Lei feriehus i Vemmenæs, Tåsinge - Book her

Feriehus i Vemmenæs, Tåsinge, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

På sydspissen av Tåsinge i det Sydfynske Øhav ligger Vemmenæs med utsikt til Langeland.

 

Gjestevurderinger fra Vemmenæs, Tåsinge

 
 

19 gjester har gitt Vemmenæs, Tåsinge en gjennomsnittlig vurdering på 4,53 av 5 stjerner.

 

Eign

Det rolige og hyggelige ferieområdet, Vemmenæs, er omgitt av noen av Danmarks mest idylliske naturlandskaper. Omkring byen vil dere oppleve små landsbyer, skog, holmer, gamle fiskerbyer, grønne fruktplantasjer, herregårder og slott. Øya er et opplagt feriested for naturelskere, lystfiskere og lystseilere. Vemmenæs har en liten, hyggelig båthavn. Det er mulig å kjøpe dagligvarer på øya. Svendborg ligger 14 km fra Vemmenæs, og her finner dere gode innkjøpsmuligheter og mange spisesteder.

 
Grønne områder med fotballmål og lekeplass bak stranden i Vemmenæs Lang badebro ved kysten i feriehusområdet Vemmenæs Badestranden, neden for det grønne området, ved feriehusene i Vemmenæs Det nydelige Valdemars Slot ligger bare få kilometer fra ferieområdet Vemmenæs
 

Strande

Det er badestrand ved Vemmenæs, men ønsker dere å bade ved en barnevennlig sandstrand med hvitt sand, sandbunn og grunt vann, kan Slotshagen Strand ved Valdemars Slot (9 km) eller Smørmosen ved Svendborg (14 km) anbefales. Ved Slotshagen Strand er det dessuten populært med windsurfing.

Natur

Det finnes flere gamle, vakre skoger på Tåsinge. Stenodde Skov ligger rett nord for Vemmenæs, men også Tvede Skov og Nørreskov er et besøk verd. Monnet er et fredet område på Sydtåsinge, og her finner dere strandenger, vejler og et rikt fugleliv. Opplev Ingershøj, som med sin høyde på 7 meter og diameter på 41 meter, er en av Danmarks største gravhauger. Herfra har dere en av øyas beste utsikter over det sydfynske øy-havet. Ta også turen forbi Bregninge Kirke, som ligger på øyas høyeste punkt. Fra kirketårnet vil dere få en storslått utsikt over området.

Aktiviteter

Det er mulig å leie små båter på øya, og seile rundt i øyhavet nær Tåsinge. Besøk evt. noen av de mindre, ubebodde øyer, og nyt den uberørte naturen her. De gamle skogene på Tåsinge innbyr til lange gå- eller sykkelturer. Øya er ikke større enn at dere kan bruke sykkel. Tåsinge er et paradis for lystseilere og lystfiskere. Det er gode fiskemuligheter i både fjord, belte og hav. Det arrangeres også fisketurer på kutter til havs fra Svendborg. I Svendborg og Rudkøbing kan dere spille golf, tennis, squash og bowle.

Severdigheter

Gå ikke glipp av et av Danmarks vakreste slott, Valdemars Slot, 9 km fra Vemmenæs. Slottet er bygd på 1600-tallet, og huser i dag flere museer. Opplev bl.a. det spennende leketøysmuseum. Nær slottet finnes en av landets eldste vannmøller, Ventepose Mølle, som også er opprinnelig fra 1600-tallet. Møllen er i dag fredet og eies av Valdemars Slot. Besøk Troense, Tåsinges flotte gamle skipperby, 12 km fra Vemmenæs. Her finner dere vakre gater med hus i bindingsverk som er fredet fra 1700-tallet. På museet Troense Søfartssamlinger finner dere spennende utstillinger av skip og fotos av skip fra tidligere tider. Besøk Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling, og her kan dere bl.a. høre historien om det sagnomspundne kjærlighetsdrama mellom linedanseren Elvira Madigan og løytnanten Sixten Sparre, som i 1889 gikk i døden sammen i Nørreskoven syd for Valdemarsslot.

Utfluktsmål

Besøk Svendborg som har bevart sin gamle bykjerne med smale snirklete gater, torg og gårdmiljøer, og med preg av byens historie som går helt tilbake til den tidligere middelalder. Det er en mengde kulturelle opplevelser, gode innkjøpsmuligheter og utallige spisesteder. (14 km) Det vakre Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg. (27 km) Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgling på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og vertshus. (57 km) Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Langeland er med sin vakre natur og de mange severdigheter også et besøk verd. Øya innbyr til en kjøre-, sykkel- eller vandretur i landskapet. Hvert år i juli holdes Langelandsfestivalen, som trekker mer enn 20.000 besøkende til øya.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vemmenæs, Tåsinge

Søk feriehus
 
  •  

   Vemmenæs, Tåsinge Feriehus, Vemmenæs, Tåsinge

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 74-1039

    
   1 uke fra NOK 3290,-
    
  •  

   Vemmenæs, Tåsinge Feriehus, Vemmenæs, Tåsinge

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 74-1042

    
   1 uke fra NOK 4860,-
    
  •  

   Vemmenæs, Tåsinge Feriehus, Vemmenæs, Tåsinge

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 74-1002

    
   1 uke fra NOK 3636,-
    
  •  

   Vemmenæs, Tåsinge Feriehus, Vemmenæs, Tåsinge

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 74-1046

    
   1 uke fra NOK 4605,-