Lei feriehus i Mosevrå - Book her

Feriehus i Mosevrå, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Sommerhusområdet ved Mosevrå ligger naturskjønt til ved vannnet i Ho Bugt, bare få km fra Vesterhavet, feriebyen Blåvand og storbyen Esbjerg.

 

Gjestevurderinger fra Mosevrå

 
 

23 gjester har gitt Mosevrå en gjennomsnittlig vurdering på 4,35 av 5 stjerner.

 

Eign

Mosevrå ligger i et rolig naturområde med grøntareal og litt skog, ut til Ho Bugt, herfra er det utsikt helt til Esbjerg. Ho Bugt preges av åpne vidder med store enger. Mellom Ho og Blåvand ligger den vakre, Ho Klitplantage som er fredet. Området byr på skjønn og rolig natur, men ligger ikke langt fra ferielandets aktiviteter og severdigheder. I Blåvand, ca. 11 km fra Mosevrå, finner dere en mengde aktiviteter å velge mellom, gode muligheter for innkjøp og flere spisesteder.

 
Skog og flate engområder omkranser feriehusene i Blåvand, Mosevrå Feriehusene i Blåvand, Mosevrå ligger ugenert i den nydelige naturen Grønne omgivelser med marker og trær mellom feriehusene og vannet i Mosevrå Nyhøstet mark mellom feriehusområdet og vannet i Mosevrå
 

Strande

Halvøya Skallingen har en vakker hvit sandstrand. Fra parkeringsplassene til Skallingen Strand kan dere gå en lang, fin tur gjennom et naturskjønt område til Skalling Ende, herfra er det utsikt over mot Fanø og Esbjerg. Bare 9 km unna fra Mosevrå ligger en av Danmarks beste badestrender. Vejers Strand er en bred, hvit sandstrand, med klitter og Blåt Flag. Bilkjøring er tillatt på den sydlige del av stranden. Den nordlige del er forbeholdt syklister og fotgjengere. Blåvand, 11 km vekk, er omgitt av bred, hvit sandstrand så langt øye rekker. Besøk evt. den sydvendte Hvidbjerg Strand, den ligger i le av Horns Rev, og dette gjør den barnevennlig. Mange betongbunkers fra 2. verdenskrig preger stranden omkring Blåvandshuk Fyr. Gå ikke glipp av Danmarks flotteste solnedganger over Vesterhavet. Den kan dere se fra stranden, klittene eller byen.

Natur

Ved Mosevrå og Ho Bugt finnes en enestående natur i form av åpne vidder med enger og skogsområder. Mosevrå ligger også nær både Vadehavets og Vesterhavets enestående natur. Vadehavslandskapet byr på et rikt fugle- og planteliv, og på halvøya Skallingen som er fredet, kan dere oppleve seler helt ute på sydspissen. Mange trekkfugler benytter Skallingen som hvile- og rasteområde, og fra observasjonspostene på stedet, kan dere studere fuglene. Foruten Vadehavsnaturen kan dere også oppleve hede- og klittarealer i området, spaserturer omkring i plantasjene kan også anbefales. Ho Klitplantage, mellom Ho og Blåvand, er et stort fredet klitt- og hedelandskap med vandrestier som er avmerket og utsiktspunkter, herfra er det en fantastisk utsikt over klittlandskapet og halvøya Skallingen.

Aktiviteter

Området er ideelt for golfspillere med hele 5 golfbaner. I Oksbøl er det også et badeland (6 km). Bowlingbaner kan benyttes på Ho Feriecenter (8 km). Lystfiskere har gode muligheter langs kysten eller i en av områdets Put & Take fiskeparker. Prøv f.eks. Ho Fiskesø eller Broeng Fiskepark. Området er rikt på aktivitetsmuligheter. Det er ideelle forhold for golf, drageflyging, fiske, beachvolley, ridning, bowling og mye mere. Det er også mulig å klatre på bunkersene på stranden i Blåvand. Området byr på gode naturopplevelser; gåturer langs kysten fra Ho Bugt, sykkelturer til evt. Skallingen, seilturer i Ho Bugt, her ligger også den lille øya Langli med sitt rike fugleliv osv.

Severdigheter

Aal kirke i Oksbøl fra 1100-tallet er berømt for sine mange kalkmalerier. En tysk flyktningkirkegård ligger like utenfor Oksbøl (6 km). Ho kirke er fra midten av 1400-tallet og det ene kirkeskipet sies å være Nordens eldste (8 km). Ho Fåremarked finner sted på Skallingen hvert år sist i august og er et populært tiltak (10 km). Fra det 39 m høye Blåvand Fyr fra 1900 er det en fantastisk utsikt over Vesterhavet, Blåvand og området. Rundt omkring fyret ligger ennå mange betongbunkers fra 2. verdenskrig. Blåvand kan dessuten by på diverse natursentre, utstillinger og museer (11 km). Det finnes et utall av kunst- og ravverksteder i området omkring Mosevrå, som er et besøk verd.

Utfluktsmål

Når dere holder ferie i et feriehus i Mosevrå, kan dere besøke Esbjerg. Her finner dere museer, gallerier, butikker og spisesteder. På Esbjergs Fiskeri- og Søfartsmuseum kan dere få se seler, haier, fisk og utstillinger. På Esbjerg Havn kan dere komme på en hyggelig havnerundfart eller seile en tur ut til Fanø og oppleve den sjarmerende og naturskjønne øya. Tett på Mosevrå kan dere besøke det fredede neset Skallingen med uberørt natur og fin strand. Kjører dere en tur mot nord kan dere oppleve den gjenskapte Filsø med et rikholdig fugleliv. Fra fugletårnene og utsiktsbroen har dere utsikt over sjøen og det naturskjønne landskapet. På en av dagene på ferien deres kan dere også kjøre en tur inn i landet og besøke LEGOLAND® eller GIVSKUD ZOO.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Mosevrå

Søk feriehus