Lei feriehus i Vejlby Fed - Book her

Feriehus i Vejlby Fed, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Vejlby Fed på Nordvestfyn er et ideelt feriemål for naturelskere og lystfiskere.

 

Gjestevurderinger fra Vejlby Fed

 
 

50 gjester har gitt Vejlby Fed en gjennomsnittlig vurdering på 4,48 av 5 stjerner.

 

Eign

I Båring Vig, 11 km fra Middelfart og Lillebæltsbroen, ligger det rolige og naturskjønne ferieområdet Vejlby Fed. Sommerhusområdet er attraktivt, især på grunn av stranden, som hører til blant Fyns beste. Det finnes en sommerlandhandel i området. Ellers er det innkjøpsmuligheter i Strib (5 km) og i Middelfart.

 
Lang badebro på den brede sandstranden i feriehusområdet Vejlby Fed Klart vann ved den lange badebroen på stranden i ferieområdet Vejlby Fed Badegjester på den deilige sandstranden i feriehusområdet Vejlby Fed Lekeplass og grønne områder bak stranden i Vejlby Fed
 

Strande

Den vakre sandstranden ved Vejlby Fed er en av Fyns beste badestrender med Blått Flagg. Stranden er meget barnevennlig, da vannet er grunt. De som helst vil bade på dypere vann, kan benytte den lange badebroen. Dessuten er Vejlby Fed Strand et godt sted å surfe.

Natur

De flate strandenger ved Vejlby Fed er en kontrast til den 40 m høye Røjle Klint, som ligger mot nord. Fra klinten er det flott utsikt over området og havet. Her finner dere også Kasmose Skov, som er en frodig løvskog. Her går skogen og skrenter helt ned til kysten.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten og ombord på en fiskekutter til havs eller i en leid båt. Kysten ut for Kasmose Skov, samt Wedellsborg Hoved er gode fiske-spots. Det er mulig å sjøsette båt fra kysten. For golfspillere finnes Golfklubben Lillebælt i Middelfart. Vakre naturopplevelser venter langs sykkelruten, som fører fra Middelfart forbi Røjle Klint, gjennom Kasmose Skov og Vejlby Fed til Bogense.

Severdigheter

Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger like ut mot Lillebælt, og er omgitt av skog. Besøk den flotte parken med mange sjeldne trær og busker. Det vakre, hvite Wedellsborg Slot med slottsparken ligger i Husby, og her er det også adgang til parken med dådyr, sjøer, samt sjeldne trær og planter. I Kongebroskoven ved Middelfart kan dere besøke en dyrepark. Ved Brende Mølle i Tanderup finnes Danmarks flotteste fisketrapper.

Utfluktsmål

I Middelfart kan dere oppleve de hyggelige fortauskaféer, lystbåthavnen, museene og mange spennende butikker. Byen ligger naturskjønt til ut mot Lillebælt og omgitt av skog. Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgling på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og vertshus. (45 km) I Odense Zoo kan dere se pattedyr, insekter, fugler, fisk, padder og krypdyr. En allsidig dyreverden venter dere. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vejlby Fed

Søk feriehus