Lei feriehus i Bjerregård - Book her

Feriehus i Bjerregård, Jyllands vestkyst, Danmark til utleining!

Feriehusområdet Bjerregård ligger midt mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Bjerregård byr på en bred sandstrand med høye sanddyner og skjønne feriehus i klittlandskapet bak stranden. Den deilige naturen og den gode badestranden gjør feriehusutleie meget populært i dette ferieområde.

 

Gjestevurderinger fra Bjerregård

 
 

392 gjester har gitt Bjerregård en gjennomsnittlig vurdering på 4,58 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Bjerregård ligger på den sydligste del av Holmsland Klit tangen, ca. 15 km syd for Hvide Sande. Holder dere ferie i et privat feriehus Bjerregård, kan dere nyte mange fantastiske naturopplevelser. Mot øst er det utsikt til fuglereservatet Tipperne og Værneengene, og mot vest ligger Vesterhavets sandbadestrand. Fra Bjerregård og opp langs Holmsland Klit kan dere enten sykle eller spasere på naturstien, som snor seg gjennom klittene og sommerhusområdene, helt opp til Søndervig. I Bjerregård kan dere finne et feriehus, hvor dere kan ta hunden deres med på ferien.

 
Den brede sandstranden og de høye klittene ved Vesterhavet i Bjerregård Feriehusene i Bjerregård ligger bak stranden og de høye klittene En sommerdag med badegjester på stranden i Bjerregård De høye klittene, som skjermer feriehusområdet i Bjerregård
 

Strande

Bjerregård har fin sandstrand med klitter og Blåt Flag. Et ypperlig sted å bade, sole seg og gå tur. Det er ikke tillatt å kjøre bil på stranden.

Natur

Naturen omkring Bjerregård er både vakker og sjelden, idet området ligger ved såvel fjord som hav. Vannet omkring Bjerregård grenser opp til fuglereservatet Tipperne. Til alle tider av året innbyr den spesielle natur på hele Holmsland Klit til vandreturer og deilige naturopplevelser.

Aktiviteter

Ringkøbing Fjord er et av de mest kjente områder for windsurfing i Nordeuropa, da forholdene her er optimale. De store områder med grunt vann gjør det både lett og gøyalt å lære surfing i trygge omgivelser. Feriehusutleie i Bjerregård er perfekte for de som ønsker å surfe, og om sommeren er der livlig surfaktivitet her. Om sommeren er her et yrende liv av surfere. Lystfiskeren har virkelig gode muligheter her i området. Det kan fiskes fra moloene langs kysten, i Put & Take fiskesjøene samt fra fiskekutter, som seiler ut fra Hvide Sande. Dessuten er det anledning til å leie båt i Bjerregård.

Severdigheter

Egnsmuseet Abelines Gård er en 130 år gammel strandfogdgård på Holmsland Klit. Her kan dere få et innblikk i livet på Vestkysten i første halvdel av 1900-tallet. Fuglereservatet Tipperne ligger rett ut for Bjerregård i bunnen av Ringkøbing Fjord. Et fuglemekka, hvor tusenvis av trekkfugler kan observeres.

Utfluktsmål

Ta på spennende utflukter når dere leier et feriehus i Bjerregård. I Bork Vikingehavn kan dere oppleve et rekonstruert vikinghus samt flere vikingskip. Hvide Sande ligger midt på landtangen Holmsland Klit og er Danmarks 5. største fiskerihavn. I byen opplever dere en blanding av livlig aktivitet og rolig sjarm. Dessuten arrangeres det fiskeauksjoner for turister her. LEGOLAND, ca. 90 km fra Bjerregård, er bygd av 50 mio. byggeklosser. Her finnes en mengde aktiviteter å velge mellom for hele familien. Løveparken i Givskud er en kombinert løvepark og zoo. Møt flere enn 1000 dyr fra hele verden på det 60 ha store arealet. Besøk Esbjerg og opplev kunstmuseet, skulpturen Mennesket ved Havet, galleriene osv. Fra Esbjerg kan dere også komme til Fanø på 10 min. Øya er med sine gamle, idylliske bymiljøer og karakteristiske, stråtekte hus, sin flotte natur og enestående badestrender, absolutt et besøk verd.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

111 Feriehus i Bjerregård

Søk feriehus