Lei feriehus i Varbjerg Strand - Book her

Feriehus i Varbjerg Strand, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Det familievennlige ferieområdet Varbjerg Strand ligger i Båring Vig på Nordvestfyn, mellom Bogense og Middelfart.

 

Gjestevurderinger fra Varbjerg Strand

 
 

gjester har gitt Varbjerg Strand en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Storåen renner ut ved Varbjerg Strand og ved utløpet er det en liten, idyllisk båthavn. Ferieområdet ligger rolig og naturskjønt mellom strand, skog og marker - et ideelt sted for naturelskere og lystfiskere. Restauranten 'Varbjerghus' ligger med utsikt over vannet og dere kan kjøpe dagligvarer i Brenderup og i landsbyen Båring, som ligger et par km inne i landet bak sommerhusområdet. Ellers er det gode innkjøpsmuligheter og mange spisesteder i de sjarmerende byer Middelfart (18 km) og Bogense (19 km).

 
Utsikt over feriehusområdet og havet ved Varbjerg Strand Deilig sandstrand og klart badevann i feriehusområdet Varbjerg Strand Feriehus ved bekken bak stranden i ferieområdet Varbjerg Strand Hyggelig, liten fritidshavn i ferieområdet Varbjerg Strand
 

Strande

Varbjerg Strand er som de nærliggende strender, Båring Strand og Bro Strand, en vakker sandbadestrand med Blått Flagg. Stranden er meget barnevennlig, da vannet er stille og grunt. Har dere lyst til å hoppe i vannet, er det en badebro ved stranden. Farvannet i Båring Vig egner seg til surfing. Det er også mulig å seile fra stranden i en liten båt. Ved stranden ligger den lille, hyggelige restauranten Varbjerghus.

Natur

Vest for Varbjerg Strand går Båring Skov helt ned til vannet. I skogen finnes det flere turstier som er merket. Rundt skogen er naturen preget av kyst og marker. Langesøskovene er et populært utfluktsmål, og her finner dere godset og sjøen med samme navn, Langesø, samt et lite kapell, hvor brudepar ynder å inngå ekteskap. Det er anledning til å gå rundt den 1200 m lange sjøen.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten ved Varbjerg Strand. Også ombord på en fiskekutter, eller i leid båt. Dessuten finnes det flere Put & Take fiskevann i området. Fra Bogense er det mulig å ta en dagstur til øyene Endelave, Tunø og Samsø. Like omkring Varbjerg Strand finnes et 40 km langt nett av naturskjønne sykkelruter. Golfspillere kan prøve banen hos Golfklubben Lillebælt i Middelfart.

Severdigheter

Landsbyen Bro, som framstår med det opprinnelige gatenett og gamle, vakre hus i bindingsverk, er et besøk verd (5 km). Hos Den Gamle Smedie i Skåstrup kan dere se lysestaker som er håndlagde på stedet (11 km). En gravhaug (Rundhøj) fra oldtiden kan oppleves i skogområdet Nyhaven ved Skåstrup. Museet Kunstgården i Skovby, som ligger vakkert til, stiller ut dansk og internasjonal kunst, kunsthåndverk og brukskunst (13 km). Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger like ut mot Lillebælt, og er omgitt av skog. Besøk den flotte parken med mange sjeldne trær og busker. I Kongebroskoven ved Middelfart kan dere besøke en dyrepark (18 km). Det vakre, hvite Wedellsborg Slot med Slotspark ligger i Husby, og her er det også adgang til parken med dådyr, sjøer, samt sjeldne trær og planter (18 km). Harridslevgård ved Bogense er et spennende renessanseslott med Danmarks største riddersal i privat eie (19 km).

Utfluktsmål

I Middelfart kan dere oppleve hyggelige fortauskaféer, lystbåthavnen, museene og mange spennende butikker. Byen ligger naturskjønt ut mot Lillebælt og er omgitt av skog (18 km). Bogense er også besøk verd med sitt kjøpstadsmiljø, sine gamle torg, snirklete gater, fine kjøpmannsgårder og mange hus i bindingsverk, samt den maleriske havnen og Fyns største marina. Følg evt. den hyggelige bybekken, som snor seg vakkert gjennom Bogense (19 km). Den fredede øya Æbleø ligger ut for Bogense. Øya har en helt spesiell natur, som dere kan nyte langs den 7 km lange vandreruten rundt øya. I Odense Zoo kan dere se pattedyr, insekter, fugler, fisk, padder og krypdyr. En allsidig dyreverden venter dere (43 km). Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Varbjerg Strand

Søk feriehus