Lei feriehus i Borris - Book her

Feriehus i Borris, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Borris ligger nær Skjern i en avvekslende og vakker natur.

 

Gjestevurderinger fra Borris

 
 

8 gjester har gitt Borris en gjennomsnittlig vurdering på 4,25 av 5 stjerner.

 

Eign

Den hyggelige landsbyen Borris er omgitt av et vakkert hedelandskap med skog og elv. Et ideelt utgangspunkt for en avslappende ferie i særdeles naturskjønne omgivelser. Det er mange gode butikker i byen og det er mulig å spise på byens hotell. Fra Borris er det ca. 12 km til Skjern, 20 km til Ringkøbing Fjord og 40 km til Vesterhavet. Den sentrale beliggenhet i området gjør avstanden kort til forskjellige aktiviteter og utfluktsmål.

 
Ferieområdet Borris er kjennetegnet av de mange fiskesjøene Benk ved Skjern Å, der dere kan fiske og nyte utsikten over ådalen nær Borris Dere kan fiske fra broen over Skjern Å, tett på Borris Hyggelig torg med bord, sitteplasser og vannskulptur i Borris
 

Strande

Den nærmeste strand ligger ved Ringkøbing Fjord, ca. 20 km fra Borris. Her kan dere bade og windsurfe i det rolige, grunne vannet. Ønsker dere å bade ved noen av Europas beste strender, så ligger Vesterhavet ca. 40 km. herfra. Ved f.eks. Nymindegab Strand kan dere oppleve lange, fine sandstrender med klitter og Blåt Flag.

Natur

Den vakre og frodige naturen omkring Borris er preget av lyngkledde hedearealer, elver og marker. Den nærliggende, skjønne sjø, Kulsøen, er et naturreservat med et rikt fugleliv. Bl.a. holder svaner og ender til her. Borris Hede er et variert naturområde med plantasjer, lyngarealer og Omme Å-dalen. Her finnes et utall av sjeldne planter og et rikt dyreliv. På området finnes dessuten 14 gravhauger fra perioden 2800 til 2400 f. Kr. og 5 milestener fra perioden 1691-1697. I Ejstrup Plantage kan dere oppleve en fantastisk vy over området fra Skjernådalens utsiktsplattform.

Aktiviteter

For lystfiskere er dette område velegnet. Bl.a. er den fiskerike Skjern Å meget kjent for sine gode fiskemuligheter. Elven er omgitt av en vakker, avvekslende og uforstyrret natur, som dere kan nyte mens dere fisker. Dessuten finnes det flere Put & Take fiskevann i området. ·Ønsker dere å spille golf, kan dere spille på banene hos Åskov Goflklub i Sønder-Felding eller Dejberg Golf Klub ved Skjern. Dessuten kan dere bowle, kjøre gokart, spille tennis, ta i svømmehall, windsurfe på Ringkøbing Fjord eller leie kanoer og nyte den betagende natur fra Skarrild Å, Skjern Å eller Karstoft Å.

Severdigheter

Borris Kirke er en landsbykirke fra det 11. århundre med romansk interiør. På omegnsmuseet Rækker Møllegård ved Skjern kan dere se en samling av gamle bruksting, et 200 år gammel stuehus og en minnestue for Søren Kierkegaardsslekten. Opplev folkeminner og krigshistorie på Skarrild-Karstoft museum og lokalarkiv. Området er også rik på stengraver, jettestuer og dysser fra den yngre stenalder.

Utfluktsmål

I Jyllands Park Zoo (Haunstrup Dyrepark) kan dere oppleve, kjæle med og fore flere enn 700 dyr fra allerdens land (31 km). Besøk 'hedens hovedstad', den hyggelige byen Herning, som bl.a. er kjent som tekstil-, messe- og kulturby. Her finner dere en lang rekke gallerier, Steen Steensen Blicher Museet, Brunkulsmuseet i Søby, gode shoppemuligheter og diverse spisesteder (33 km). Tipperne er et fredet fuglereservat, som ligger på Tipperhalvøya i bunnen av Ringkøbing Fjord. Fugler fra hele Skandinavia tar opphold her på sine reiser mellom vinterkvarter og yngleplasser. Et storartet natursceneri venter dere(48 km). LEGOLAND er bygd av 50 mio. byggeklosser. Her finnes en mengde aktiviteter å velge mellom for hele familien (51 km). Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Her kjører dere rundt blant ville dyr og kommer helt innpå både neshorn og løver (56 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Borris

Søk feriehus
 
  •  

   Borris Ferieleilighet på landet, Borris

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   17000 m till vann
   Reg. nr.: 24-3900

    
   1 uke fra NOK 3255,-
    
  •  

   Borris Feriehus, Borris

    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   17000 m till vann
   Reg. nr.: 24-3902

    
   1 uke fra NOK 4023,-
    
  •  

   Borris Ferieleilighet på landet, Borris

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   17000 m till vann
   Reg. nr.: 24-3901

    
   1 uke fra NOK 3255,-