er der knap 20 km til den tyske grensen.
Bredebro er en stasjonsby, som ligger mellom Ribe og Tønder. Byen har tidligere vært kjent for sin produksjon av kniplinger. I dag er Bredebro en handels- og industriby, hvor bl.a. skofabrikken Eccos hovedkontor ligger. 
I det tynt befolkede marsklandskap var Bredebro tidligere vade- og brosted over Brede Å, som løber igennem byen og ud i Vesterhavet. Vest for Brede Kirke finner dere den delvis bevarte gamle bydel i Bredebro. 

 
Brede Å snor seg gjennom landskapet rundt ferieområdet Bredebro Et hyggelig torg med vannkunst i Bredebro Ferieområdet Bredebro byr på en sjarmerende kro Den fiskerike Brede Å risler tett forbi feriehuset deres i Bredebro
 

En stor del av kysten vest for Bredebro er marskland, men ved Emmerlev Klev finner I en børnevenlig strand med sandbund og lavt vand. Tager I turen til Rømø, befinner I jer på en den populære brede sandstrand, hvor der er plads til både badegester, surfere og strandsejlere. Lakolk Strand på Rømø er en av Europas smukkeste og bredeste strande.

Naturen ved den sønderjyske vestkyst er helt enestående, og det er derfor ikke tilfeldig, at dere her finner Danmarks største Nationalpark. Nationalpark Vadehavet strekker seg fra den tyske grensen i syd og opp til Blåvandshuk, og dekker fire kommuner Tønder, Esbjerg, Fanø og Varde. En stor del av Nationalparken Vadehavet er nettopp vadehav, men nasjonalparken rommer også klitter, marskområder og strandenge. Her kan dere oppleve et unikt plante- og dyreliv, som nyter godt av Vadehavets store rikdom av næring. Det er mange vandre- og cykelruter i området, og området er et slaraffenland for fugleentusiaster. Bak Vadehavets diger ved Ballum Enge kan dere se gjess, ender, fiskehejre, ugler og mange vadefugle. Det er også her det imponerende naturfenomen Sort Sol kan oppleves om våren og høsten, hvor store flokker av stære flyr i flokk og danner store sorte formasjoner på himlen.

I kan nyde den smukke natur langs Brede Å på en kanotur i ådalen fra Løgumkloster til Bredebro. Åen slynger sig gennem det flotte landskab, hvor der er et spendende dyreliv. Turen er afvekslende med både roligt vand og steder med sterk strøm. I kan leje kanoer hos Vidaa Kano og Løgumkloster Kanoudlejning.
Der er mange stier og vandreruter i den flotte ådal mellem Bredebro og Løgumkloster, Hvor I kan gå langs Brede Å. Tag picnickurven med og tag et hvil, men I nyder naturen omkring jer. Brede Å er paradis for lystfiskere og den ligger i en topp ti over de bedste fiskevand i åer i Danmark. Det er især havørreter og laks, der bider på de entusiastiske lystfiskere krog. 
Der er både friluftsbad, fitnesscenter og tennisbaner, samt mange andre muligheter for at trene og dyrke motion i Bredebro Idrætscenter og Camping. 

Severdigheter

For at komme til Trøjborg Slotsruin skal I gå ad broen over den gamle voldgrav, der stadig omgiver resterne av det tidligere majestetiske slot, der bl.a tilhørte Dronning Margrethe den I. Trøjborg har en lang, spendende historie bag sig, der går helt tilbage til 1300-tallet. Det er gratis at besøge slotsruinen (8 km). Få mere at vide om livet i marsken gennem tiderne på Mølle- og Marskmuseum, der har til huse i Danmarks største hollandske mølle (18 km). Besøg kulturbyen Løgumkloster og gå på oppdagelse i den flotte, gamle klosterkirke, som blev grundlagt i 1100-talletaf munke (10 km). I Møgeltønder finner I gamle brostensbelagte gader, Schackenborg slot og park og den gamle middelalder- og renessance slotskirke. En smuk gamle by, der hvert år får besøg av mange turister (17 km).

Utfluktsmål

I Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk kan I se jernalderlandsbyen og husene, der viser, hvordan man boede på den tid. Der er også arbejdende verksteder. I museet kan I se udstillinger om oldtiden og de arkeologiske fund på stedet (15 km). 
LEGOLAND ligger ca. 93 km fra Bredebro. Her ikke bare 50 mio. legoklodser, men også masser av sjov og aktiviteter for hele familien. 
I Tønder kan I oppleve den hyggelige stemning i Danmarks eldste købsstad med brostensbelagte gader og gamle huse. Her er historiske museer, fine butikker og mange gode spisesteder (14 km).
Tag på Sælsafari i vadehavet og få en uforglemmelig opplevelse. I kan enten sejle fra Havneby (35 km) på Rømø eller tage til Mandø (41 km), hvor I enten kan gå til fods, køre med traktorbus eller hestevogn.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bredebro

Søk feriehus
 
  •  

   Bredebro Feriehus i by, Bredebro

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   25000 m till vann
   Reg. nr.: 29-4044

    
   1 uke fra NOK 5386,-
    
  •  

   Bredebro Ferieleilighet, Bredebro

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   22000 m till vann
   Reg. nr.: 29-4032

    
   1 uke fra NOK 2055,-
    
  •  

   Bredebro Feriehus på landet, Bredebro

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 3   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   10000 m till vann
   Reg. nr.: 29-4055

    
   1 uke fra NOK 2340,-
    
  •  

   Bredebro Ferieleilighet i by, Bredebro

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   12300 m till vann
   Reg. nr.: 29-4025

    
   1 uke fra NOK 2643,-
    
  •  

   Bredebro Ferieleilighet i by, Bredebro

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   12300 m till vann
   Reg. nr.: 29-4024

    
   1 uke fra NOK 2572,-
    
  •  

   Bredebro Ferieleilighet i by, Bredebro

    

   Soveplasser: 2   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   12300 m till vann
   Reg. nr.: 29-4030

    
   1 uke fra NOK 2085,-
    
  •  

   Bredebro Ferieleilighet i by, Bredebro

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   22000 m till vann
   Reg. nr.: 29-4023

    
   1 uke fra NOK 2572,-
    
  •  

   Bredebro Ferieleilighet i by, Bredebro

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 0
   Husdyr tillatt : no   •   12300 m till vann
   Reg. nr.: 29-4031

    
   1 uke fra NOK 2572,-