Lei feriehus i Torø Huse - Book her

Feriehus i Torø Huse, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Torø Huse er et fredfylt og koselig ferieområde ved Assens

 

Gjestevurderinger fra Torø Huse

 
 

gjester har gitt Torø Huse en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Det lille, stemningsfylte fiskerleie Torø Huse ligger ca. 3 km sør for Assens - rett ut til Lillebælt. Her finner dere sjarmerende, gamle fiskerhus, strandeng og strandsjøer med et rikt fugleliv og særdeles gode muligheter for kystfiskeri. Ut for Torø Huse kan dere oppleve øyen Torø som byr på frodig og uspolert natur. Man kan komme til Torø via sandtangen 'Drejet'. Torø Huse er et ideelt feriested for de som gjerne vil være i fredelige, rolige og sjarmerende omgivelser, og som samtidig gjerne vil være tett på en større by, restauranter, innkjøpsmuligheter, severdigheter og aktivitetsmuligheter.

 

Strande

Både mot nord og sør er Torø Huse omgitt av vann. Mot nord, i Torø Vig, er kysten preget av strandenger med et rikt fugleliv, men mot sør finner dere en god badestrand med stein og lavt vann.

Natur

Torø Huse er omgitt av kyst, lett kupert landskap med marker, beplantning og skog samt den vakre øya Torø som byr på skog, eng, marker, beitende sauer, en sjø, strender og idylliske viker. På strandengene og ¿sjøene i Torø Vig lever det et stort antall kyst- og vadefugler. Fra den 3 km lange og 25 m høye Sønderby Klint ved Å Strand kan dere nyte den flotte utsikten over land og hav (4 km). Det rekreative naturområde Feddet på vestsiden av halvøya Helnæs byr på en deilig strand og et utall av vilde blomster. Her finner dere også Helnæs Made som er et stort, fredet strandengsområde med vade- og rovfugler samt orkideer (20 km). Svanninge Bakker, også kalt for 'De Fynske Alper', er et flott og kupert skogterreng med lyngkledde bakker og et nett av sykkel- og vandrestier. Fra bakkene er det flott utsikt over Sydvestfyn og Det Sydfynske Øhav (35 km).

Aktiviteter

Torø er veldig bra egnet til vandreturer i grønne og uspolerte naturomgivelser. Det er virkelig gode fiskemuligheter ved Torø Huse. Stedet har enda blitt utnevnt som 'hot spot' for lystfiskere. Det er også populært å fiske i bekkene og vannløpene i området. I den vakre fiskeparken Agernæs Put & Take Saltvandssøer ved Helgenæs (ca. 10 km) er det også verdt å kaste ut snøren. Golfspillere kan prøve flere baner i området, og den nærmeste er den historiske og naturskjønt beliggende 18-hullers banen hos Vestfyns Golfklub i Glamsbjerg (17 km). Det Sydfynske Øhav innbyr til aktiviteter som bading, seiling, windsurfing og fiske, og i Assens finner dere en masse aktivitetsmuligheter, slik som bl.a. bowling, tennis og minigolf.

Severdigheter

Den 800 år gamle kjøpstad Assens er med den vakre brosteinsbelagte gaten sin, kjøpmannsgårdene og bindingsverkshusene en attraksjon i seg selv, men byr derutover på severdigheter som f.eks. Assens Miniby, de kulturhistoriske museer Mands Samling og Willemoesgårdens Mindestuer samt et veteranbilmuseum (3 km). I Ebberup kan dere oppleve den nydelige, fynske herregården Gl. Alvernæs som har et veldig karakteristisk tårn og er omgitt av park og skog. Her ligger også middelalderborgen Hagenskov, der dere kan se et gammelt fangehull (6 km).

Utfluktsmål

Vestfyns Hjemstavnsgård ved Gummerup er et frilandsmuseum med bindingsverksbygninger, innbo, husgeråd og landbruksredskaper fra årene 1750-1950 (19 km). Fun Park Fyn i Aarup er Fyns største lekeplass med vannland. Denne natur-, dyre- og fornøyelsespark med vannland byr på morsomme og spennende opplevelser for hele familien (20 km). Det vakre, hvite Wedellsborg Slott ligger på en halvøy ved Husby. Slottet er omgitt av en idyllisk slottspark med høye trær, sjøer, sjeldne planter og dådyr, og kan beundres utefra (22 km). Besøk Vissenbjerg Terrariet - her finnes Skandinavias største terrarium med krypdyr og padder fra hele verden (26 km). Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden samt vannhuller, volierer og en savanne (27 km). Fra Assens seiler det en liten ferge daglig til Bågø. Bågø er preget av deilig natur, ro og harmoni, og er kjent for de store, velholdte gårdene sine. På fergekaien er det en hyggelig, liten lystbåthavn.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Torø Huse

Søk feriehus