Lei feriehus i Tommerup - Book her

Feriehus i Tommerup, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Tommerup ligger midt i Fyns grønne hjerte, ca. 20 km sydvest for Odense.

 

Gjestevurderinger fra Tommerup

 
 

gjester har gitt Tommerup en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Midt i det fynske høylandet ligger Tommerup i fredelige, rolige og meget naturskjønne omgivelser. Området frister til opphold i naturen, til fots, på sykkel eller på skinnesykkel, og er ideelt for lystfiskere, golfspillere og naturelskere. Det er butikker, samt flere spisesteder i Tommerup. I omegnen er det et vell av aktivitetsmuligheter, større byer og severdigheter for hele familien.

 

Strande

Da Tommerup ligger midt på Fyn, er det ingen badestrand direkte ved området. Tett ved Faldsled by, ca. 20 km mot syd, finner dere Strandholmen, som er en barnevennlig sand- og stenstrand med grunt vann. Det finnes også flere gode og barnevennlige badestrender på Helnæs (ca. 30 km). En av de mest besøkte strender er Feddet. Likeledes er det en virkelig god badestrand ved Helnæs Made.

Natur

Tommerup ligger i det fynske høylandet og er omgitt av vakre, grønne, frodige og rekreative landskap med bakker, daler og skog. Turstiene i Tommerup strekker seg over mer enn 100 km gjennom det naturskjønne området. Rutene har forskjellige lengder og kan evt. startes ved Tommerup Kirke. I området omkring Tommerup finnes de to høyeste punkter på Fyn; Frøbjerg Bavnehøj (131 m) og Dyred Banke, og fra begge utsiktspunkter har dere en praktfull utsikt over det fynske landskapet. Afgrunden & Udsigten i Vissenbjerg er et vakkert og variert landskap med naturskapte trapper. Her i det kuperte området kan dere oppleve flotte utsikter over bl.a. de fredede Frøbjerg Banker og Brændholt Bjerg. Tarup Davinde er et vakkert og variert naturområde med dype, fiskerike sjøer, et rikt dyre- og fugleliv og et utall av turstier. På Helnæs er det helt spesielle og meget vakre landskapet en naturopplevelse i seg selv. I dette område finnes noen av Danmarks best bevarte stenaldergravhauger (33 km).

Aktiviteter

I dette område har dere rik mulighet for å nyte det naturskjønne, fynske høylandet til fots eller på sykkel. Herfra Tommerup kan dere kjøre ut i naturen på en utradisjonell måte, nemlig med skinnesykkel. Ruten fører dere forbi små, hyggelige landsbyer og frodige landskaper med skog og marker. Golfspillere har mulighet for å prøve flere baner i nærheten av Tommerup. Banene hos Vestfyns Golfklub i Glamsbjerg, Blommenslyst Golfklub, Odense Eventyr Golf Klub og Odense Golfklub ligger alle innen for en radius av 20 km. Fyn kan by på flere Put & Take fiskeparker. Kast evt. snøren ut i Aalsbogaard Lystfiskersø ved Aarup (18 km), Mosegaarden ved Søndersø (25 km), Fyns Fiskevand ved Ferritslev (34 km) eller Lindegårdens Fiskesø ved Otterup (35 km).

Severdigheter

Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhuller, voilerer og en 2 km lang tursti, som fører under store gamle trær og ut på den åpne savannen. Museet 'Lilleskov Teglværk' i Tommerup er et nedlagt teglverk med en utstilling av tegl samt en tippvognsbane i funksjon. Besøk Vissenbjerg Terrariet, her finnes Skandinavias største terrarium med krypdyr og padder fra hele verden. Opplev også krokodiller, slanger, leguaner, frosk og mange andre eksotiske dyr på nært hold (11 km). Staudeparken i Vissenbjerg er et 15000 m2 stort, vakkert anlegg med stauder, bekk og bassenger. Fun Park Fyn i Aarup er vannland med rutsjebaner samt gøyale fornøyelser for hele familien. Når inngangen er betalt, er alle aktiviteter gratis (18 km). Omkring Erholm Slot ved Aarup ligger Erholm Park, som er anlagt i engelsk stil i et flott terreng med gamle trær.

Utfluktsmål

Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgling på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og vertshus (20). Her finner dere også H.C. Andersens Hus, Danmarks Jernbanemuseum, Den Fynske Landsby og Odense Zoo. Ringe Museum er et kulturhistorisk omegnsmuseum, som belyser omegnens fortid (27 km). Det vakre Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg. Her finner dere også Egeskov Veteranmuseum, Egeskov Landbrugsmuseum og Egesko Mølle (36 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs eller fra den lange undervannstunnelen (57 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Tommerup

Søk feriehus